- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pet3r
csendes tag
Nem ér a lapátokhoz semmi sem. Kiszereltem a ventiket és úgy is kerregnek.
Nem vagyok megelégedve a ház összeszerelésével sem:
Több csavarnak ferde a menete. Pl. az egyik oldallap rögzítőcsavarja. Nem lehet rendesen megszorítani mivel az egyik fele előbb eléri a felületet és ott belevág az oldallapba.
Ugyanez van a ház oldalán a tetőt rögzítő csavarral (ahol az oldallap kampói becsúsznak a helyükre): a csavarfej egyik oldala kilóg és ahogy rá lett csúsztatva az oldallap lekaristolta belül a festést.
A hangszigetelő bevonat több helyen fel van púposodva.Ezek a dolgok szőrszál-hasogatásnak tűnhetnek, de úgy gondolom, hogy ennyi pénzért az ember elvárhat egy teljes mértékben minőségi munkát.
Amúgy tetszik a ház.
Érdemes foglalkozni a garanciáztatással vagy inkább menjek biztosra az elállási joggal?
-
turorudi
aktív tag
Nem melegszik, de nincs trükk arra, hogy ne kelljen kiszedni az alaplapot. Nekem letört az SSD tápcsatlakozója ott, mert a táp zsinegén a közbülső csatlakozók nem férnek oda rendesen. Ha nagyon oda akarod rakni, akkor meg kell valamivel emelni az SSD-t (a Kingston V300-hoz pl. szoktak adni 7mm-es alátét lapot), illetve tervezd meg, hogyan vezeted a táp zsinórját, mert több SSD/HDD használatakor nem minden variációban fog vagy oda, vagy a HDD ketrechez elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest