- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turorudi
aktív tag
válasz
thomasvold #1460 üzenetére
Valami félreérthető volt akkor abban, amit írtam. A középső keret, amibe 5 HDD fér, az forgatható/kivehető, az alatta lévővel semmit nem lehet csinálni. Azt üresen is hagytam,mert oldalt áll. Viszont az R5-ben az egész kiszedhető.
-
asturel
őstag
válasz
thomasvold #1456 üzenetére
Felső keretet vettem ki, alul meg mindenképp kell valami légmozgás a 2 (hamarosan 3) hdd-nek , így szerintem van értelme ha 90 fokban vannak a hdd-k is. Amíg nem volt csak HD 7870 a gépben elég volt a 2db hozzáadott ventilátor akár 5V-on is, de az R9 290 rendesen felborította a csendéletet. A kártya hiába stagnál 70 fok körül full load-on, a ház is átmelegszik annyira megreked a levegő. (A hátsó ventilátornál elég meleg volt a ház pár óra GTA után
, a memória meg annyira felmelegedett, hogy elkezdett hibázni). Idő hiányában viszont nem nagyon tudok kísérletezni így először valami bevált kombinációt akartam volna kipróbálni. Jelenleg az összes (oldalt, felül) hangszigetelő a helyén van, valszeg akkor ha már csak kiveszem a tetejéből a szigetelést az is sokat segít (ha másnak nem, a por bejutásának
). Gondolom célszerűbb az első (ház elejéhez közelebb) lévő fenti helyre rakni a ventilátort
, mivel oda nem sok levegő jut, max a cpu hűtő (ami egy noctua nem túl nagy légnyomással) szív valamit.
-
turorudi
aktív tag
válasz
Hát, a keret ugye kivehető és forgatható, de nekem nem hozott változást hőfokokban a plusz venti. Aztán tele pakoltam HDD-vel, így már kivenni sem tudom. Viszont a HDD-ket 1db venti is jobban hűti, ha a karám nem az oldalát mutatja felé, hanem merőlegesen áll, és így közvetlenül a vinyókra megy a levegő. Ezzel a felállással nekem ideálisak a hőfokok egy húzott 4790K-val és passzív táppal. Csak elől és hátul van 1-1 venti, és azt hiszem,a munka dandárját a hátsó, kifelé fújó végzi. Igaz, nincs külön videokártya, így az nem fűt.
-
parkr
őstag
válasz
viszont elforgatható 90 fokkal és már is más a helyzet
-
Dugos
tag
válasz
thomasvold #1155 üzenetére
Köszi! Ettől függetlenül lehet, hogy inkább a nagyobb R4 lesz..
Smiti: Köszi a linkeket.
-
Dugos
tag
válasz
thomasvold #1148 üzenetére
Köszi a választ. Azt tudom, hogy fizikalisan belefér inkabb hutes szempontjabol lennek ra kivancsi, mennyire lenne melege a dolgokbak odabenn, egy plusz hangkartyaval.
Savanya: Neked is koszi a valaszt. Esetleg nem tudsz olyan szabalyzot amivel 5 venti is vezerelheto?
Köszi.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
thomasvold #968 üzenetére
mert egy 7770 kerül 20k-ba, a 260X meg ahogy nézem 36-tól indul
még nem néztem meg mit tudnak az új kártyák. meg amúgy sincsenek nagy igényeim, legyen hangtalan, és legyen elég a witcher 3-hoz, mert amúgy nem játszom. ezt a 7770 tudja valószínűleg - bár hűtőcsere majd erre is kell, hogy hozza a mostani félpasszív 4850 szintjét, de még úgy is csak 28
-
hoffman_
nagyúr
válasz
thomasvold #966 üzenetére
áh, nekem csak egy 7770
nem, szerintem már nem az, ez maximum jóindulat lehet a fractal részéről, mint support. amúgy sem tőlük vettem közvetlenül, szóval nekik küldözgethetném.
igen, láttam már
-
hoffman_
nagyúr
válasz
thomasvold #964 üzenetére
ehh, én is pont azt várom, jövőhéten lenne esedékes
plusz egy dac is van nálam kipróbáláson, azt is csengetni kell lassan, mert beleszerettem. a világ pénze nem elég, pláne, mert ezek még csak a jéghegy csúcsai...
on topic: arc midi-m van ugye, az előlapi panelen elszállt a jack. már jó régen. egy pár napig kontakt hibás volt, utána teljesen kuka. szétkaptam, de nem tűnt úgy, hogy lenne fizikai hiba első blikkre. érdemes írnom a fractalnak vajon? csak mert feljebb olvastam, hogy valakinek szó nélkül küldtek valami hiba kapcsán cserét. ezt leszámítva szerelmes vagyok a házba egy év után is pont annyira, mint az elején.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
thomasvold #962 üzenetére
tudom, már rég beszéltem vele, csak mindig elhúzódott a dolog
-
hoffman_
nagyúr
válasz
thomasvold #960 üzenetére
bár nincsenek túl jó véleménnyel róla, lehet, hogy mégis inkább a gyárit fogom vágatni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
thomasvold #958 üzenetére
köszi
ui.:
akad esetleg bolt, ahol itthon be is lehet szerezni? kapásból nem találtam.
-
E1even
senior tag
válasz
thomasvold #901 üzenetére
Csak neki az ajtó miatt nem jó a potméteres. Olyan kellene, ami nem áll ki.
Bár smiti kolléga is meg tudta úgy oldani, hogy be lehessen zárni tőle. -
smiti
veterán
válasz
thomasvold #885 üzenetére
-
smiti
veterán
válasz
thomasvold #883 üzenetére
Szemeztem vele én is, de 4-5k-val olcsóbb csak mint az XL R2 és így inkább a nagyobbat választottam.
-
zodo
nagyúr
válasz
thomasvold #874 üzenetére
Nem érdekel hogy mióta van meg csak gratuláltam hozzá.
(#872) smiti
R2 -ről nem is tudtam mert nem követem a FD oldalát de jónak tűnik.
Javították a korábbi model "gyerekbetegségeit" -
tatabánya
senior tag
válasz
thomasvold #869 üzenetére
vagány! üdv a klubban! mondjuk én már inkább váltanék, sajnos ez a mini koránt se "mini", batár egy dög
core 1000 lenne a pajtásom, de senkinek se kell használtan Fractal...
-
zodo
nagyúr
válasz
thomasvold #869 üzenetére
Klasz "kis" kuckó, szépen belakva.
Anno első körben ilyet szerettem volna de még kintről sem lehetett beszerezni ill. nem akartam többé (mini itx-ről váltás) hely szűkével küzdeni és így lett Midi-m.
-
smiti
veterán
válasz
thomasvold #855 üzenetére
Bocsánat, félre néztem.
Amit írtál nem olvastam, csak a képet láttam amin a Midi van.
-
smiti
veterán
válasz
thomasvold #842 üzenetére
Megtaláltam amit keresel:
Define R4 -hez való, de a hozzászólások között olvasható, hogy tökéletesen passzol a Midire!
-
smiti
veterán
válasz
thomasvold #847 üzenetére
Köszi, de nálam majdnem bármi szóbajöhet, de a Noctua ez alól kivétel. Ár érték arányban ezek mind nokedlik, piszokul nem érik meg az árukat.
Legfőképpen valami fehérre gondoltam, de az sem baj ha nem lesz ott semmi. -
smiti
veterán
válasz
Emlékeim szerint valamelyik Xigmatek ház gyári plexis oldallapja is jó rá.
mod.: Az Arc Midi tetejébe milyen 140-es ventit érdemes rakni?
-
E1even
senior tag
válasz
thomasvold #844 üzenetére
Nincs mit, ment vissza is.
-
E1even
senior tag
válasz
Tudom ajánlani jaja1981 fórumtársat.
Nekem anno ő csinálta a Define Mini házamat, nagyon szépen dolgozik. -
norbi1416
csendes tag
válasz
thomasvold #837 üzenetére
Az biztos, hogy furcsán fog kinézni a gép ilyen színű kavarókkal. Nem ez volt a koncepció.
-
norbi1416
csendes tag
válasz
thomasvold #835 üzenetére
Szerinted?
-
norbi1416
csendes tag
válasz
thomasvold #832 üzenetére
Ezt a változatot néztem ki. 2db az elejébe, leszabályozva. Azt csak remélem, hogy a súlya elég lesz ahhoz, hogy a keret ne rezonáljon be. Most ugyanis ez a baj.
-
norbi1416
csendes tag
válasz
thomasvold #830 üzenetére
Köszönöm! Nekem a monitor mellett van a gép az asztalon és néha csak pillanatok választanak el attól, hogy szilánkokra aprítsam a házat! Olyan szinten tud búgni, hogy az valami katasztrófa. Elviselhetetlen! Folyamatosan játszottam a hdd elrendezéssel. Sajna kevés sikerrel.
-
tatabánya
senior tag
válasz
thomasvold #714 üzenetére
elvihetted volna tőlem is, már tényleg meg kellene szabadulnom tőle, annyira nekem nem jött be
-
E1even
senior tag
válasz
thomasvold #714 üzenetére
Jól tetted földim, grat. hozzá!
Használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest