- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turorudi
aktív tag
Nekem elég nagy dzsumbuj lett a management részen, mert nem kötögettem oda. Viszont elég nagy a management-rész az igénytelenkedéshez: fekvő állapotban csak rányomtam az oldallapot az ágas-bogas kábelekre és simán így is jó lett. A másik oldalról pedig szép rendezettnek tűnik
-
-
thomasvold
őstag
Én Scythe Kaze Master Pro -t használok:
-
E1even
senior tag
Én ezeket ajánlanám:
BitFenix Recon
BitFenix Hydra Pro
Vagy ha valahol még be tudod szerezni, akkor ez is nagyon jó választás:
NZXT Sentry 2 -
kisfer
aktív tag
-
kisfer
aktív tag
Érvényes rá a garancia max. ventik vagy az előlapi panel mehet tönkre de akkor csak azt cserélik.
Nem tudok dönteni a két ház között.
A srác visszarakta a hdd tartókatjónak néz ki így.
Viszont átböngésztem a topikot és elég sok próblémát olvastam( bekapcs gomb, usb, ventik, teteje se vmi stabil stb.
A másik ház viszont elég új, ott nincs topik se ahova leírnák a tulajok a tapasztalatokat.
-
Jenő76
tag
Ma is ezt használom.
Ha most kéne vennem akkor én is bajban lennék, ezért nem is tudok ajánlani semmit.
Egyébként a hibáktól eltekintve igen jól összerakott, minőségi anyagból készült tágas ház.
Nem biztos, hogy hallgatnod kell rám az emberek javarésze inkább dicséri ezt a házat.
Amiről viszont szinte csak jót olvastam az a Fractal define r3 kb 3000-rel drágább mint ez, de sajnos úgy néz ki mint egy hűtőszekrény.
-
Jenő76
tag
Én nem vennék még egyszer ilyet !
Egy pár negatívum !
A ventillátorok hangosak de 600 környékére leszabályozva megfelelnek
Annyi lyuk van a házon, hogy rengeteg hang kiszűrődik és ezért elé hangos.
A merevlemez tartók a gumibetét ellenére is rezegtetik a házat amit igen idegesítő.
Az előlapi USB 3 kábel vagy a csatlakozó aljzat gyenge minőségű folyamatosan nem ismeri fel a 2,5"-os HDD-met vagy menetközben sokszor elveszíti.
Ha valaki azt mondaná , hogy alaplaphiba akkor a linkel termékkel tökéletesen működött az USB 3 vinyó [link]
-
zodo
nagyúr
"Picit sikerült elbizonytalanítanod, ejnye..."
Nem akartam csak leírtam a saját véleményemet.
Gyári 9dB-t nem tudom hogyan mérhették?
Alapesetben halk de beépítve már nem annyira és az előlapi az tuti hangos lesz full gázon.Mondom, szerintem bőségesen elegendő félig csavarni a szabályzó potmétert és mindenki jól jár.
Akárhogy is de még mindig azt mondom nem válnék meg a háztól mert csak pár negatívum van a sok jó tulajdonsága mellett ebben a kategóriában.
Aki meg halk gépet akar az építsen passzív gépet. -
zodo
nagyúr
Ép most beszélgetek privátban is venti ügyben , szóval én azt mondanám aki super halk gépet tervez ne ezt válassza hanem valami hang/rezgés szigetelt változatot.
Hozzáteszem ilyenem még nem volt hogy mennyit segít a kérdésben.Viszont
"Majd vennék még 1 ventit szintén előlaphoz (felső) tenném..........."
Azt ne téveszd szem elől hogy az előlap műanyag még a venti rögzítési pontja is.
Tehát ha 1000-1200 rpm-es ventit tervezel oda akkor lesz ott zaj bőven mert még valami szélzaj is kialakul az előlapi rács + szivacs jóvoltából. Teszteltem.Szerintem felesleges jéggé fagyasztani a gépet, persze nem azt mondom hogy ne hűtsük.
Pl nálam alapesetben (játék nélkül értem) a vga 50-51 , proci 37-39 fok, alaplap 39, vinyók 29-30 fokok mellett üzemelnek 800-850-es venti fordulatszámok mellett.
Úgy hogy már nem az asztalon tartom ahogy a blogban látható hanem keresztben az asztalom alatt.Esetleg bárkinek jól jöhet egy venti tipp: Scythe Slip Stream 140 SM1425SL12M
12-es helyre építhető 14-es és egész halk még max fordulaton is.
-
zodo
nagyúr
Szia!
Simán megvenném, ismét.
Halknak talán nem épp halk de nekem nem ez volt a szempont, viszont ebben az árkategóriában az egyik favoritom lenne ha most kellene vásárolnom.
Talán még elgondolkodnék ezen vagy még inkább ezen.
Hozzáteszem nem néztem szét csak egy webshop kínálata és 20-25k közti termékei közül ezeket tenném az Arc Midi-el szembe!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Windows 10
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mazda topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest