- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Solt-
veterán
válasz
Recon666 #563 üzenetére
Például azért, mert a jelzett vga-ból egy hangyányit több fogyott el, mint Fractal házakból! Ha a vga-val lenne a gond, akkor az nem csak a Fractal házaknál jelentkezne!
Nem mellesleg nekem 6950-s van, és itt is jelentkezett a probléma. Vagy tényleg azt próbáljátok sugallni, hogy az AMD 5xxx és 6xxx szériás kártyái a ludasak és nem a Fractal házak?
-
-
zodo
nagyúr
válasz
Recon666 #313 üzenetére
Az tuti.
Más:
Azon gondolkoztam, lehet más helyekre kellene tennem a ház ventiket.
Nem mintha aggódnék bármelyik hardver hőfokai végett de soha nem volt még ilyen házam amiben ennyi variáció létezik. Jelenleg úgy van ahogy a blog képein látni.
Előlapon (felül), hátul és az oldallapon, táp lefelé fordítva.Szerintetek melyik a legideálisabb elrendezés?
Az sem baj ha plusz ventiket kell beiktatnom mert van pár db Swif2 1200 és 120p ventim.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Recon666 #218 üzenetére
Mondjuk csak nyár végén lesz ház vásárlás, mert nagyon sűrű a nyári program anyagilag. Addig meg jönnek még tapasztalatok. Viszont jelenleg nagyon nem tudom, hogy mitévő(mitvevő) legyek. A legfontosabb szempont, hogy nagyon csendes legyen a ház, viszont az is majd ilyen fontos, hogy ne legyen meleg. Nem tudom, hogy az R3-at egyszerűbb hűteni, vagy az Arc-ot csitítani. Arc esetén abban biztos vagyok, hogy kéne felülre, alulra, és az egyik oldallapra FD szivacs. Kérdés, hogy ez elég-e. Mert légáramlás szempontjából szerintem tönkreveri az R3-at, hogyha kiveszem a felső HDD tartót. Most vagyok ott, hogy patthelyzet. Alszom még rá párat
-
zodo
nagyúr
válasz
Recon666 #184 üzenetére
Az jó, ismét köszi.
hoffman_ és Jim-Y
Lassan csak leesett az ajtó.
Oldalról nézve a házat talán, de lehet hogy a ajtón lévő szigetelés már útban lesz.
Szemből nézve nyitott ajtóval, hát nem is tudom. max. ha hátrébb sikerül rögzíteni ahogy hoffman_ is írta.Szerk:
Jim-Y
Amúgy már megrendelted vagy előbb el kell adnod a Lian-t?
Szerk 2:
Ezt a képet nézve tuti nem fér be a Kaze, síkba szerelve mert szerintem az ajtó ráfekszik a ház előlapjára.
-
zodo
nagyúr
válasz
Recon666 #175 üzenetére
Nem úgy értettem csak a 3,5-ös keret izgat.
Szokásos elülső "vas" kitörhető az tuti de a belső 3,5-ös átalakító vajon mobil vagy fix ?
Talán abból a két-két csavarból amelyeket az alsó helyen rögzítettek arra tippelnék hogy mobil mivel külön csavar készletet is kapunk a házhoz.(#176) hoffman_
Ahogy Recon666 írta.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Recon666 #177 üzenetére
Én is ezen gondolkodom, de a ragasztás az nagyon gány
Tény, hogy nekem is 2 oldalú ragasztószallag jutott eszembe elsőnek, van is itthon nagyon bika. A szorulás elkerülése legyen a legégetőbb probléma
Jim-Y:
Nekem az a sanda gyanúm, hogy nem nagyon férne be
Esetleg ha nem szintbe rakod és be, betolod a házba, de az nem a legelegánsabb megoldás.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Recon666 #175 üzenetére
Megmentetted a haza becsületét
Én arra leszek kíváncsi, hogy hogyan fogom megoldani Ijk géphez hasonlóan a DVD kezelését. Ha már nem akarunk gányolni
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Recon666 #136 üzenetére
Derék
Nekem még az 5870 van(amit most kell visszaadnom, egy játékteszt se készült azokból, amit ígértem...), és előre félek, hogy mi lesz az 4850-el megint. Első dolgom lesz szétkapni, kitakarítani, és újrapasztázni, de még úgy is hangos. Viszont az Arc meg nem a leghalkabb darab lesz, úgy érzem, úgyhogy majd be akarok szerezni pár lap FD hangszigetelőt, és majd kitapétázom a ház tetejét por, illetve zajszűrés céljából - mert ugye konkrétan csak egy rács.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Recon666 #123 üzenetére
Hohó, Cimbora, nagyon szép! Reméljük nem az utolsó
Méltó helyre került a kecó, szó se róla. Itt a május, az enyém is bármelyik pillanatban kijöhet
Amint lehet csatlakozom!
Viszont sajna csak augusztus tájékán jön meg rá a keret, mert bejött pár nem várt komolyabb kiadás... És akkor se lesz PCstyle-képes, mert nem lesz még se dukáló táp, se hűtő
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Recon666 #120 üzenetére
Na így már csinos, köszönet a korrekcióért és a galériáért. Előlapról képek alapján egyáltalán nem, csak fogásra lehet megmondani, hogy nem fém. Nagyon szép.
Új biza
IRL is megfertőzött a minimalista design, úgyhogy jelenleg a szobán belüli kábelmenedzsmenttől kapok agyf*szt, mert nincs hova dugni őket. Amúgy jóval előbb lesz kész a szoba, mint hogy kijön az Arc, úgyhogy majd megmutatom, aztán szavazással döntünk, hogy az Arc vagy a Define passzol-é jobban
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Recon666 #106 üzenetére
Hű Cimbora, ez igen. Én is azt szeretném elérni, hogy így nézzen ki a gépem
mod:
Talán jól emlékszem, a harisnyázást D1rect csinálta neked? Ha igen, szabad tudni milyen áron?
más:
Végső döntésként beneveztem volna az Arc Mini-re az tetszett meg a legjobban, de sajnos csak mATX-et tud
-
hoffman_
nagyúr
Még mindig nagyon szép ez a ház Bro'...
mod:
Eszembe jutott valami, amivel meg lehetne mókolni az USB portok a fronton. Most már elég olcsón vannak 3.0-ás bővítőkártyák. Venni egyet, kikapni belőle mindkét csatlakozót, és beapplikálni a meglévő két 2.0-ás helyére. Ha az alaplapra be lehet kötni, akkor szerintem sima ügy. Szép melóhoz kell idő, sokat kell olvasni, meg a kábelezéssel is ellehet pepecselni. Pláne, ha olyat akarunk(márpedig olyat) ami harisnyázva is van, de szerintem megérné
-
Jim-Y
veterán
-
hoffman_
nagyúr
Miután belinkeltem, megtaláltam már itt PH!-n is, de hát azért csak nincs rossz helyen
más:
Én ma csalódtam egy nagyot. Olvasgatom a kis drágám honlapját, és erre leszek figyelmes. Mondom mi a fene, neee
Miért nem lehet szálcsiszolt alu könyörgöm? Legyen 3 ezerrel több, vagy valami, de akkor is... Ugyanaz a szindróma, mint a Definél...
-
hoffman_
nagyúr
Versenyezni akarol, e? Ref 4850-em alapon 67 fok
Gam alatt/után volt már 97+ is... Várok azért pár Arc Midi tesztet, lassan jön a dárga
mod:
Ja, és kölcsönkaptam pár hétre egy 5870-et, lassan 2-3 hónapja van nálam
Egy Vapor-Xes Sapphiret. Alapon, 30% ventivel 33 fok, játék alatt 58% ventivel 56 fok. Ja, és 58%-on halkabb, mint a 4850-em alapon, 40%-os ventivel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest