Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
-
-
zodo
nagyúr
Különben el tudom képzelni hogy az előlapon lévő 3 állású kapcsoló semmi másról nem szól mint a már ismert kábelezést változtatja és slussz.

Nálam az ARC Midi-ben semmi gondom nem volt a vinyó tartókkal.
Egyszerű mint a faék, becsavaroztam a vinyókat (nem húztam fullra a csavarokat) és helyére pattintottam a keretet, azóta is csendben vannak.
Viszont volt itt valaki akinek hangos volt a cucc mert talán vibráció lépett fel és így hangosnak vélte emiatt de lehet hogy tévedek. -
zodo
nagyúr
Nem sok mindent találni az biztos.
" The integrated fan controller is done by adjusting the power voltage going to the fans. It uses a 4-pin Molex connector for power, and standard three pin fan connectors for the fans. Using the top mounted switch the power can be adjusted between 5V to 7V and 12V. "
Ezen a képen DC12V 0.3A / 100RPM van feltüntetve a 140mm Silent R2-n.
-
xtevo
őstag
Pfú, jó kérdés szerintem ez már inkább az Elektronikai topic alá tartozik, hátha ők tudnak erre válaszolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy ez az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni a házzal kapcsolatban. De erre még nekem is ki kell találnom valamit...
Meglátjuk, hogy milyen lesz.