- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Banyasz papa: segitség kérés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Ma megérkezett a házam, be is dobáltam gyorsan a belsőségeket. Egyelőre csak a működőképesség volt a cél, a kábelekkel még nem bajlódtam semennyit: Define XL R2
AZ első tapasztalatom, hogy a ház nagyon jó. Hatalmas nagy, könnyen és jól szerelhető, minden porcikája minőséget sugall. Gyakorlatilag néma csendben van a gép, de lehet, hogy ez az 5V-ra szabályzott ventiknek köszönhető.
Majd még megpróbálom átrendezni őket, lehet jobb lenne ha 2 db 14-es elölről fújna befele.
A ventik rovására írható, hogy a halkságnak az az ára, hogy nem sok levegőt szállít. Szerencsére semmilyen problémába nem ütköztem amikről írtak. Minden a helyén van, minden beszerelhető és nem voltak betört csavarok sem. A két oldallapnak olyan súlya van, mint egy CM 335 ház egészének.A csend megfizethetetlen, hőmérsékletben 2-3 fokot buktam az Arc Midihez képest, de majd szerintem megpróbálom a gyári ventiket valami jobb 140mm-re lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- EKWB EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB eladó
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest