- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Nem (csak) az, hogy hiánycikk, de még az árlistában se szerepel sehol!
Az összes többi FD ház van legalább az árlistában, de ez az egy ARC XL nincs. Merlinnél rendeltem volna, de a nagykerben sincs, ahonnan hozták volna. Mikor lesz a nagykerben, az egyelőre bizonytalan.
Hivatalos hely pl. az Ipon (FD honlapján írva van), ezért írtam nekik egy email-t. A válasz az, hogy ami nincs az árlistában, azt nem tudják beszerezni.
Milyen hivatalos forgalmazó az ilyen?! Nem értem.
Finoman fogalmazva tele van a t... púpom ezzel az országgal. Vagy beszerezhetetlen egy termék, vagy heteket is várhatsz rá, mert nincs raktáron.
-
Because
őstag
nagyon jó ár/érték aránya van ezeknek a ventiknek minőségben is megfelelő.
átadja az az asztalnak is próbáld ki a földön nyugodtan mindjárt halkabb lesz (alapból nem a füled mellett zúg) el nem tudom képzelni, hogy itt legyen a fejemnél a ház búgás, szélzaj, port így is úgy is eszi nem csak a földön gyűlik az. ráadásul még a helyet is foglalná az asztalon ahova inkább a füzetek, íróeszközök és a tányéron át minden mehet
-
-
Sonja
nagyúr
Igen, a befogatóval együtt. Olyan, ami valamelyik kisebb házhoz jár (hirtelen nem találok róla képet). Persze lehet venni külön pl. ilyet (amit venni is fogok), de jó lett volna egy gyári FD féle.
Szerk.: Ne értsetek félre, természetesen nem ingyen akartam, direkt úgy kérdeztem, hogy mennyiért küldenének szállítással együtt.
-
maathe
senior tag
Éppen ezt akartam kérdezni
Illetve ezen kívül lenne még egy gondom: Arc Midi R2-esem van, az alaplapra rádugtam a front panelen lévő USB3 csatik kábelét. Rádugtam egy pendriveot, nagy nehezen felismerte, meg is jelent a Sajátgépben, de megnyitni már nem tudtam, csak töltött a címsorban majd meghalt az egész explorer.exe.
Kipróbáltam egy kártyaolvasóval, arra más másolni is tudtam volna, de annyira lassú volt, hogy nem indult el a folyamat. Ezek közül egyik se USB3-mas eszköz, de ennek nem kellene gondnak lennie.Rádugtam a telefonom is, és szépen, rendes sebességgel tudtam rá zenét másolni iTunes-on keresztül.
Az alaplapon lévő csatikkal nincs gond.Alaplapom: GIGABYTE GA-H87-HD3
USB drivert felraktam, az alaplapos topicba nem jutottunk sokra, ezért gondoltam megpróbálom itt is, hátha valakinek volt hasonló problémája.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest