- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
válasz
szacsee #1167 üzenetére
Szét szedtem, ki vettem a kis kapcsolót és egyesével megméregettem és mindegyik csatin jön szépen az 5-7-12v, nincsen zárlat sem. Viszont ugyebár a gyári ventik vannak rátéve és ha másik ventit teszek rá akkor simán megy ha csak 1db-ot teszek vissza a gyáriból és 2 másik van akkor is megy. Szóval nem értem, mi a probléma.
-
Gery15
addikt
Jó reggelt emberkék! Olyan problémám lenne, hogy a gyári ventiszabályzóra a 3 gyári venti van rákötve és ma reggel az fogadott, amikor visszakapcsoltam 12v-ról 5-v-ra akkor megfagyott a gép és kékhalált dobott majd utána újraindult. Biztosan a szabályzó baszakszik valamit, mert ha csak biosban átkapcsolom 12v-ról 7 vagy 5-re már ott is megfagy. De mitől fagy meg és kapok kékhalált? Bios default már volt, maga a rendszer stabil, amíg nem kapcsolom a szabályzót. Találkozott már valaki ilyennel?
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Ma végre megjött az Arc Midi R2-es kuckó, így be is költöztettem a gépsast.
Plexin belül.
Nagyon frankó "kis" kuckó, egyszerűen imádom, eddig semmi panaszom nincs rá. Talán annyi, hogy a merevlemezek hangját átveszi a HDD tartó keret és kis búgó hangot ad, de nem olyan vészes. Viszont lenne egy kérdésem, tudnátok-e ventilátor ajánlani, ami 14cm-es és elég jó légszállítással rendelkezik vagy, ezt inkább ne itt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Horgász topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest