- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
válasz
turorudi #1517 üzenetére
Az ajtónál mind a 4 furat legalább ennyire mellé van fúrva mint a képen, a másik házaimnál pont középütt volt, itt kis nyomásra pont rá tud kapni a csavar és csavarhúzóval meg tudom húzni, de kézzel nem, hiába olyan a csavar...
Az odd nél annyira nem jó hogy ha szerencsém van 1 csavart be tudok erőszakolni, de akkor már a többit nem...
És ugye elől most így lenne síkba...
Viszont a többi helyen passzol minden, ahogy a nagykönyvbe meg van írva... -
Met
nagyúr
válasz
turorudi #1504 üzenetére
Akkor jól sejtettem hogy a tápkábel gondot okozhat.
A Kingston-hoz adta valami alátétet, most már tudom mire valóAz OCZ-hez nincs ilyesmi.
Akkor majd a következő gép upgrade-kor eljátszok vele, addigra lehet jönnek olyan tápok amin máshogy vannak a sata táp csatlakozók. -
Grafirka
őstag
válasz
turorudi #1493 üzenetére
Mar be van szerelve a 2drb. Nanoxia DS 140mm
Homersekletek erezhetoen javultak. CPU full load -5C , GPU load -5 C , HDD -10CA HDD homersekletcsokkenes nem a plusz ventiknek koszonheto , hanem inkabb annak hogy a HDD bayt visszatettem a standard helyere es most mar renedesen szellozik.( szervizesek kozpre szereltek
nem tudom mielyen megfontolasbol )
A Seagate merevlemezem 47C volt a WD pedig 40C Most a Seagate ~37C a WD pedig ~31C ( 23 C szobahomerseklet)Viszont a lenyeg, hogy a CPU es foleg a VGA nyert 5C loadban, .A VGA eddig ~65C (max.67C ) melegedett most a 60at nem lattam meghaladni ami a boost orajel szempontjabol elonyos.
Zajszint szempontjabol nem eszletem kulonbseget, sot jatek alatt talan csendesebb is mivel a vga hutoje alacsonyabb sebessegen uzemel mint eddig. -
szacsee
nagyúr
válasz
turorudi #1478 üzenetére
Fussunk neki még egyszer.
Ablak nélküli (S, R5, R4):
9,1 - (blackout) 10,6 - (többi) 11,2 - 12,3Ablakosnál van egy kis kavar, mert a blackout kivételével mindegyik nehezebb az ablak nélkülinél illetve az R4 ugyanolyan nehéz ablak nélkül is mint ablakkal (S, R5, R4):
S 8,5 - (blackout window R5) 9,7 - (többi ablakos R5 ) 11,2 - R4 Window 12,3Anyag vastagságról van valakinek infója?
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
turorudi #1426 üzenetére
Gyári ventik, egyébként én nem úgy vettem észre mintha szorulna.
Fura is lenne, hogy a saját tervezésű házukban saját ventivel ilyen hibán átsiklani.Azért nem gondolok a tápra mert
1: seasonic tápom van
2: ugyan arra arra dugóra kötve a 140-es venti megy.
3: ha csak 1 ventit dugok rá a többit lehúzom akkor is csak a 92-esek nem indulnak el a legalacsonyabb kapcsolóállásban, a 140-es viszont igen.
Nem hinném, hogy a 140-esnek kevesebb áram kell mint a kicsiknek. -
oszkarfincs
aktív tag
válasz
turorudi #1398 üzenetére
Hát ennyi pénzt nem szánok tápra meg plusz hűtőkre, tartok tőle hogy akkor csak még nagyobb lenne az elvárásom és nagyobbat csalódnék.
Nyilván nem filmet nézni akarok rajta 24 órában, ahhoz se i5 se dedikált videókártya nem kell. Ezt a gépet amolyan mindenesnek szánom, játékgépnek, munkára, tartalomfogyasztásra. Egy tízessel kerül többe egy normál jó hűtésű háznál, annyit nekem megér, ha ki tudok vele váltani egy médialejátszót és egy NAS-t. Szerintem beruházok egyre, legfeljebb berakom a sarokba.
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
turorudi #1396 üzenetére
A teljes némaság, mint mondtam csak filmnézéskor domináns szempont és ott is csak 1 méterről. Egy 1080p-s film lejátszása gondolom nem olyan megterhelő a rendszernek, hogy maxon pörögne a videókártya.
Gtx750 Ti kártyákból léteznek 1 és 2 ventis darabok. Azt gondoltam, hogy ugyanazon hőmérsékletszint eléréshez az egyventiset magasabb szinten kell járatni, vagyis hangosabb lesz. Vagy rosszul gondolom?
Plusz hűtőt, ventilátort nem tervezek bele, lényegében pont azért, hogy ne legyen hangosabb.
Te mit javasolnál?
-
rayoliviero
veterán
válasz
turorudi #1312 üzenetére
Himalaya az enyémbe nem fér bele, azt mondták. A 7950 videókártyám pont befért, alig van mellette hely és ettől sokkal hosszabb videókártyák is vannak.
A legnagyobb probléma, hogy a ház alja csak 140 mm-es tápig van kifurkálva.
A házban a hangszigetelés nem ér semmit és csúnyán is van beleragasztva.
Én bánom, hogy ilyen márkát vettem, többet biztos nem fogok.
-
smiti
veterán
válasz
turorudi #1274 üzenetére
Ahogy itt olvasom bizony érdemes ilyet beszerezni, csak lehet nem lesz egyszerű.
-
zodo
nagyúr
válasz
turorudi #1250 üzenetére
Leszabályozva 800 körüli értékre talán igen de 1200 vagy fölötte (120p) már hangosabb a "zöld".
Gyári adatok: Silent Series R2 120mm vs SWiF2 FansMondjuk a Fractal igen érdekes adatokat publikál a min-max rpm értékek közt , nem hinném hogy csak +3 dB/A eltérés lenne de szerintem egyik hangja sem vészes.
Arc Midi gyárijai évek óta mennek a házban ill. van/volt benne 120p is de sosem zavart a ventik zaja ami természetesen egyén függő hogy kinek mi a hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Epson nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest