- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
turorudi #1504 üzenetére
Akkor jól sejtettem hogy a tápkábel gondot okozhat.
A Kingston-hoz adta valami alátétet, most már tudom mire valóAz OCZ-hez nincs ilyesmi.
Akkor majd a következő gép upgrade-kor eljátszok vele, addigra lehet jönnek olyan tápok amin máshogy vannak a sata táp csatlakozók. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Valaki rakott be a Define R4 alaplapi tálca hátlapjára ssd-t?
Nincs valami trükk hogy ne kelljen kiszedni az alaplapot a rögzítéshez?
Nem melegszik ott?
A tápcsatlakozóval nincs gond? Elfér rendesen a kábeltől? -
Met
nagyúr
Lehet rájöttem mi zörgött, nem az oldallap hanem a táp alatti porszűrő.
Megint elkezdett zörögni, már minden körbe van szigszalagozva az oldallapon és véletlenül hozzáértem alul a szűrőhöz és elhallgatott, elengedtem megint zörgött, azt is körberagasztottam pár napja, azóta nem zörög. -
Met
nagyúr
válasz
rayoliviero #971 üzenetére
Hát passz, van a házon elöl usb 2.0? Abban is lötyög?
-
Met
nagyúr
válasz
rayoliviero #971 üzenetére
Ez szerintem akkor nem a ház problémája
De amúgy én ilyet nem tapasztaltam. -
Met
nagyúr
Hát, én ha vennék házat tuti nem Fractal lenne.
Úgy kezdődött hogy zárlatos volt az előlapi usb, ha rádugtam az alaplapra nem indult el a gép (viszont kb 2 hét alatt megjött a csere alkatrész kintről, szóval legalább korrektek bár nyilván nem én voltam az egyetlen).
Aztán a bal oldali oldallap zörög időnként, valami miatt rezonál, ha alul középen picit megnyomom elhallgat, most az oldallap és a ház azon oldalai ahol összeérhetnek oda ragasztottam szigszalagot.
És amit korábban írtam hogy valami van az előlapi leddel, ha megnyomom felül elalszik vagy villog, ha kinyitom az ajtót kialszik a led, ha leszedem a jobb oldalát és megmozgatom a kábeleket akkor is villog.
Tudom bármi lehet gyári hibás de ennyi hiba egy nem éppen olcsó háztól nekem kicsit sok.
Ettől függetlenül nem tervezek cserét -
Met
nagyúr
Másnak nem kontakt hibás a Define R3 power ledje?
Már a múltkor is úgy láttam mintha kialudt volna egy pillanatra, de tegnap amikor kinyitottam az ajtót elaludt a led, becsuktam világított, ahogy kocogtattam villogott -
Met
nagyúr
Nem bírtam kivárni, kicseréltem, most jó minden
-
Met
nagyúr
Na, az egyik usb porttal van bibi.
Az alaplap felé menő kábel dugójából kihúzgáltam az egyik sort és így megy.Írtam a Fractalnak, elkérték nevem, címem meg a ház sorszámát és azt ígérték küldenek másik usb-t.
Kíváncsi leszek -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Most költöztem át az R4-be és nem működik az előlapi usb, nem érzékeli a pendrive-ot, ha hátra dugom az alaplapra akkor igen.
3 alljzat van az alaplapon, csak akkor bootol be a gép ha a középsőbe van dugva az előlapi csatlakozó, a két szélsőben USB Device Over Current Status Detected, System will shut down in 15 seconds üzenettel leáll a gép, nem, nem a kék dugóval próbálkozok
a lapom csak USB 2.0-t tud és az előző házban nem volt ilyen gond
Másnak volt ilyen?
Holnap még megpróbálom hogy leszedem az előlapot hátha ott csúszott szét valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux haladóknak
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest