Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
inf3rno #3456 üzenetére
Ez a barbeque igazából. Lassan 100-120 fokon sütik a húst, van hogy 10-12 óráig. Igazából a füst nem is éri, hanem a füst hője süti meg. Erősen be van szinte minden fűszerezve, a hosszú sütés miatt az íz nagyon átjárja, és a hús szinte omlik. Pl. az oldalasból a csontot ki lehet pöckölni, úgy hogy semmi nem marad rajta. Ha kóstoltál már pulled pork-ot, akkor az így készül. Így kb. ennyi, de mondom én igazából csak fogyasztó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazdák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Használt profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- Bluering Libra irodai forgószék
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest