Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
duti No1 #15982 üzenetére
Nem írtad, hogy milyen platformon. Csak gyanítom, hogy PC-ről van szó.
Próbáld meg az EPIC launcherban, hogy rámész a Fortnite lapjára, és elvégzel egy ellenőrzés/javítást a telepítési fileokon. Lehet valami hiányzik neki. Más ötletem hirtelen nincs.
Ha marad a hiba, akkor csinálj egy screen shotot a pontos hibaüzenetről, és akkor talán jobban tudunk segíteni. -
30z.Samu
titán
válasz
duti No1 #13841 üzenetére
Én egy 10 éves laptopra is simán felraktam a 10-et, természetesen előtte lecseréltem a HDD-t egy SSD-re. Simán használható, még játszani is tudtam vele GeForce Now segítségével.
Nyilván nem olyan a felhasználi élmény, mint a saját notimon (11. gen i5), de alapfeladatokra alkalmas.
-
szgy71
csendes tag
válasz
duti No1 #13518 üzenetére
Ezzel küzdünk mi is. a verify nem segített, adminisztrátori futtatás nem segített, a fortnite support azt mondta, hogy tudnak a hibáról, küldjem már meg a memory dumpot. De azt hol a francba találom? Hova menti el a játék? Amúgy nekünk win7-es van 64 bit, directx11, ezen ment korábban a jatek. Ha van infó a megoldásról oszd már meg légy szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rövid videón a hamarosan megjelenő Painkiller
- Gyúrósok ide!
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest