Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
ridiculous #15510 üzenetére
Én azt a nézetet vallom, hogy egy ilyen játékban bizony kellenek a szélsőségesebb fegyverek, és egyéb cumók, mert ettől válik színesebbé a játékmenet. Ha minden a végletekig ki van balanszírozva, hogy semmi se OP, akkor kb. értelmét veszti a dolog. Onnantól kb. mindegy milyen fegyverrel mész, mert kb. ugyanannyi az esélyed vele, legyen az egy sniper, ranged, vagy melee fegyó. Az úgy eléggé uncsi lenne.
Én szeretem a one-shot snipert is, szeretem ha valami OP, mert bizony szórakoztató ilyen fegyverekkel levadászni az ellenfelet. Ha pedig én kapom az arcomba, akkor c’est la vie. Jön a következő meccs
Egy dolgot nem kedvelek, amikor valami teljesen életszerűtlen, és irreális, és itt nem a fegyver erejére gondolok. Tőlem aztán atomrakéta is lehet, de akkor azzal ne találjon el 2 km-ről, egy fal mögött, ugrálva pl. Ugyanez igaz a sniperre is. Nem gond, ha one-shot kill, mert ez így működik. Azért sniper.
No de mutass nekem bárkit is, aki képes eltalálni valakit több 100 m-ről futva, ugrálva, és egyből fejbe. 10-ből mondjuk 8x. És ez nem mázli faktor, ilyen mák nincs sehol az életben, és ez nem is profizmus, tudás kérdése. Na engem ez bosszant. De erről vitáztunk már itt többször is. Van aki szerint van ilyen mázli, szerintem meg nincs. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest