Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Ez igaz, Nekem is volt egy olyan időszakom, amikor locsoltam a pénzt a játékba. Az elmúlt két szezonban már kevesebbet költöttem rá. Persze a szezonok elején a Crew meg a Starter pack maradt. Többinél azért próbálok figyelni. Na jó, most befigyelt a Dragon Ball pack, de hát mondd meg egy fannak, hogy Neki az nem kell és ne vegye meg...
(#15107) GEIL: Ez meg a másik, szintén zenész. Nem dohányzom, alkohol is csak alkalmanként gurul le. Most az, hogy költünk a játékra, hát Istenem. Hülyeség? Meglehet, de ez még mindig tartósabb, mert fél vagy egy év múlva is ott lesz és bármikor tudod használni. Meg hát ez is egy hobbi, mint bármi más, csak ezt itthon nem igen akarják elfogadni még 2022-ben sem. Ami elég szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest