Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Tasunkó
üzenetére
A legnagyobb problémám az az, hogy én színtévesztő vagyok. És az Uncommon-t és a Legendary-t nem tudom szín alapján megkülönböztetni. Se a földön nem látom a különbséget, sem az invertory bar-on a HUD-on.
A Rare és az Epic megkülönböztetése sem könnyű. De az hamarabb sikerül. Azt látom, hogy az Epic sötétebb. Szóval ha lelövök valakit, meg kell néznem a fegyvereket, és szöveg alapján tudom csak kiválasztani a Legendary-kat. Fura dolog, és hátráltat.
Most néztem, hogy elég jó a színtévesztő módok beállítási lehetősége a menüben. Ma meg fogom nézni. Majd a fiammal találunk valami köztes megoldást, hogy őt se zavarja ha átállítom. Mert ő nem színtévesztő.Remélem, hogy amikor a földön vannak a fegyverek, fogom látni a különbséget. De ha jól látom, ez a Fortnite-os colorbind beállítás, az egész képre kiterjed. Sok játékban a grafikát nem szokta módosítani, csak a hud-ot.
-
-
.LnB
titán
válasz
Tasunkó
üzenetére
Egy accunk van. De nálunk az van, hogy játszanak harman, négyen együtt. Állandóan nyernek (9 évesek). Én meg solo-ban (no build) nem nyertem egyet sem a szezonban.
Egyszerűen kész. Igaz nem is a győzelemre megyek, inkább az XP-t farmolom. De amikor úgy állok neki, hogy na most jó lenne nyerni, akkor szétlőnek mint a sz**.
Pedig van egy laza 20 évem onlyne multiplayer játékokban. De elpuhultam úgy látszik. -
Spec
őstag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Persze, a jó helyezkedés a végén nagyon számít. Jól kell kilőni a végső helyet, hogy merre érdemes helyezkedni. A rejtőzködés bokorban, magas fűben, a páfrányok között, fa vagy sziklák mögött nagyon fontos. Én szinte csak így tudok nyerni. A közvetlen konfrontálódás nem az én asztalom, főleg nem építőmesterekkel szemben.
Egyébként nem kell túlmisztifikálni a szkópos fegyókat. Én jellemzően sose ezekkel nyerek, hanem valami daráló SMG-vel közelharcban. Sotit se nagyon használok, mert a sima pump shotgun kb. használhatatlan, a dupla lövetű szintén, egyedül az auto shotgun jó még, de az is gyengébb az SMG-hez képest. Egyébként a sima SMG még mindig az egyik legjobb közelharcra. A Combat SMG is jó, bár az csak nagyon közelre hatékony, mert iszonyúan hord felfelé. Távolabbra pontatlan, de közel ledarálok vele bárkit. -
Spec
őstag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Ezt a kérdést már én is boncolgattam korábban. Én arra jutottam, hogy zero-build módban a profibb lövészek vannak túlsúlyban inkább, akik korábban se építkeztek, vagy nem is játszottak egyáltalán, és a zero-build móddal jöttek a játékba. Lehet sokan jöttek át próbaképpen más Battleroyal, meg multi FPS játékból próbaképpen, és itt is ragadtak. Ráadásul mivel most ez a mód népszerű, így botok nem igen vannak benne gondolom.
Építős módban meg inkább azok vannak, akik jobbak az építkezésben, viszont nem jók annyira a lövészetben. Több bot is lehet az adott meccsen, főleg alacsonyabb szinteken.
A legjobban akkor jársz ha viszonylag jó lövész vagy és bemész build módba. Akkor ott lehet darálni
-
-
0xmilan
addikt
válasz
Tasunkó
üzenetére
Szerintem egyszerubb varni, amig elkezd feled futni es akkor ugrani egyet siman felfele, amikor kozel van. A dismount-ra (es a sprintelesre) van kulon bind. Nekem ezek uresek voltak, igy beallitottam azokra, amit a tobbi jarmunel is meg sima (allat nelkuli) sprintelesnel is hasznalok.
Az elozo szezon vegen rajottem, hogy a varakozo szigenen is lehet XP-t gyujteni. Voltak fem oszlopok (talan a hangosbemondok?) amiket sokaig kell utogetni es ha eltalalsz, minden "weak point"-ot, akkor ad 20 XP-t.
-
30z.Samu
titán
válasz
Tasunkó
üzenetére
Erre nem is gondoltam, de jól ki lett találva, köszi!

Tényleg, azt nem tudom megfigyeltétek-e, de vásárlásnál amikor mutatja hogy mit vettél, akkor ameddig az a kép van előtted, még tudsz Cancel-elni, ha hosszan megnyomod az adott gombot. Xbox-on az Y gomb, PS-en gondolom akkor a háromszög, PC-n nem tudom.

-
Spec
őstag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Ez az egész lézerkard - fénykard vita egyébként csak szimbolikus, és főleg az elvakult Star Wars fanok szokták kikérni maguknak. Egyébként a lézer is egyfajta fény, csak annak egy speciális változata, egy koherens, jellemzően egy hullámhosszú, koncentrált fény. Ez se teljesen igaz, mert lézer sugár nem csak a látható fény tartományban hozható létre, lehet pl. infravörös, vagy UV lézer is, de jellemzően lézer fénynek szokták hívni.
Amúgy ez nem is annyira elvi kérdés a Star Wars esetében, inkább csak fordításbeli. A lightsaber szószerinti fordításban, fényszablya, de ez magyarul kissé hülyén hangzik, ezért inkább fénykardnak fordítják jellemzően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A Rare és az Epic megkülönböztetése sem könnyű. De az hamarabb sikerül. Azt látom, hogy az Epic sötétebb.