Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
Az eredeti ítélet angolul:
"Following their controversial one-two result at the German Grand Prix, Ferrari have been fined US$100,000 by the FIA after race stewards deemed they had breached sporting regulations. The case has also been referred to the World Motor Sport Council.Ferrari driver Felipe Massa, who had been leading the Hockenheim race, moved aside to allow team mate Fernando Alonso past on Lap 49. A few moments before, Massa’s race engineer Rob Smedley had told the Brazilian "Fernando is faster than you. Can you confirm you understood that message?"
Although Ferrari maintained this did not constitute a team order, the stewards decided the Italian team contravened Article 39.1 of the sporting regulations, which regulates against team orders, and Article 151 (c) of the 2010 FIA International Sporting Code, which relates to bringing the sport into disrepute.
The decision will also be forwarded to the FIA’s World Motor Sport Council for possible further consideration."
-
MODERÁTOR
Nem azért mondom, de ez a Horner elmehet a sunyiba.. Minden a mai esettel kapcsolatos cikkben ott olvasom a nevét, pedig neki kéne a legmélyebbre elásnia magát, és kussba maradni
Everybody lies.
-
uszkart
tag
"Az újabban a BBC utazó riportereként dolgozó (Eddie) Jordan szerint a Ferrari átverte az embereket, akik fizetnek a jegyért, és versenyzést akarnak látni."
Ezmiez? Most komolyan ekkora ügy? Baszki, minden hétvégén átveri valaki a nézőket!
Meg pont Jordan? Neki is volt egy tetves istálója, meg ő maga is egy nyomorult bizniszmen.
Ne legyünk már ekkora képmutatók![ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz Oliverda #17487 üzenetére
Ne tréfálkozzunk már, mert ez viccnek nagyon szar. Úgy kizárták a McLarent, hogy továbbra is számolták az általuk szerzett pontokat, majd az év végén a pénzosztásnál az így "begyűjtött" lóvét levonták a 100 millából, a maradékot kellett kifizetniük. Jah, meg úgy kizárták őket, hogy minden futamon elindulhattak...
Szerintem meg ez a csapatutasítás-tiltás ugyanakkora marhaság, mint fociban a lesszabály. Mindkettőt el kellene törölni, nem lenne vita belőle. Előbb-utóbb úgyis minden csapatnál kialakul a pilótasorrend, igazából a csapat erősségétől függ, hogy ez mennyire kerül fókuszba.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
Andrew_31
Modder
Sajnos vannak akik mindent megtehetnek és vannak akiket mikroszkóppal vizsgálnak és lesik mikor lehet szívatni öket.
-
SzalaiG
addikt
És mi van a tippmixelőkkel, online fogadókkal?
-
MPowerPH
félisten
Ha a pilóták lenyilatkozzák amit kell, akkor őket nem éri büntetés. Ezért Alonso-t nem fogják megróni. Rádióbeszélgetések ki lesznek elemezve, ha nem közöltek olyat vele, hogy Massa el fog engedni, és ő se rikácsolt, akkor nem fogják bántani.
Horner meg már befoghatná, neki a legnagyobb a képe most. Nézzem már kicsit magába...Van bőr a képén rendesen, annyi biztos.
hobizoli: Dehogy, utólag tudták meg.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Sundesz
őstag
Most lehet utálni Alonso-t, de ezt megint csak a csapatvezetés cseszte el, és nem először idén. A pilótákat most ki kéne ebből hagyni szerintem. Még meg is köszönik a rádión, hogy elengedte, lol. Bőven elég lett volna annyi, hogy Fernando is faster than you és pont, és akkor Massa a hajtűkanyar előtt egy kicsit hosszabb féktávot vesz.
Hörcsög Powa'
-
mrlujoak
veterán
válasz hobizoli #17508 üzenetére
Ennek ellenkezőjét szerintem nem állítottam, egyszerűen Alonso miatt - mert ugyebár ő segített felgöngyölíteni az ügyet - voltak méltányosak a versenyzőkkel.
Visszatérve az eredeti ügyhöz, maga az eset valós, kíváncsi vagyok a felsőbb ítéletre.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Flashcash
Közösségépítő
Vettelnek megmutatták ahogy Alonso kikerülte Massát:
"Mostmár értem, hogy miért kapott a Ferrari ennyi kérdést a sajtótájékoztatón és engem miért nem kérdezett senki sem." -
hobizoli
nagyúr
válasz Flashcash #17455 üzenetére
Nemtom miert baj az ha vmki goyorsabb es meg bele tud szolni az ev vegei eredmenybe akkor elengedik. WRC-ben csillio ijen van...pl amikor szakasz kozben Sainz megallt es kiszallt megnezni vmit az autojan, hogy a csapattarsa ezzel megelozhesse, pedig nyilvan valo volt hogy vilagon semmi baja nincs.
Aki azt hiszi mashol nincs csapatutasitas meg csapatsorrend az hazudik. Lasd pl Redbull szarnycsere multheten. Ott ki vajon az 1.szamu versenyzo? Webber-nek most miert is nem ment a vasa vajon? Joreggelt....
több drón kell ;P
-
P00By
nagyúr
Inkább nem olvasok bele a topikba
Sztem unalmas futam volt -
-
Sundesz
őstag
Azért az nem semmi teljesítmény, hogy zsinórban 3 futam óta a Ferrari botrányaitól hangos a sajtó meg a fórumok, tudják hogyan kell a köztüdatban maradni. Horner hiába igyekszik, kemény ellenfél a Ferrari.
Hörcsög Powa'
-
Andrew_31
Modder
válasz Andrew_31 #17509 üzenetére
Ez a csapatutasítás eltörlése a legnagyobb hülyeség.
Had döntse el minden csapat mi a jó neki.
Jól nézne ki ha a mindennapi életben is mások szólnának bele abba ,hogy a fönököm mit csináltat a dolgozoival és emiat menne csödbe a cége.
Igen van csapatérdek és nem csak a Ferrarinál.
Majd a végén meglátjuk mikor már kiélezetz lesz a VB. ,hogy nem fognak beleszólni a versenyzök dolgába.
A Redbullt miért nem vizsgálták mikor a megmaradtt szárnyat átszerelték Vettel kocsijára.
Érdekes ott nyiltan kimondták csapatérdek. Pedig nem 40 pont volt a két pilóta között. -
MPowerPH
félisten
Én csakis a pilóták szemszögéből nézetem a dolgot. A csapat most is megkapta, meg még kapni is fog ezen felül komolyabbat is, mert balfék módra csinálták ezt az egészet. Ezt diszkrétebben és okosabban is meg lehet oldani.
TESCO-Zsömle: Bizony.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Egyébként miért gáz a csapatutasítás? De most őszintén? A vágjáték ennek köszönhetően lesz még izgalmasabb. Most jobb az, ha vonatozva beérnek? Mivel nyerne többet a sport? De őszintén! Ha év végén 5 ember lesz csatában a címért, az szerintem mindennél többet ér. Nem tudom mikor volt ilyen utoljára. Ez jobban szolgálja az izgalmakat. Mert egyébként ezek a versenyek sokat nem érnek.
Don't Tread On Me
-
szeva000
addikt
Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke: A stewardok verseny utáni döntése a sport érdekében nem akarunk végigmenni a fellebbezési procedúrán. Biztosak vagyunk benne, hogy a Világ Motorsport Szövetsége tudja, hogy kell helyesen értékelni a tényeket.
hááát,akkor búcsúzzanak a pontoktól.....báár meg is érdemelnék.Ekkora ökör vezetőséget,mint itt a ferkánál,találni nem lehetne.
-
Misi 007
Közösségépítő
Én az ilyen elengedési manővereket egy futamos eltiltással büntetném mert ezzel a pénzbüntivel adtak a...
-
Misi 007
Közösségépítő
válasz TESCO-Zsömle #17535 üzenetére
Azért a csapatnak is az lenne mert pl a szponzorok kétszer meggondolnák hogy megéri-e itt hirdetni.
-
Misi 007
Közösségépítő
válasz TESCO-Zsömle #17537 üzenetére
No igen az hogy mi mit gondolunk az lényegtelen...
-
puttputt
őstag
válasz Oliverda #17464 üzenetére
Csak nem a Vodafone-féle hasonmásverseny egyik győztese?
Akkor "Kimi rajongónak" illene lennie.
Habár, lehet hogy eleve Kimivel találkozott volna, s csak később "tért át" a váltótársra?:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
PazsitZ
addikt
válasz Barthezz2 #17503 üzenetére
Egyetértek. Eddig még fenntartással voltam konkrétan vele szemben, de ez amit most csinál már vicc.
Alapvetően ez a verseny megölése, meg nagy felháborodás fura, mert nyilvánvalóan elég régóta van, volt és lesz is ilyen-olyan csapatsorrend, van ahol indokoltan, van ahol nem.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
AMD Power
titán
Szánalmas egy trugyi volt ez a mai futam.
-
Integra
titán
szegény massa, ma jól becumizta ő is a ferrari bránert....
öröm lehet egy ilyen csapatnak dolgozni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
popp
aktív tag
Rossz volt látni a mai történéseket. És azzal nem vádolhat senki, hogy nem szimpatizálnék a vörösökkel, ugyanis Schumacher-en nőttem fel, és mindvégig neki szurkoltam. Akkoriban természetes volt számomra, hogy neki kell lennie az elsőnek. Az elmúlt 3 évben viszont már teljesen szubjektíven nézem a futamokat, nincs kedvencem, esetleg csak egy adott versenyen az éppen mutatott teljesítmény alapján szimpatizálok valakivel. Szal most már értem mit élhetett át szerencsétlen Barrichello annak idején. És azt is értem miért mutogattak lefelé a hüvelykujjukkal 2002-ben a szurkolók Ausztriában, illetve az USA-ban, ahol Schumacher visszaadtak Rubensnek az ausztriai elengedést. Ez nem jó a sportnak!
Ugyanakkor természetesen értem és részben meg is értem miért történt a mai helycsere, nyilván minden a pénzről szól. De ez akkor is elszomorító. „Oké”, legyen csapatutasítás, de ezt nyíltan csinálni? Ezt a verseny előtt kellett volna megbeszélniük a pilótákkal és elmondani mit szeretne a csapat egy ilyen szituációban, nem pedig egy ilyen nyilvánvaló, arrogáns felszólítással intézni verseny közben. Amúgy Alonso jobb pilóta, mint Massa, elég csak az utóbbinak a vizes pályákon nyújtott szerencsétlenkedéseit megnézni, de akkor is nagyon sajnálom, hogy ma nem nyerhetett. Elsősorban azért, mert pont egy éve volt az a horrorisztikus balesete, amiben majdnem oda lett. Nagyon kellett volna neki ez a siker, hogy ezt lezárhassa azzal, hogy újra versenyt nyer. És szerintem ő is ezért volt leginkább ennyire dühös és elkeseredett. Ahelyett, hogy ezzel esélye lett volna kikerülni ebből a válságból, inkább löktek rajta még egyet mentálisan. Abban biztos igaza van Wébernek, hogy sokat számít a versenyzői intelligencia, hogy ki hogy dolgozza fel a csapatutasítást, de szerintem az elmondottak miatt ez most egy különleges helyzet.Ui.: Az RTL Klubbos közvetítőkhöz 10 futam után sem jutott el az infó, hogy a 2. helyezésért nem 20 pontot osztanak? Nevetséges.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
yoxa
tag
amióta nézzem a forma-1et azóta a ferrarinak szurkolok, de mióta schumi kiszált azóta egy rakás sz*r lett az egész csapat. most meg csapatutasítást adnak massanak hogy engedje el alonsot szép kis csapat lett belőle.. massát sajnálom a legjobban
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest