Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Integra
titán
holnap délután 2-kor az origo társalgóban lehet kérdőre vonni a szabó norbertet!!!!!!!!!!!!!!
-
neduddki
nagyúr
HI!
JObb hijjan ide irom: [L]http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=63247[/L]
Nagy megrendulessel vettem tudomasul, sajn alom nagyon szegeny hatalmas tehetseg volt.... Utoljara ebbol a mezobol talan Giles Lalay [L]http://gilleslalayclassic.free.fr/gilles.html[/L] halalakor voltam ennyire megdobbenve...
RIP.
udv
neduddki -
válasz
Joczeek
üzenetére
nem Schumacher lökte föl hátulról véletlenül? :U
persze egy Schumi-fan biztos máshogy emlékszik...
akkor itt az idézet az a5-ről :
''A Forma-1-be a hétvégén visszatérő Takuma Sato nem tartja magát hibásnak a Japán Nagydíj 6. körében történt incidensben, amely miatt a hatodik világbajnoki címének bebiztosításához szükséges egy pontért küzdő Michael Schumacher kis híján kiesett.
Schumacher a suzukai pálya legjobb előzési pontjának tartott sikánban indított támadást Sato BAR-Hondája ellen, de a kerékvetőig nem tudott eléggé ellenfele autója elé kerülni, így a szokásos ívet követő japán befordulva letörte a Ferrari orrkúpját.
''A Forma-1-ben el kell fogadni, hogy ha valaki nyitva hagyja előtted a kaput, ahogy ő is tette, akkor bemehetsz rajta'' - mondta a verseny után Schumacher, aki végül kettővel Sato mögött, a 8. helyen ért célba, s ezzel ismét világbajnok lett.
''De ő nyilván máshogy látta a helyzetet, és az utolsó pillanatban úgy döntött, becsapja a kaput előttem. Nehezen tudtam kikerülni, és elvesztettem az orromat.''
A 18. nagydíján induló Sato nem vállalta a felelősséget, de gratulált Schumacher világbajnoki győzelméhez.
''Michael nem volt megfelelő távolságra tőlem ahhoz, hogy rendesen megelőzzön, ezért a szokott íven kanyarodtam be'' - mondta. - ''Talán kicsit túl bizakodóan ítélte meg a helyzetet, és sajnos összeütköztünk''.
''De végül csak szeretnék gratulálni a hatodik VB-címéhez. Ez igazán szuper volt, fantasztikus.''
Később már Schumacher is enyhébben fogalmazott, elismerve, hogy a manőver során elkövetett ''egy kis hülyeséget.''
36 körrel a Sato-incidens után még egyszer bennakasztotta szurkolóiban a lélegzetet, amikor kis híján legázolta a sikán előtt a szokottnál korábban fékező Cristiano da Matta Toyotáját, és öccse, Ralf hátulról nekiütközött. '' -
Integra
titán
A ralilegenda Colin McRae indul a Bajnokok Tornáján (Race of Champions), a skót csapatban ott lesz még a Forma-1-es David Coulthard is.
Újabb két sztár, az 1995-ös ralivilágbajnok Colin McRae, valamint a Forma-1-es McLaren-istállót erősítő, szntén skót David Coulthard jelezte részvételét a december 4-én, a párizsi Stade de France-ban sorra kerülő Bajnokok Tornáján (Race of Champions).
A hagyományos évzáró viadal szervezőit korábban már több nagyágyú biztosította indulásáról, többek között a hétszeres F1-világbajnok Michael Schumacher is, aki először próbálja ki magát a viadalon. A német csapat másik erőssége Armin Schwarz (Skoda) lesz, míg a francia gárdát a rali-világbajnoki cím első számú várományosa, Sebastien Loeb (Citroën) vezeti.
''David nagyszerű pilóta, úgyhogy igazán jó eredményben bízom'' - mondta McRae. ''Személy szerint nagyon remélem, hogy egyike leszek azoknak, akik idén le tudják győzni Schumachert, Forma-1-en kívüliként elsőként szeretném véghezvinni ezt a bravúrt.''
A Bajnokok Tornáján, amely elsősorban kikapcsolódást jelent a pilóták számára, az autó- és motorversenyzés nagyjai mérik össze tudásukat raliautóban, kimért pályán. Idén a hagyományoktól eltérően (1992 óta nem volt példa ilyesmire) nem a Kanári-szigeteken, hanem Franciaország első számú sportarénájában, a Párizs közeli Stade de France-ban rendezik a mókát kilométerhosszú, nyolcas alakú pályán. -
Joczeek
addikt
''Jövőre megverjük a Ferrarit, figyeljék meg, a maranellóiak uralmának vége. Nem kell már két-három év, hogy a legjobbak legyünk, jövőre minden együtt lesz: motor, kasztni, gumik'' - fogadkozott Briatore.
Önbizalom már van...:) -
Integra
titán
mecnish beszólt a kockafejnek, azt tanácsolja váltson más motorsport szériára ha még eredményes szeretne lenni....
csak egyetérteni tudok vele:D -
törölt tag
-
Lauda csalódott Schumacherben... :D
http://origo.hu/auto/sporthirek/f-1/20040928lauda.html
-
Pá
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ez nem direkt neked szól, rajtad kívül is sokan azzal a logikával gondolkoznakk mint te, csak elég szemetszúró volt amit írtál, figyelj csak:
''csak az a baj, h forma-1 és a Sumákker gyerek nem emlegethető egy napon - tönkretette teljesen a ''sportot''...
na, de hagyjuk, remélem az új Merci odaver mindenkinek!''
Szóval sajnálod, hogy Schumacher tönkretette a sportot(azzal, hogy ő a legjobb benne, hmm ez így már önmagában is hülyeség de mindegy, most nem erről akartam vitázni), de egyúttal reményedet fejezed ki, hogy jövőre az új Merci fogja hasonló módon(tönkre ver mindenkit) elrontani a sportot...
Finoman szólva is felettébb érdekes gondolatmenet.... -
Integra
titán
na, most olvasom a BAR kockáztatni fog suzukában.
módosított suzuka special motort kapnak, még jobban felcsavart fordulatszámmal és még nagyobb teljesítménnyel.
új lesz az új első szárny, és a diffúzort is megváltoztatják alul.
nagyon nyerni akarnak otthon:)
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Ha a VW konszern beszállna a forma 1-be szerintem a Lamborghinit tenné a kocsira névnek. Bár sosem lehet tudni, mostanában tisztára meg vannak őrülve, a Volkswagenből is gyártanak ilyen luxusterepjáró-szörnyeteget... :F
-
Integra
titán
bazeg már megint dupláz a ph... :)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
a BAR már novemberben elkészül az idei hibrid autójával, hogy már januárban nyomathassák vele a teszteket, 006B lesz a neve:)
főleg a teljesen új motort, váltót és kísérleti alkatrészeket fognak tesztelni először benne, a teljesen új aerodinamikai csomag karácsony után lát napvilágot, az egészen addig a szélcsatornában figyel. -
na, ehhez mit szóltok ?
''az egyik legelismertebb német szaklap, a Motor Sport Aktuell úgy értesült, Jenson Buttonnak, a korábban a Williamshez szerződött angol pilótának a BAR-Hondánál kell maradnia, mert új megállapodását érvényteleníteni fogja a Nemzetközi Autós Szövetség (FIA). A várható döntés miatt az átigazolási piac újra megmozdulhat, és Jacques Villeneuve a Renault-nál, míg Giancarlo Fisichella a Williamsnél köthet ki.''
http://index.hu/sport/forma1/msa0928/ -
Integra
titán
toyota soha nem volt igazi versenyző márka.
voltak jó próbálkozásaik de hamar elkoptak.
a honda mindenhol elverte a toyotát, illetve ahol a honda volt, oda azonnal ment a toyota de sok babér nem termett neki.
ha azt nézem hogy az idei 400 millió euróból mire futotta nekik, hááááát...
de a toyota megengedheti magának, ettől még az utcai autói ugyanúgy fognak fogyni:) -
-
Integra
titán
válasz
üzenetére
nem tudni
attól függ hogy milyen logisztikát és technikát tudnak átvenni, amennyiben átvenné a vw konszern az egészet és hogy a saját mérnökeik mit tudnak összehozni és mennyi időn belül.
mert nagyon nagy lehet a blamázs is és a kidobott pénz.
egyébként a vw már egyszer beakart szállni, de pont ezért nem mert beleugrani. -
neduddki
nagyúr
HI!
Most kommojan nehany evv3elezelott vegulis eladta a ford a cosworth-ot az audiak vagy megtartotta??? vagy yhogy voolt????
udv
neduddki
mod: akkor a nem verseny eddig is ott vot: Audi érdekeltségéhez tartozó Cosworth Technologiesnál Nagy-Britanniában [L]http://www.mfor.hu/cikkek/printerfriendly.php?article=12790[/L] csak asport maratt a fordnal... most vajjon mi fog tortenni????:- )))))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Tagtarsak sort behuteni asszonyt lekezelni gyerekeket bezarni, orakat beallitani es hetvegen jon SanRemo!!!!:- ))))) Europsort/VorosCsaba rulez!!!
udv
neduddki -
Integra
titán
ami engem sokkal inkább zavar, hogy nem tudom mi lesz jövőre a pilóta felállás a bar-nál...
-
törölt tag
válasz
Spensers
üzenetére
Igen pontosan egy ilyen szozon volt pl.94 meg 97-98-99. Most nem akarok megint falmelni csak annyit mondok hogy itt mindíg a Schumi volt a gyengébb autóban és mindíg versenyképes volt. Talán csak 2004 akivétel mert ott nyerni is tudott. na jó meg 94 de annál izgalamsabb szezon szerintem nem kell.
-
Pierre
tag
[L]http://www.f1hirek.hu/cikk.php?id=8705[/L]
Na, pontosan az ilyen nyilatkozatai miatt rühellem Richards apót. :((( Én azt mondom, várjuk meg Suzukát. -
hobizoli
nagyúr
Vagy ETCC-t.
hobizoli -
Spensers
aktív tag
''Kiderült, hogy FW26-osának egy defektet leszámítva nincs semmi baja, Ralfnak azonban nem volt kedve visszatérni a pályára, mert két körös hátrányban lett volna Rubens Barrichello élen haladó Ferrarijához képest.''
Ezt tudttátok mert én nem.:B
Hát azért ez kicsit durva... -
Spensers
aktív tag
Igen ez így van.
Ediig legalábbis mióta az F_' van 60-70 % az eddigi világbajnokságokat az a csapat nyerte amejjik nagyobb előnyben volt a többivel szemben!
Réges-régen volt csak olyan hogy nem sok külömbség volt egy-két csapat között és egy egész évben valóban izgalmas mecss ment a világbajnoki címért... -
titan5
tag
válasz
Spensers
üzenetére
Mert a pénzt is szereti mint ahogy te vagy én is.
Na meg mert 2006-ig szerződés köti,vagy ha szerződést bontana te szívesen fizetnél
Ferrarinak helyette?
Csak egyet nem értek mindig is voltak sikeres évei sikeres capatoknak sikeres pilótákkal
A Ferrari és MS sikere most miért rosszabb mint az elődöké?
Vagy a siker ennyire zavaró tényező egy -két embernek? -
titan5
tag
De....bocsi!
-
-
titan5
tag
Hé Integra kollega!
Lerí rólad a Schumacher gyűlölet de bizton a megnyugtatásodra elmondom hogy
bárki aki versenyzik szívesen cserélne vele hiszen amit ő teljesített az eddigi 8
évében a Ferrarinál az a többieknek csak álom....
És még ha iratlanul is (persze nem a versenypályán) de akár tetszik akár nem egy
7x-es forma 1-es világbajnoknak azért kijár némi tisztelet.
Különben akármit gondolsz akkor is minden idők F1-es pilótája!!!! -
Spensers
aktív tag
Mindennnek egy a vége ez egy IGAZI verseny volt!:C végre akkár Shumi valakinek akár pl. monty a kedvence...
Reméljükk jövőre ijjen lessz a legunalmassabb verseny:DD -
neduddki
nagyúr
HI!
Nem tom vot-e mar linkelve???? ha igen bocs!!![L]http://index.hu/sport/forma1/stodker0927/[/L]
Hol vannak aregi szep idok mikor szabad motorok koboroltak erre arra!!!:- )))
Javallomhozzuk vissza a dfv-ket!!! oszt mingy aleszen sok motor!!!:- )))) na jo rendbe a dfy/dfz-k idoben kisse idebb vannak!!!:- )))) de aze csak a dfv a kalsszikus
udv
neduddki -
Pierre
tag
Ez jó:

-
marcee
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Ragaszkodjunk a tényekhez, Suminak nem ''áll feljebb'', maximum a rajongóinak:
A német a 12. körben összeütközött a jaguaros Christian Kliennel, de nem hibáztatta az ellenfelét. ''Amikor láttam, hogy kinyitja a kaput, megpróbáltam megelőzni Christiant, de ahogy félig mellé értem, be akart kanyarodni. Ez szimpla versenybaleset volt'' - vélte. forrás: A5.hu/forma1
Czolner egyik beszólása viszont Palik Lacinkat idézte: ''Fél lábbal már a Wiliams-ről álmodik!''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest