Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
válasz
üzenetére
Barichello helyében gondoltam, vagyis örültem volna, ha Schumi Barichello helyében ballagott volna be a boxba mondjuk. :U
Egyébként valóban nem néztem még azokat az időket, amikor a McLaren, meg a Williams uralta az F1-et. De már el is gondolkoztam azon, hogy nyilván akkor azért imádták meg annyira Schumachert, mert színt vitt az F1-be, és végre nem a megszokott emberek/caspatok nyertek. De most éppen ez a helyzet, csak fordítva, most Schumacher miatt tiszta unalom az egész, és mivel én most új nézőnek számítok(2002-ben néha belenéztem, de meg is bántam...2003-tól nézem), meg egyébként sem szimpatikus Schumacher, ezért én is az ellenfeleinek szurokolok. Csakhogy ''kicsit'' most más a helyzet, hisz' Schumacher régebb óta van topon, mint régen a másik csapatok.
Szerintem amúgy a Ferrarisok sem örülnének annak, ha egyszer a kedvenc Schumachernek szállna el valamilye, és nyilván ők is ugyanúgy fikáznák a többieket. Nem kell játszani a kis ártatlant... :) -
Pierre
tag
Szerintem sem akkora ász. Főleg ha igaz, amit Pizzonia mondott, hogy tavaly a Jaguarnál Webber más(jobb) autóban ült, mint a csapattárs. Ettől függetlenül nem rossz, de nem is kiemelkedően jó, mint mondjuk Raikönnen vagy Alonso (azért írtam ezeket a neveket mert ezekből talán nem lesz flame). :C
Szerk: én is valahova a Trulli-Baricchello szintre taksálom
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
azért Webber ennyire nem jó, nem mondom, hogy rossz, de szerintem semmi különös, ilyen Coulthard-Barrichello-Fisichella szint
szerintem -
Nowhereman
őstag
válasz
Dre_Powell
üzenetére
Reméljük, hogy a Williamsék a BMW-vel nem csinálnaknagyon jó autót, mert akkor újra unalmas szezonunk lesz: Webber-Williams uralom miatt...
-
escie
őstag
jajj, de káár. :(
bár utolérte volna Kimi MS-t. az tuti, hogy megszégyenülten mászott volna elő a kavicságyból Schumi. ;]
aztán persze óriási izgalmak közepette, a tankolási versenyt megnyerte volna...
a kedves Ferrari rajongókban nem csalódhattunk...
annak idején az is nagyon vicces volt számukra, hogy Mika H. dühében sírt. :U
Gratulálok! :U
én, ha Ferrari rajongó lennék, most szégyelném magam.
a két riporterről annyit, hogy még még mindig elviselhetőbbek, mint aki ma nem volt jelen, szerencsére.
viszont a többiek elég izgalmas versenyt mutattak be. az Alonso/Button párharc elég vicces volt például. már az, hogy nem bírtak egymással. :) -
hobizoli
nagyúr
Nyilvan amikor anno a McLaren vagy a Williams tett igy meg nem neztel meg F1-t:U...amugy meg kar vergodni, minden mas csapat is tokugyanezt csinalna hasonlo esetben, a versenyzok/csapatok celja a gyozelem megszerzese, nem a Te szorkoztatasod, nem azert kapjak a fizetesuket
A megoldas pedig annyi, hogy epiteni kell egy autot, ami gyorsabb, nem romlik el...
hobizoli -
X-COM
nagyúr
azért abban a kanyarban rönósok is örültek bőszen
-
X-COM
nagyúr
pumpi pattanj már le arról a lóról
-
törölt tag
ja és még azt is rójátok fel nyugodtan hogy miértnem előzött amikor végig elől volt!:O:O:O
-
törölt tag
Hát komolyan mondom ez a riporterkedés egy borzadály volt, ha nekem mégegyszer azt mondja valaki hogy jobban közvetítettek mint a Palik kiröhögöm. A Palik legalább 10ből 7szer eltalálja hogy ki kicsoda de ezek jó ha 2szer eltalálták.
Nekem sem tetszett amit műveltek a Kimi ellendrukkerek de ezért nem a Schumit kell utálni. Ha ezer évig élek sem fogom megérteni ezt a felfogást. Egyáltalán hogy a francba hoztad ezt kapcsolatba Schumival??? Azért mert mind a kettő pirosba volt. Mint az oviban de lehet hogy az már egy felsőbb szint.
Komolyan mondom a Schumi tehet arról hogy nem támadta senki?? Ez abszurd, nem értem ezt a felfogásotokat mindenért ő a hibás, azért még egyszer nem szídtátok a Mclarent hogy selejtes alkatrészt használ mindenért csak a Schumi. -
AceTom
aktív tag
Hát ennyi volt. Köszönjük Schumachernek ezt az izgalmas futamot ismét. Nem elég, hogy ő a leggyorsabb autóban jó vezető, de még az igazi ellenfelei is megszopják.:O
MÉR NEM SCHUMACHER KAPOTT DEFEKTET????
Ja, és valóban ott ünnepeltek a nagy Ferrari szurkolók... nekik biztosan tetszik az, hogy a kiskedvenc egyedül körözget a pályán. Nyilván halálra izgulták magukat, amikor le kellett szegény Schumachernek köröznie néhány embert.
Kívánom Schumachernek, hogy élje át azokat, amiket most Raikonnen élt át.:((( -
Dale
aktív tag
Pozsgay megint látnok módjára fordít... :) Wéberrel nincs semmi baj, tudnám értékelni ha leváltaná Palikot, de mint tudjuk ez nem fog megtörténni. Kimit nagyon sajnálom... :(
-
HaroWerks
senior tag
Kár, hogy Kiminek nem jött össze a 2. hely (és persze Coulthardnak a 3.).
Mindenesetre jó kis futam volt. -
lesaux
veterán
Ez a két ''riporter'' valami katasztrófa. Volt már olyan mondatuk, amelyikben eltalálták, hogy kit látunk a képen, és ki is bírtak keveredni a mondatból?
-
Dre_Powell
tag
Hjjaaaaj, ennek a Webbernek vmi jobb csapatban lenne a helye.....:(
-
Calogero
addikt
Nha verseny van csak nem az elen
-
Pierre
tag
Szegény Kimi... de sajnálom
Azért mindenesetre gusztustalan volt, hogy a ferrari drukkerek felállva ünnepelték, hogy Kimi nekiment a falnak. Szép! :((( -
Viktor77
titán
Láttátok a lassításon a KÖCSÖG, SZEMÉT, GUSZTUSTALAN ferrari (így kisbetüvel) szurkolókat, hogy felugráltak örömükben?
Azt kívánom nekik, soha ne legyen nagyobb örömük az életben!
MOD: Eddig nem utáltam sumahert, csak tette a dolgát, de mostantól kőkeményen fogom szídni mindenhol!
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
na vége a jó kis versenynek, pedig úgy érzem, most akármi történhetett volna az első helyen
-
tkesy
őstag
Ilyen nincs...... :( :( :O :O
-
tkesy
őstag
Wow! Nincs Palik... :)) Van helyette Wébber...:C
[Szerkesztve] -
jpm
senior tag
válasz
üzenetére
nem olvastam hsz-t 450-500 körül. :)
Most is van vmi kavarás a Williams vezetőségében.
MotoGP-t nem nézem, max a 125ccm-t.
a SOHA NEM mondtam hogy azért negyképű mert azt mondja hogy a csapat érdeme.
Néha az böki a csőröm mikor elkezd a verseny végén magyarázni, hogy milyen kemény versenye volt. -
I_Am
veterán
Én csak attól félek, hogy a taktika megint a Ferrarinál a kedvezőbb. A BMW-tőlm ég soha nem láttam olyat, hogy kevés üzemanyag és kihozzuk az elején, hanem inkább ''közepes'' tank és kijön a többivel együtt. Pedig egyszer megnézném mit csinálna MS mikor pl Kimi vagy Juan lerajtolja és leszakad tőlük és a boxban sem tud előzni. Versenyt akarok!!!:O
-
Pierre
tag
Mindenesetre az első 4-5 kör izgalmasnak ígérkezik, mert Kimi és Monty gumijai hamarabb tapadnak, mint Sumijé. Ha valamelyik megelőzi, még izgalmas is lehet a verseny az első boxkiállásig. Aztán meg jön a szokásos történet. Sumi vár, megy 1-2 kört és előre áll (hú, de utálom ezt a részét a versenyeknek :((( ).
A Monty fikázóknak: elvakultak vagytok, ha nem ismeritek be, hogy benne van a TOP 5 pilóták között, tehetséges fickó, ezt már az Indyben is megmutatta, és F1ben is. Az meg hogy nagyképűen nyilatkozik... engem a ''langyi'' nyilatkozatok sokkal jobban irritálnak. :o
[Szerkesztve] -
törölt tag
És te szoktál hszlásokat olvasni úgy 450-500körül, erről ennyit.
''Suminak egyébként alapból nagy arca van (szó szerint).'' Dumbónak is nagy arca van mégis mindenki szereti.
Ja és már neharagudj de a Williamsnél is vbajnok gárda van.
Ez a szitu ugyanaz mint a MotoGPben a Rossi esete ott is volt egypár kétkedő aki miatt átment a Yamahához, na itt ugyanaz volt csak Benetton meg Ferrari kivitelben.
De egyébként eggyik szavaddal ütöd a másikat, egyszer azt mondod hogy nagyképű, azért mert azt mondja hogy a csapatérdeme, másszor meg pont ugyanezt llítod te is. Csak ha egyszer nem volt helyes mitől lett utána hirtelen az:F -
rlazol
veterán
tök egyértelmű befutó:
MS-RB-KR
persze az első kettő nekem mindig egyértelmű, de sajnos (illetve lehet, hogy szerencsére) annyira sokszor nem jön be... MS négy kiálláson van, de az elős körök (amíg bele nem lendül a gumi) így is izgalamsak lesznek, Monotyaval a nyakában. Persze, ha a két Mec nem hagyja ott a rajtnál... Parédás volt az első harmaduk, és Kimi jól rajtol... -
Calogero
addikt
Ha megkapna azt a penzt amit itt a F1-be vissza, ott meg van autoverseny.
Mar leirtam, hogy miert kene tobb F1 csapatnak is.
Gyors tehetseges, de neha tul sokat kockaztat (Elso helyrol lekorozes kozben hatulrol megmaszta Verstrappent, nehany Schumi affer, valamint Rubens fele utkozes tavalyrol).
Nekem csak a nyilatkozataival vannak bajom -
tkesy
őstag
Mit szóltok a mai időmérőhöz?
A McLaren-ek kibérelték a 2. sort.... :)) :C
Szerintetek mi lesz a befutó?
Szvsz:
1. MS
2. KR
3. JPM
Bár ki tudja? Hisz JPM, KR, DC, Alonso és Trulli igen közel van egymáshoz, + ott van még RB és Sato...
És az első kanyarban sok minden történhet... -
Calogero
addikt
En Montoyara meg az Indycarba figyeltem fel, es nagyon orultem amikor atkerult az F1be, de az utobbi evekben nem a vezetesi tudasaval hanem a unszinpatikus nyilatkozataival tunt fel. Ezert ra is lett szolva hogy inkabb vezetessel torodjon, segitsen az auto fejleszteseben. Gyors pilotanak tartom, de szerintem jobban jarna ha visszamenne az Indybe.
-
jpm
senior tag
válasz
üzenetére
az ''okos pilóta'' részhez visszatérve néztél F1-et kb.: '94 -'97 között? (MS-Hill, többször is MS-Villeneuve) erről ennyit. :)
Suminak egyébként alapból nagy arca van (szó szerint) :DD
Talán a mérnökök mégsem olyan jók a Williamsnél ugye Suminak is a Benettonos gárda Ferrarihoz való átcsábítása is nagyon (enyhén fogalmaztam) kellett. -
törölt tag
Nem sorrendben:
''Montoya legalább csinál vmi izgalmat, a többi versenyző nagy része meg behúzza fülét-farkát ha MS a környékükön van.'' Kilöki a pályáról a másikat, mekkora tehetség!:C Az okos pilótának a biztonság a legfőbb, nem kockáztat, lehet hogy ez neked nem tetszik de ettől függetlenül máig ez a legeredményesebb módszer az F1ben.
''Sumáknak van akkora pofája mint egy ólajtó.'' Persze ezért mondja el minden verseny után hogy a csapat érdeme és hogy legalább múlik a siker a szerelőkön mint a versenyzőn. Jobb lenne ha azt mondaná hogy az ő fantasztikus képességeinek köszönhetően tudják megnyerni a futamokat:F Te sem gondolod komolyan. Egyébként ha így is lenne neki legalább lenne rá alapja.
''Ha egy kocsiba ülne a Sumákkal, úgy elverné hogy MS sírva rohanna hazáig.'' Minden adott(pénz/logisztika/vezetők) hogy jobb kocsit fejlesszen ki a csapatával, miért nem teszi?? pont Patrick Head mondta hogy a Schumiban megvan az a képesség hogy irányítsa a csapatát. Talán az utcsó ilyen pilóta a Hakinnen volt, meg is lett az eredménye.
''már-már az a bosszantó mikor elkezdi lökni a rizsát 1-1 megnyert verseny után hogy milyen kemény volt és így meg úgy blabla........''
Te szerinted az úr úgy rendelte hogy a Ferrari az első és senki nem hagyhatja le?? Te is belátod hogy nem attól hogy nem látványos -mert mindíg ők az elsők- ők még fejlesztenek ezerrel hogy megőrizzék a vezető helyet, és gondolhatod ha a többiek is dolgoznak akkor ők mennyit dolgozhatnak ha ilyen eredményeket képesek elérni.
''Az lehet de nem annyira mint gondolnád, én elismerem ha hibázik JPM, némelyik MS fun meg istennek tartja Sumit.''
Az lehet hogy elismered de fogadni merek némelyik Montoya fan sem ismeri el hogy hibázik, ez pusztán attól függ hogy mennyire szurkolsz neki. -
AceTom
aktív tag
Nekem sem ellenszenves Montoya, főleg akkor, amikor Schumival versengenek a pályán... :D
Annak viszont nem örülök, hogy a McLarenhez megy jövőre, remélem nem fogja kilökdösni Raikonnent! :(((
PumPi szerinted azok, akik most ott loholtak Schumi nyakában a gyengébb autókkal, azok nem voltak jók legalább annyira, mint Schumacher a Ferrarival ??? -
törölt tag
Én legalább tudom hogy miről beszélek ami rólad nem igazán mondható el. Olyan dolgokat állítasz amit magadnak bebeszélsz a pici fejedbe és nem hagyod onnan ''kiverni''!
Egyébként nem szoktam ilyen ''hu bazzeg a Schumi most megmutatta stílusban hozzászólni'' de most valahogy fel vagyok dobva Taksony 4 2s győzelmén!:DD -
törölt tag
Ohh Yeees Schumi ismét megmutatta hogy kia gizda a pályán a többiek (főleg a JPM:)) a nyomába sem értek) ez kell gyerekek.
Egyébként egy verseny után sem mondja azt hogy én voltam a kemény csávó a pályána többiek meg ipari tanulók meg hogy én végzem a legtöbb munkát a csapatba, mindíg azt mondja hogy ez a csapat érdeme és hogy ő csak egy pici fogaskerék!
jpm: Te szoktad egyébként nézni a interviewkat? Én maximálisan beválalom hogy fanatikus Schumi rajongó vagyok, de viszont az is látszik hogy te legalább olyan fanatikus ellenrejongó vagy, csak annyi a különbség hogy én tisztába vagyok vele te meg csak hajtogatod a hülye szöveged!
Egyébként én régen utáltam a Montoyát de azóta rájöttem hogy alkalmatlan, csak hogy békítsem a kedélyeket:
''Minél jobban megismerem Michaelt [Schumacher], annál kedvesebbnek tartom!''
(Juan Pablo Montoya, Motorsport Aktuell, 2002. szeptember)
''Minél többet beszélgetek Juan Pablóval [Montoya], annál inkább úgy találom, hogy egy jópofa srác!''
(Motorsport Aktuell, 2002. szeptember) -
jpm
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Berger meg Senna nagy cimborák voltak!!
-
Nowhereman
őstag
Szerintem ha sumit eldugták volna a dzsungelben, akkor Bari nyerte volna zsinorban a VB-ket. A ferrarinál a második pilóta mindig mostohagyerek volt. gondolj csak Mansell-Berger majd Prost-Mansell párosra. Amikor Mansellt kitiltották két versenyről, akkor Berger hirtelen Senna fő ellenfele lett.
-
Nowhereman
őstag
válasz
üzenetére
Egyébbkülömben miről akarnál meggyőzni? - mert én semmiről!:U
Az, hogy jövőre Fissicella és Webber is blelszólhat a nagymecsbe az jó - ebben egyet értünk. Ha Sumimisi visszavonulna valasmi tibeti kolostorrba az überfasza lenne - ebben sem kapnánk hajba.
Akkor min vitatkozunk?:F -
jpm
senior tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Elfogult?? Az lehet de nem annyira mint gondolnád, én elismerem ha hibázik JPM, némelyik MS fun meg istennek tartja Sumit.
''így nem sokat ér amit írtál'' miért ha McLaren drukker lennék akkor többet érne? :D
Montoya legalább csinál vmi izgalmat, a többi versenyző nagy része meg behúzza fülét-farkát ha MS a környékükön van. -
jpm
senior tag
Álszerény az biztos! már-már az a bosszantó mikor elkezdi lökni a rizsát 1-1 megnyert verseny után hogy milyen kemény volt és így meg úgy blabla........
Montoyának meg tényleg nem vmi jó a kocsija. Igaz a ferkához képest mind rossz. :)
Barrichello meg sztem nem vmi jó sofőr, sőt.....
''Kimivel is meg kell majd küzdenie.'' én nem is azt várom hogy egyből körönként megverje Kimit 3 tizeddel. -
Dale
aktív tag
Öööööö... Ezt legfeljebb a Minardi kétüléses versenygépében játszhatnák le, de gondolom nem így értetted. :) MS legfeljebb álszerény, és bár neki valamire lehet is nagy arca, nem az ő óbégatásától hangos a sajtó minden verseny után hogy bezzeg XY így meg úgy, és hát a kocsim is szar, és különbenis mindenki monnyon le... Mindegy, ez is csak egy vélemény és mint olyan meglehetősen szubjektív, és ezen nem fogunk összeveszni.
Én is megnézném őket egy csapatban, de ez azért elég erős predikció; Barrichello se egy fakezű alak, szóval neki a mókáskedvű szerelők direkt meglazítgatják a csavarokat és krumplit tömnek a gázpedál alá ugye? Mindegy, meglátjuk mit mutat a srác a WMM-ben, van egy olyan érzésem hogy Kimivel is meg kell majd küzdenie. -
Dale
aktív tag
A vitába inkább nem folynék bele, annál is inkább mert már lezárulóban van, és mert én igenis szeretem MS-t és nem bánom ha győz, 20 éve nézek rendszeresen Forma1-et és mióta feltűnt a színen, szorítok neki. Egyébként visszavonultáig nagy Gerhard Berger rajongó voltam, és még most is vagyok a szívem mélyén.
Kíváncsi lennék, ti mit gondoltok Montoyáról? Számomra nincs ellenszenvesebb versenyző a mezőnyben, tagadhatatlanul jó pilóta de nála még Takagit is jobban szerettem, nem volt akkora arca, meg mindig mindenki hibás csak ő nem... És ez az alak beül a WMM-be! Gyalázat IMHO, reméltem hogy mégis inkább visszamegy Kolumbiába mákot termeszteni, vagy hangyát szedni kosárba, mittomén csak tűnne már el a képből... Van köztetek olyan aki eme hozzáállásomon felháborodik? :)
Most sajna dolgozom így nem tudom nézni a qualification sessiont de majd holnap...! Mindenki drukkoljon annak akit kedvel, peace! :) -
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nem értem kb. 10 hsz al ezelőtt megegyeztünk hogy hanyagoljuk a témát mert úgysem tudjuk egymást meggyőzni miért kell megint elkezdeni:F
-
Calogero
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
USA-ba elozott a palyan, igaz csak a csapattarsat ;]
-
tkesy
őstag
I. szabadezés:
1. Davidson --- BAR -------- 1.15.756
2. MS ----------- Ferrari ------ 1.15.864
3. Raikkonen - McLaren --- 1.16.318
Baumgartner a 23. lett.
[L]http://f1.racing-live.com/en/index.html[/L] -
tkesy
őstag
Ehhez mit szóltok:F (2005)
Fisichella-Renault, Trulli-Toyota, Webber-Wiilliams, DC-Jaguar -
válasz
üzenetére
hmm, a 2000. év is jó volt, amikor is, két db kétszeres világbajnok (Häkkinen és Schumacher) versengett egymással, és csak az utolsó két futamon dőlt el a dolog. És akkor volt Häkkinen szenzációs duplaelőzése Spa-ban...
és amúgy a tavalyi évre sem mondható, hogy unalmas lett volna. az év elején a McLarenek mentek jól, aztán pár futamra feltámadt a Ferrari, ezt követően a Williams-ek iskolázták a mezőnyt, majd jött a Renault is, és az utolsó 3 futamon megint feltámadt a Ferrari. -
törölt tag
Nosztalgikus hangulatban vagyok. Ahhoz mit szóltok hogy 82ben Keke Rosberg úgy lett vbjanok hogy 1 futamot nyert meg.
-
törölt tag
Egyébként az utcsó igazán izgi év a 99es volt annak ellenére mondom hogy a Schumi hiányzott egy darabon.
-
törölt tag
Helyesbítek, mondjuk egy Lotus vagy egy Ferrari hívőnek uncsi volt! De mondhattam volna Williamset vagy Ligiert is!
Azért figyelj ilyet még a Ferrari sem csinált hogy 16ból 15öt megnyert. Mondjuk ha én akkoriban a Benettonnak vagy a Ferrarinak drukkoltam volna biztos tök uncsi lett volna hogy kétesélyes a bajnokság.
Ugye ugye, ha az nyer akivel szimpatizálsz már nem is tűnik semmi soknak! -
tkesy
őstag
válasz
üzenetére
'88. Miért is:F
Azért, mert az akkori világbajnok,- Senna,- mindösze 8 futamot nyert meg a 16-ből:F És nem 11-ből 10-et, mint most MS:F
Vagy azért mert nem volt lefixálva az akkori legerősebb csapaton belül a sorrend, és így volt verseny:F Még ha ''háziverseny'' is volt...:F
Hmmm...:F ;]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Byski Áramláskijelző.
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest