Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Integra
titán
toyota soha nem volt igazi versenyző márka.
voltak jó próbálkozásaik de hamar elkoptak.
a honda mindenhol elverte a toyotát, illetve ahol a honda volt, oda azonnal ment a toyota de sok babér nem termett neki.
ha azt nézem hogy az idei 400 millió euróból mire futotta nekik, hááááát...
de a toyota megengedheti magának, ettől még az utcai autói ugyanúgy fognak fogyni:) -
hobizoli
nagyúr
-a Minardisnak azert, hogy jovore is bent legyen, de mar ne a Minardi-ban, ha azzal tobbszor is vegig tud menni, az mar nem rossz. Ettol fuggtelenul SZVSZ BZS annyira makos, mint amennyire Bruni peches.
-blablabla...nehogymar a mezony kozepeben fusson vki jobb koridot az elen haladokkal szemben, akik raadasul egymast ''hajtjak''
-...
-en ezt KR-re irtam
-sokaig ugysem dijazza a csapatvezetes kitoro lekesedessel, hogy nem hozza ''haza'' a gepet...baromi sokra nem mennek azzal, hogy akkor is hajt bevallalosan amikor inkabb nem kene, es bevinne a betegeskedo autot, mert ha tovabb tiporja akkor tuti megpusztul alatta a verda, es ha ijenkor esszel menne, akkor akar -meg igy is- egy pontszerzo helyen is celba erhetne -vagy legalabb a celba beerne- a 99.9%-s kieses helyett. Szerinted a csapatvezetes es a szponzorok mennyire orulnek annak, hogy pl 17 futam 2/3-n by default kiesik es 2x befut 3.-nak ahelyett, hogy inkabb befutna 14x, es ebbol lenne pl 3x 3. es 5x ''csak'' 4.?
hobizoli
[Szerkesztve] -
törölt tag
Csak azért mert megtehtte volna hogy el sem indul a futamon mert neki tökmindegy lett volan. Elindult szarul ment neki nagyon, az eddigiekhez képest meg pláne, de ő nem azt csinálta hogy sopánkodott meg végigkocsikázta a futamot hanem a végére ment egy gyorskört, holott semmi a világon nem járt érte. Csupán a sportemberi magatartásra próbáltam felhívni a figyelmet. De mind1.
Az meg a tetejébe jött még hogy végigszenvedett a futamon utána meg őszintén örült a Bari győzelmének:C -
-
hobizoli
nagyúr
-nem lett volna muszaj, a VB mar lefutott ugy
-hogy-hogy nem azok kozul futotta vki, akik pontszerzo poziciokert hajtottak egymast?
-a legerosebb auto? Miben? Motoreroben bizos nem...
-szerinted a tobbi csapat 3/4-d tankkal fut be a celba?
-muszaj volt neki, hogy a celba nem futasok mellett jobban mutasson az a par elokelobb pozicio...minnel elokelobb
-hat tudod jobb a celba erni biztos 3.kent, mint a 2. helyre kockaztava kiesni Sato is baromira sokra megy hasonlo versenyzesevel, nyomja mint a barom -ha kell, ha nem-, a techikat gallyra vagja...erdekes hogy DC vagy JB alatt kevesbe fexik le a gep...szerinted hogyan lehet ez?
-es errol ki tehet? A Ferrari? MS? Vagy ki?
hobizoli
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Lehet hogy kicsit művi amikor örül, de ettől még nem lesz nagyképű és azért nem nyilatkozgat olyanokat mint Montoya, hanem teszi a dolgát és nyer. Mindenki azt csinálja amihez ért...:)
És sem hiszem, hogy irígység, azért is volt ott a kérdőjel.
Mondjuk ha valaki ténlyeg irígy, akkor inkább lesz irígy arra aki legtöbbet nyert, mint arra aki nyert ugyan, de közel sem annyit + már vissza is vonult egy ideje, meg azt a kérdést nem is így a Forma1re értettem, inkább csak általánosságban. -
törölt tag
És az a Benettonos előélet meg a mérnökök meg a tapasztalatok meg a vbajnok csapatvezető az mi? A Toyotának semmilye nem volt! Még egy Forma 1 ben járta csapatvezetője sem! A Renault tudott motort tervezni a Benetton mérnökei meg kasznit tehát messze nem ua. mint a Toyotánál! Ja és a Renault központja sem Franciábe van hanem Angolhonban!
-
törölt tag
Egy pár évvel ezelőtt ő sem bírta ki hogy ne előzzön, emlékszem egy Monacoi nagydíjra ahol ahelyett hogy várt volna pár kört a boxig inkább megpróbálta megelőzni a Wurzot csak a hátsó furómű megsínylette! Tehát elég forró vérű volt ő csak azóta lenyugodott egy kicsit elvégre 34éves, 2 gyereke van minek kockáztasson?
-
I_Am
veterán
ÉN is ilyen vagyok, de más egy szimulátor és más mikor ténylegesen milliókkal vagy az életeddel játszol, mikor tudod, hogy ugy is első leszel. NFSU-ban is mikor neten nyomom és indul a game, a sok kis kezdő az elején ellővi a nitro-t és izgul elég lesz-e. Én meg komótosan megyek utánuk és az első kör végére már ott is vagyok a seggükben aztán annyi, kapnak jobb esetben is min. 10-20mp-et. Az életben is hasonlóan járnék el, főleg ha ekkora tapasztalattal versenyeznék, mint Schumi. Ja és a hab a tortán, hogy a forma1-ben én a bmw és toyota csapatnak szurkolok, de elismerem azt amit ez a srác eddig a forma1-ben és az életben is letett az asztalra. Ha valaki útálja, akkor nézzen tükörbe és útálja magát is, mert nem képes arra amire Ő igen.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Erre még válaszolok utána megyek Tourt nézni!:D Csak annyit hogy lehet őt kritizálni, meg rosszat mondani rá ha rosszat csinált vagy megérdemli, nem akkor ha úgy nyer ahogy még senki a Forma1ben(4box)! Én csak ezért értetlenkedtem! Ha tényleg szarul megy neki akkor felőlem még meg is lincselhetitek, nem fog tetszeni de nem fogom megvédeni!
Az meg hogy utálod engem abszolute hidegen hagy, mert én is utálom pl. a Raukönnent, ami meg szerintem téged hagy hidegen szóval x. -
törölt tag
Ne a régi idők Forma1éhez hasónlítsátok a mostanit könyörgöm! Akkor tény és való hogy volt egy csomó előzés egész futamon most jó ha 1-2van nem több! Régen a Schumi is előzött de most nincs szüksége rá! Szerinted neki az az első hogy téged szórakoztasson vagy hogy nyerjen? Biztos más a véleményed mint az enyém, de ezt most hagyjuk!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Motoros topic
- Robotporszívók
- Jogász topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest