Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
Megtaláltam:
[L]http://www.freeweb.hu/netkukac/f1bakik.htm[/L] A 32est töltsétek! Na ezt cáfoljátok meg hogy előzött a Schumacher! :C -
td
senior tag
Schakk-matt, 4 lépésben...
Azt hiszem, ehhez a futamhoz nincs is mit hozzáfűzni. Talán csak azt, hogy ezért drukkolok én Schumachernek: imádom, hogy szinte bármikor ki tud(nak) találni valamit, hogy sosem adja fel, mindig úgy megy, mintha semmi sem lenne veszve.
1994-ben az volt a nagy szó, hogy három kiállással nyert a Ringen, akkor is nagyon bírtam, ahogy azt megcsinálták. Vagy ugyanabban az évben Spanyolországban úgy lett második, hogy csak az ötödik fokozat működött az autójában. Szerintem ilyen egy igazi versenyző, és őszintén szólva nem értem, amikor valaki csak azért félreáll a versenyben, mert kicsit rakoncátlankodik a váltója. Amikor Schumachernek '98-ban Monacóban tropára ment az autója, beállt a boxba, de nem szállt ki elsőre, hanem várta, hátha még visszatérhet a pályára. Más még tán a boxig sem ment volna el. -
törölt tag
válasz
mszilard
üzenetére
Igaz nem mondtad hogy kiütik egymást, de előbb utóbb úgyis az lenne a vége!
Alonso+Kimi tutti hogy nem tudna ilyen szériát mert hibáznának még nőni kell egy kicsit, a Button talán, Mika elismerem meg tudná csinálni.
Szerintem ha életbe lépnek ezek a szabályok akkor a Schumi visszavonul ded legalábbis nagy rá az esély.
Ez a Palik szitu olyan mint a főzelék valaki nem szereti valaki meg igen. -
beeboy
addikt
OFF
érdekes hogy a jó pilóták gyorsabbak mint a computer!
számítógép által modellezett versenykörök - figyelembe véve a tapadást, utat, légellenálást stb. - kevésbé jók mint amit a való életben produkálnak a versenyzők.
pedig az egy ideális idő lenne.
ON -
beeboy
addikt
válasz
mszilard
üzenetére
azért ne felejtsük el, hogy milyen szar volt a ferrari, mikor odakerült Schumi.
mindenki hülyének nézte, hogy odamegy.
lehet utálni Schumit, de az ő instrukciói sokat segítettek, hogy ott tart a ferrari ahol.
amúgy van erősebb motor (pl. honda) a gumi is a rosszabbik (szvsz) mégis ott van a topon. -
anulu
félisten
részemről egy szóban összefoglalnám a véleményem: dögunalom!!!
tiszta szívből megútáltam a Ferrari-t, ugyanis nem tudom nekik megbocsájtani, hogy azzal, amilyen pontosak, meg tökéletes az autójuk egyszerűen érdektelenné tették a szemeben az egyik kedvenc sportom. részemről téma lezárva, F1-et nem nézek. még szerencse, hogy az AB Moteurs-on (igaz franciául) van CART közvetítés... -
I_Am
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az a hová tűnt Montoya?!!! volt:P
[Szerkesztve] -
mszilard
tag
válasz
üzenetére
- Bari megelőzte volna 2 futamon is simán, nem lett volna ütközés stb. Csak ugye az hogy néz ki. Nem mondtam, hogy üssék ki egymást.
- Azt sem mondtam, hogy könnyű összehozni egy ilyen szériát, de ha most más ülne a Ferrariban (Alonso, Button, Kimi, Mika) ők is nyernének hidd el.
- Na majd 2006-tól meglátjuk mit érnek a szabálymódosítások. Az lesz csak radikális.
- Én rühellem Palikot. Vagyis ahogy közvetít, illetve nem közvetít, hanem leadja a Palik: ''Figyelj Gyuszi!'' című műsort!
Mások is szereztek vb címet, mégsem nagy emberek. Régen akár 6an is esélyesek lehettek, most nincs ilyen sajnos.
Összegezve: unalmas nekem. -
törölt tag
Bebizonyítom nektek hogy tud a Michael előzni:
szerk: nem tom hogy kell berakni hangot sorry
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
mszilard
üzenetére
Akkor válaszolnék:
RE: 1. OK
RE: 2. Igaz, hogy nincs ellenfele, szerintem nem a Baritól kellene várni hogy el fogja verni mert a Ferrarinak nem fűződik hozzá semmi haszna, képzeld el ha egy Schumi-Bari párharcban kiütnék egymást...
RE 3. ''de ezt azért más pilóta is összehozta volna'' akkor eddig miért nem csináltak soha ilyet a Forma1ben, ha ezt olyan könnyű lenne megcsinálni?
RE 4. Persze, ebben is igazad van, nem neked hanem a többieknek mondom, hogy akkor a Schumi is meg a többiek is többet előztek, nem csak neki kell ezt az előzés dolgot felróni hanem az összes többi pilótának mert szerintem a 18 futam alatt a 1 pilóta kb 6-7szer előzött!Kicsit feltünő hogy ez az előzés dolog összefüggésbe áll a szabálymódosításokkal. 0slick stb.
RE 5. Én akkor is birom a Palikot, sőt pont a stílusáért birom! Érdekes hogy általában azok szokták szidni akik nem hallottak mást! Ha te nem ilyen vagy akkor sorry de ez a tapasztalat.
Ez hogy jó időben jó helyen egy kicsit sántít mert lehet hogy a következő nagy bajnokok (Alonso,Button, Zsótti:C´)Szereznek 2-3vb címet s akkor senki nem úgy fog emlékezni erre hogy jókor volt jó helyen. Ja és amikor még ''volt ellenfele'' akkor is szerzett 3vb címet! -
Nowhereman
őstag
Remélem, hogy Bari hozza a tavalyi formáját angliában. Mert a másik/H.P.M./, aki még tud a pályán is előzni, nem csak a mellékvágányon(gy.k.: box), most gyengélkedik, és rem,éljük nem sikerül a csapatának ebben megakadályozni. És persze sumimisi is benne lesz a leelőzöttek sorában.
ui: Palik beszőlásai gyakran az egyetlen emlékezetes dolog a közvetítésben. Vegyétek úgy mintha Szalacsi Sanyi közvetítene. A ''No de hol van Deamon Hill!?'' legalább olyan maradandónak bizonyult, mint a ''teccikérteni?''. -
mszilard
tag
Akkor hozzászolnék:
1. Elnézést minden McLaren FANtól, szerencsére nem füstöltek el, és ''viszonylag'' jó helyen értek célba Merciék, bár ez még nem elég. Nagyon örülök én is, szerencsére nem nekem lett igazam. Remélem még jobbak lesznek....
2. Sumi. Tényleg nem szabad azt mondani, hogy béna stb. Nem az. VB címek, pole-ok, körrekordok. De azért abban is egyetérthetünk, hogy sajnos nincs ellenfele, akivel igazán nagyokat küzdhetne. /sajnos Alonso is belassult valamiért, így nem volt már esélye és feltűnően boldog volt a 2. helyen, szerintem örült hogy beért/ Amikor lenne valaki, aki elveri (Bari 7-8. futam), rögtön rászólnak, hogy ugyan már ne alázd meg Sumit, mert kiderülne, hogy verhető.És el is értem a Ferrarihoz...
3. Ferrari. Sajnos tényleg tönkre teszik az F1-et, de ezt nem lehet felróni nekik, mivel mindenki ezt tenné. Zseniális megoldották a problémát (4box), de ezt azért más pilóta is összehozta volna, nemcsak Sumi, ha ilyen ''versenygépjármű''-ben ül. Valami hihetetlen megbízható a Ferrari és piszok gyors is, ráadásul könnyen irányítható, kezes. Nekik nincsenek elfüstölési és egyéb műszaki gondjaik, illetve nagyon ritkán.
4. Az F1 nem a régi, ha tudtok nézzetek vissza archív (8-10 éves) felvételeket, Ti is láthatjátok. Ahogy 10 centire egymástól száguldoztak a pilóták... Most: szinte nulla előzés, boxtaktika ezerrel. Ezért is akarják megreformálni az egészet, úgy ahogy van.
5. Palik: ha valaki ettől lesz boldog, amit ez az ember csinál a futam alatt, akkor nem is igazán a futam érdekli, mert ez tényleg felháborító. Állandóan fölényeskedik, egy normális mondatot elmondani képtelen, mindent a lehető legkomplikáltabban akar körülírni. Magyartalan és idegesítő. ''versenygépjármű'' stb.
1+2+3+4+5= ez a mai F1
Másrészt nem hiszem, hogy az egész Sumi hibája lenne, nem is az, viszont nem is szabad éppen ezért túlmisztifikálni őt, mivel jó időben van jó helyen, de ha más lenne ott, akkor azt a másikat éljeneznék vagy utálnánk.
Saját véleményemet olvastátok, bocs Mindenkitől, ha megbántottam valakit! -
Pá
addikt
Viszont ha ez olyan egyszerű, akkor Alonso(és a többiek) miért nem azzal a taktikával ment? Másnak is 15 mp a boxkiállás...
Mindenki fikázza Schumit, hogy milyen béna, csak a boxban tud előzni, valaki egy értelmes érvet mondjon, hogy miért ne ezt csinálja, ha ez is bőven elég neki a futamgyőzelemhez? Csak, hogy a kedves Forma1 nézők tudjanak szórakozni? Ez a sport nem erről szól, elég sok pénzt beleölnek a csapatok ahhoz, hogy ne vállaljanak felelsleges kockázatot. Ha kéne tudna előzni, de nem kell és ez a kulcsszó.
Másik kedvelt érv, hogy ő nem csinál semmit csak végrehajtja a taktikát. Igen, azt csinálja, van egy jó taktika azt végig viszi és megnyeri a futamot, ez a feladata és ezt is csinálja, hol itt a probléma?
A Forma1ben pont a monotonitás a nehéz, nem attól ügyes valaki, hogy egyszer összekapja magát és bemutat egy szép előzést, vagy megy egy jó kört, hanem, hogy 15 körön keresztül tud határon menni és nem hibázik. És Schumi ebben jobb a többieknél, ezért nem mennek hasonló taktikán Rubens és a többiek, nem azért mert nincs nekik Ross Brown, hanem mert nekik nem lehet azt mondani, hogy akkor most 15 gyors kört kérek, mintha időmérő lenne(mint tetta azt Schumi a 3. és 4. boxkiállás között). -
válasz
üzenetére
könyörgöm, azért tudott olyan köröket menni, mert szinte alig kapott benzint.
ezért többször kellett kijönnie, de megtehették, mert így ennyivel gyorsabbak voltak, és itt nagyon rövid volt a box, és tényleg csak 15 mp-et vesztettek el egy boxkiállással. más pályákon ez legalább fél perc szokott lenni.
amíg hasonló taktikával hasolnó mennyiségű üzemanyaggal mentek, addig nagyon együtt mentek alonso-val. -
tkesy
őstag
Na mitmondtam.... :)) :t :P
A végére Kimmi 5mp-cel, DC 4mp-cel volt lemaradva RB mögött.... :C Aki viszont már dobogós lett...
És Kimmi futotta a verseny 3. leggyorsabb körét: 1:15.791
+ úgy néz ki, hogy jelenleg még csak 2 db MP4/19B vel rendelkezik a csapat, úgyanis a tartalékautó, ami Kimmire volt állítva,- egy ''sima'' MP4/19-es volt...
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
Nem tudom fel tunt-e, hogy megtankolt autoval jobb koroket ment -sot, 2x leggyorsabb kort-, mint FA csutkara kifogyott tankkal, es igy hiaba volt kint az ifju spanyol ~4 korel tovabb es volt 6.2sec-s a kerekcsereje, megis a nemet mogott jott be 3sec-l.
Iden Imolaban MS ''csak'' 2 korrel kesobb ment ki Button-nal, es egy celegyenesnyit vert ra az miatt, hogy a konnyebb autoval jobb koridoket tudott menni, mint a box-bol kijovo autos, aki a mar nehezebb autoja miatt lasabb koroket tud csak produkalni...
hobizoli -
törölt tag
''amúgy más is friss abroncsokkal megy, amikor lecserélik neki, szóval emiatt nem kéne az égbe emelni MS-t.''
Amiatt hogy friss abroncsokkal megy még nem is :t de amiatt hogy box után ugyanolyan köröket (vagy gyorsabb) mint az aki könnyű autóval van a pályán azért már annál inkább kell tisztelni, nem égbe emelni, csak elismerni. -
''a gyalog galopp az más. nagyon.
elképzelem mondjuk Ron Dennist, ahogy mondja Jean Todtnak.
- Tökötök van, nem lovatok! ''
az attól függ, hogy európai vagy afrikai fecskéről van szó. mert az európai fecske repülési sebessége nem elég egy tökhöz... :D
és különben is, ''hülye angolok, angol hülyék....!'' :P -
escie
őstag
ja, lehetne példákat hozni pro és kontra, kb ezret.
ne kezdjünk bele, jó?
''Az a két kör amit
friss gumikkal lenyomott az mi, talán gyaloggalopp?''
a gyalog galopp az más. nagyon. :)
elképzelem mondjuk Ron Dennist, ahogy mondja Jean Todtnak.
- Tökötök van, nem lovatok! :))
amúgy más is friss abroncsokkal megy, amikor lecserélik neki, szóval emiatt nem kéne az égbe emelni MS-t.
tudom, megint össze, illetve vissza írkáltam.
megyek a sarokba. -
törölt tag
Erre még válaszolok utána megyek Tourt nézni!:D Csak annyit hogy lehet őt kritizálni, meg rosszat mondani rá ha rosszat csinált vagy megérdemli, nem akkor ha úgy nyer ahogy még senki a Forma1ben(4box)! Én csak ezért értetlenkedtem! Ha tényleg szarul megy neki akkor felőlem még meg is lincselhetitek, nem fog tetszeni de nem fogom megvédeni!
Az meg hogy utálod engem abszolute hidegen hagy, mert én is utálom pl. a Raukönnent, ami meg szerintem téged hagy hidegen szóval x. -
törölt tag
Azért ha akkora nagy semmi lenne akkor nem lenne 6/7szeres vbajnok.!
Egyébként mindenkinek megvan a profilja ő egymás után tud 40 olyan gyors kört menni hogy 2-3-4-5 tizedet ad a mögötte jövőnek, erre viszont nem képes sok pilóta! Egyébként a legtöbb pilóta nem tud nyomás alatt menni, de ezt most hagyjuk! -
bdav
őstag
válasz
üzenetére
az lesz az eredmény hogy senki nem fogja nézni :D gratula nekik :C:C :DDD (mielőtt még nekem ugrotok, nem őket hibáztatom, de továbbra is elegem van abbol hogy ''sumaherazisten'' és hogy nem lehet rá rosszat mondani. igen én utálom mint sportolót, és mindig ellene drukkolok, ez van;de már megint ugyanazokat a köröket futjuk :()
-
escie
őstag
válasz
üzenetére
''sumi csak időmérőt tud menni, stand alone...a pályán egy semmi. ''
kicsit módosítanám. nyomás alatt MS egy nagy semmi, vagy még annál is kevesebb. lásd:2003-Suzuka, stb...
tehát, ha igazán tétje van a versenynek, akkor csak csetlik-botlik.
MS, ügyes, gyors, meg minden, nem fikázom, de én nagyon unom a képét... :U
csúnya versenyeket csinál a Ferrarival... -
törölt tag
Ne a régi idők Forma1éhez hasónlítsátok a mostanit könyörgöm! Akkor tény és való hogy volt egy csomó előzés egész futamon most jó ha 1-2van nem több! Régen a Schumi is előzött de most nincs szüksége rá! Szerinted neki az az első hogy téged szórakoztasson vagy hogy nyerjen? Biztos más a véleményed mint az enyém, de ezt most hagyjuk!
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Sokan még mindíg azon vannak leragadva, hogy a F1 csak a pilótáról és nézőről szól? Emberek ez egy cspatjáték, ahol a pilota is csapattag. Engem speciell lenyűgözött amikor láttam, hogy hogyan hozzák be az első helyre Schumit.
-
-
bdav
őstag
válasz
üzenetére
'' szerintem egy pilóta sem tudná 2kör alatt kényszerhelyzetben megjavítani a pályarakordot''
szerintem meg még legalább 5, hogyha kapna egy ferrarit.
mod:
''már ez is az ő hibája???'' mikor előzött utoljára? simán megtehetné szvsz, vagy legalább úgy tehetne, mint aki akar előzni.
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
válasz
üzenetére
Ki mondta hogy sumi egy senki. Nem senki de hogy ma semmit nem csinált az biztos. Azért fizetik hogy szórakoztasson, ezt már évek óta nem teszi meg, mert a körözgetés és a boxban előzés nem szórakoztató hanem unalmas. Kettő között az a különbség hogy szórakoztatón nem alszom el míg az unalmason igen. Egész F1 úgy szar ahogy van, erről viszont nem csak cipész tehet.
-
törölt tag
Akit most itt a Schumit fikázzák azokról inkább nem alkotok vélemény mert már megszoktam! De azért ilyen beszólásokra hogy egy semmi meg stbk azért felkapom a vizet! Ismét bebizonyította hogy nem a híréért fizetik! A Ross Brown kitalálta ő meg végrehajtotta, szerintem egy pilóta sem tudná 2kör alatt kényszerhelyzetben megjavítani a pályarakordot, arról már nem is szóltok hogy 4kiállással is az élen van mert az csak azért van mert neki ott a helye, elárulom hogy azért ő megdolgozott elég keményen és teljesen megérdemli. Én kis naiv a verseny alatt még azt hittem hogy végre pozitiv kritikát fog kapni, de be kell látnom hogy tévedtem mert ide csak ilyen Schumihate társaság jár!:(((
[Szerkesztve] -
döguncsi futam volt.
Sch. meg megint bemutatta, hogy hogyan is kell a boxban előzni, ha már a pályán nem tud... :D na ez a broáf.
komolyan közben néztem két másik filmet is, annyira uncsi volt. hihetetlen, hogy gyerekkoromban azért szerettem meg ezt az f1-et, mert a versenyzők állandóan összevissza előzgették egymást; most meg futamonként 1, max. 2 db előzés van, (ezúttal dícséret Barichellonak :) )
szomorú,hogy a verseny legizgalmasabb része az, amikor a két riporter találgatja, hogy ki mikor fog kijönni, vajon mennyit fog tankolni, és akkor vajon hány másodperccel ér vissza elé... :(((
------------------------
na pá. -
mszilard
tag
Broáf...telehánytam a szobát!
1. Palik iszonyat undorító, szedjék már ki onnan.
2. Ez sem volt túl izgalmas és pláne nem F1. Barichelo mutatott F1-et Sumi nem. Ez már megint a Ross fiún múlt. Nem hiszem el, Sumi tud egyáltalán pályán előzni, ami nem lekörözés? Egyszerűen hihetetlen. Ismét bebízonyította, hogy nem tud versenyben előre kerülni, csak boxstratégia által.
Barichelo a NAGY KIRÁLY EZEN A FUTAMON! Övé a dícséret!:C -
[amne]
senior tag
Palik ma igazán kitett magáért, meg se lep. Elaludtam a futam alatt, ez se lep meg.
-
Flashy
veterán
Palik no comment. hogy engedhetnek valakit közvetíteni aki nagyképűsködik, okoskodik, fölényeskedik, nyüszít, nyög és morog?
-
iguana
őstag
-
Calogero
addikt
Azert Rubens csak bejott a dobogos helyre, o meg tud a Ferrarival elozni :DD
Amugy eleg uncsi egy futam volt. :((
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
McLarenek elég jó köröket mennek 2. kerékcsere óta, ha Kimi nem cseszi el időmérőt, odaért volna a dobogóra
-
Safranek
aktív tag
Palik no complete. Wéber = Ross B. Majd ő megmondja a boxtaktikát, meg kimennyi üzemanyaggal megy, meg persze.
-
X-COM
nagyúr
ezek az idióták egyáltalán nem is nézik a köridőket, ah
-
iguana
őstag
...ha nem lennék lelkes amatőr forma 1 fan, akkor nem is tudnám, hogy ilyen pilóták vannak még a pályán: bari, kultárd, rajkönen, truli, monti...semmit nem látunk belőlük.
nájsz.
jobban képben lennék a futammal, ha az index-en elolvasnám...
...és többet nem puffogok, köszönöm, leülök magamtól :((( -
X-COM
nagyúr
schumi mindjárt visszaelőzi alonsot még a boxkiállása előtt
-
Pá
addikt
No most Schumi megmutatta, hogy azért ő tud...
Csak a kétkedőknek.:)
Ezek még reménykednek, hogy nem Schumi nyer...:)) -
Mag
senior tag
már megint a tetü sumáher vezet : (((((
-
X-COM
nagyúr
schumi most megelőzi alonsot, olyan kört rittyentett, hogy ihaj, az alonso meg elég lassú
-
iguana
őstag
kész. ideg vagyok. az év legrosszabb közvetítése...nah, nem lacika részéről, hanem a franciák miatt. rendben van, hogy alonso vezet (drukkolok neki), meg rönó, meg francia nagydíj, de nem_hiszem_el, hogy semmit nem látok a futamból, mert végig alonsot mutatják. alig lehet tudni, hogy a többiek hol állnak. nevetséges. a középmezőnyben van mozgás rendesen., és semmit nem látunk, tudunk róla.
köszönjük szépen, franciák :((( :((( -
Nowhereman
őstag
Mi itt filózhatunk, hogy az edzésen ki és mint, de a versenyen majd valahogy elsőnek megy át a célvonalon. jaj!
-
mszilard
tag
Ha a verseny is ilyen izgalmatos lesz, akkor nem lesz okunk panaszra! Go McLAren
-
bdav
őstag
érdekes megnézni a szektorokra bontott időket. 1.-ben sok érdekes nincs, 1mp-n belül van az egész mezőny, 2. ban viszont első két helyen állnak a renaultok, második kettön a mercik, de 2-3 tized lemaradással, többiek utána. 3.-ban borul minden, Alonso, Kimi, Msc, ők egy tizeden belül. ja és utánuk a két Toyota!!!
[Szerkesztve] -
itt az is látszik, hogy az összes megtett kör közül Montoya tette meg a leggyorsabbat...
[L]http://www9.online.rtlklub.hu/cikkek/2/7857.shtml[/L] -
bdav
őstag
na emberek, végre ugy néz ki hogy verseny van!!!! :) remélem folytatódik holnap is. Barichellot nagyon bealázták :):D:C Alonsonak grat :C DC is nagyon nagyot ment :C arra vagyok még kiváncsi hogy Kimi több benyoval indul vagy csak elbénázta a körét. aszonta a Wéber menet közben hogy az utso szektora jovolt Kiminek is, szoval még bármi lehet. meg különbenis verseny közben jol szok menni :) na hajrá McLaren!!
-
mszilard
tag
Mindjárt kezdődik az időmérő....
-
''Räikkönen meglepetésre előre ugrott'' :
[L]http://www9.online.rtlklub.hu/cikkek/2/7851.shtml[/L]
kezdek belelkesülni... :) -
gatila
csendes tag
Sziasztok! Én szeretem az F1-et, de ha jó és izgalmas autóversenyt akarok nézni, akkor megnézem a Nascar sorozat összefoglalóit. Sajnos nem adják le az egész futamot...
-
Gregorius
őstag
A szakértői elemzés kimutatta, hogy ha a Williams-BMW versenyzője nem hátrafelé, hanem más szögből csapódik a pályát övező betonfalba, akkor csak minimális esélye lett volna a túlélésre.
Hát ha ez igaz, akkor vagy sokat fognak túlórázni az aszfaltozók Indianapolisban, vagy jövőre betiltják a pályát.
Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest