Hirdetés
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
biztosan nem fog, érvényes, aláírt szerződése van.
-
Nowhereman
őstag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Vagy egyszerűen reménykedik egy olyasmiben, amilyet Irwine kapott a sorstól/és nem tudott vele élni!/! Vagy úgy gondolja, hogy sumimisi visszavonul és akkor talán kap egy évet bizonyításra...
De kezdjük már el Satot szapulni! Ő Butonhoz képest közelítőleg se termelt annyi babért, mint Bari Sumimisihez viszonyítva... Ha nem Japán lenne, akkor már biztos Davidson körözne a második kocsival...
Alig várom, hogy kiderüljön, hogy jövőre ki lehet majd bénázni a kenguruvadász mellett... -
Pierre
tag
Nézd már, hogy megnőtt az arca Ralfnak, miután befejezett egy versenyt.
[L]http://www.origo.hu/auto/sporthirek/f-1/20041012ralf.html[/L]
Arról nem beszél, hogy ez volt neki az ötödik pontszerzése idén és csak először állt dobogón :((( -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Egyszóval azt akartam mondani ,hogy csinálhat a Honda akármilyen jó motort meg aerodinamikát, ha nem lessz egy jó pilótájuk mind a MotoGpben mind a Forma1ben akkor mennek a levesbe. Sőtt nem is azt mondom hogy ''jó'' hanem inkább egy olyan pilótájuk aki képes megnyerni egy Vbt azaz képes egész évben magas szinű produkciót előadni. Sajnos ezzel nyilván 1etértessz a mai világban az van hogy az emberek többségének az a jó pilóta akinek van egy-egy jó versenye de egyébként egy szürke pilóta.
-
Integra
titán
válasz
üzenetére
miért? hol tart a motogp-ben?
mai napig a legjobb motorokat készítik akkor és azt verik rommá akit akarnak.
rossi egy fenomén, ha a honda kifizette volna a rossi által követelt pénzt meg mindenféle kiskirályos felételeknek is elegett tett volna amit rossi szabott, akkor tuti maradt volna a hondánál.
a honda pedig ezt már nem nyelte le, joggal.
a yamaha meg kapott az alkalmon, nekik aztán tényleg szükségük van rossira, mert nincs egy épkézláb jó motorjuk a mai napig, egyedül rossi istenadta tehetségének köszönhetik hogy begyűjtik idén végre egyszer a vb címet.
jövőre a honda meg kitolja a v6-os bringát ami már most kb 3 sec-et ver az idei v5-re, és visszaáll a rend. ez ellen a rossi is kevés már. -
HaroWerks
senior tag
-
Integra
titán
válasz
HaroWerks
üzenetére
nem hiszem hogy engedték volna, a ferrari nem ilyen csapat.
nem véletlenül maradt a waterboy ennyi időn keresztül náluk, ő lenyeli ezt a szerepet, kimi tuti nem.
amíg schumi van addig semmi komoly embert nem kerestek, persze ők is tárgyalgattak, de nyílvánvaló hogy csak akkor lesz új sztár a ferrarinál ha schumi megy -
Integra
titán
válasz
hobizoli
üzenetére
a 3L V10 valami egyedülálló konstrukció, semmi máshoz nem fogható, mert nincsen máshol. IRL-ben van még hasonló, de az jóval egyszerűbb rendszerű.
holnap veszek V8-as motorú autót, egyszerűen varázsát vesztené a dolog.
ez is az F1 része, az absz ritka, high-tech cuccok és megoldások,a motor talán ennek az egyik legjobb képviselője.
egyébként meg amit mózli mond a költségcsökkentésről az úgy nevetséges ahogy van.
egy vénember szánalmas próbálkozása hogy nem tűnjön el a süllyesztőben, holott ő maga is látja hogy már a kutya sem akar vele foglalkozni. olyan ez a fia meg a mózli mint az ortt kb. szánalmas. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Jaaaaj...regebben 3.5literesek es V12-sek voltak a motorok, meg volt 1.5 Turbo is, aztan jott az uj szabaly: 3.0 V10...es lam-lam megis ment tovabb az egesz
Lehet fenyegetozni, csak kerdes lesz-e ver is pucajukban kiszallni, mertha kiszallnak pl 4-n, mit csinalnak ennyien a WCGP-ben? Es a tobbiek akik maradtak az F1-ben?
Mostmar egy 3.0 V10 erosebb egy 3.5 V12-nel, es joval nagyobb rpm-t is bir.
hobizoli
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
hobizoli
üzenetére
a jövő évit már ők csinálják.
ha pedig ezeket a pöcsmotorokat tényleg behozzák, akkor tényleg elgondolkodtató hogy kiszálljanak ők is.
én már rég hagytam volna az összes csapat helyében hogy rohadjon meg az f1 és a wcgp-vel foglalkoznék. ott lehetne továbbra is a 3L V10 minden gond nélkül. -
-
Integra
titán
válasz
HaroWerks
üzenetére
biztos vagyok benne hogy megteszik majd ők is az ajánlatukat.
de náluk meglesz egy határ ahol azt mondják hogy ennyit és nem többet.
a ferrari, merci egymásra fog licitálni. a bmw nem hiszem, mert ők is független cég és nem dobálózhatnak csak úgy 10-15 millió eurókkal.
szerinted ekkora fizetések normálisak? szerintem nem. mondhatnám úgy is hogy non-sense -
Integra
titán
válasz
HaroWerks
üzenetére
jaja, a honda pedig rossi-nál megmutatta hogy nem fér bele a versenyszellemükbe az hogy 10 millió dollárt fizessenek neki csak hogy maradjon.
a yamahának meg szüksége van rá, így perkált keményen, ha ráígért volna a honda még 2-3 millát akkor maradt volna, de ez már elfogadhatatlan volt számukra.
. -
Integra
titán
hábazeg, a waterboy a bar-nál kötne ki????
SOHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[L]http://www.origo.hu/auto/sporthirek/f-1/20041011barrichellot.html[/L]
viszont az alján van egy hír, hogy ha a BAT kiszáll az f1-ből a cigi tilalom miatt a Honda átveszi a komplett istállót!!!
erre várok már mióta bazzzzzzz :)) -
Gregorius
őstag
[L]http://www.formula1.com/race/news/2327/730.html[/L]
David Coulthard, McLaren (DNF):
''It goes without saying that I'm really disappointed with the end to my Japanese Grand Prix. We were looking to score points but unfortunately on lap 38 I had a coming together with Rubens at the Chicane whilst he was trying to pass me. I don't think anybody is to blame; it's just one of those things which happen when you are battling for positions. The incident broke the front right hand suspension and that was it, but it was a good race until then. I gained a place at the start but got stuck behind Webber, however when I finally got past I was immediately able to speed up. It was a shame for things to end this way? It would have been nice to have scored five points or even more.''
Rubens Barrichello, Ferrari (DNF):
“I was certainly penalised in qualifying by being first out in the wet pre-qualifying. It was a shame about the incident with Coulthard. I think I caught him by surprise, he didn’t see me, closed the door and we touched. It was a racing incident. I was having a great race, the car was very good and I was doing excellent lap times. In the early stages, I got stuck behind Montoya and Trulli, but then I was able to push very hard. The set-up was really good and the team did a fantastic job of finding the right solution in a rush. Now, I head for Brazil, thinking only of the way things went in Monza and China.” -
LK
addikt
Brichello már többször csinált ilyet,sok futamon volt hasonló szituációja.Tavaly a ralfival közrefogták Raikkönent,aztán neki a falnak.Sok startnál is elalszik,ebből látszik hogy hajlamos az ilyenre...
De ezek tudtában sem állítom,hogy ő volt a hibás,mert nem láttam a jelenetet.Egyébként hülye lenne elismerni,hogy ő volt a hibás,ha az volt.
Egyébként a sumit már egyszer kizárták a világbajnokságból és elvették a pontjait még régen,mert direkt kilökte a pontversenyben előtte állót.Azóta már megváltozott.Nincs már senki előtte.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
itt a secondary slave vs cubehead kocc
KUNC-KUNC:))
[L]http://home.sol.se/niklasr/rb-dc.avi[/L] -
Integra
titán
válasz
Joczeek
üzenetére
ezt a BAR is nagyon jól tudja, meg aztán ott bridgestone is.
ezért gyúrnak lóerőre, mert abból soha sincs elég, és talán kompenzálja időben a kasztni gyenge pontjait.
és ha jövőre sikerül a kasztni is végre valahára... akkor jól fog jönni az a bivaly motor is:)
a hibrid tesztautó már kész, úgyhogy drukk-drukk!!! -
HaroWerks
senior tag
A ferrárit nem lesz egyszerű megfogni, látványosan a többiek elött állnak.
Ma is mit művelt a Sumi, esélye se volt a többieknek.
Idén viszont az volt nagyon érdekes, hogy a sok éves élcsapatok (BMW, McLaren) mennyire lesüllyedtek, totál megváltozott a csapatsorrend.
A 2. legjobb csapat most már egyértelműen a BAR, a Renault is sokat fejlődött, nem véletlenül állnak a 3. helyen (bár az ő szintjüket már tudja hozni a Meki&BMW is, sőt...) -
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az inkább helyett: plusz a csapatmunkával.:)
-
Integra
titán
lássátok milyen rendes is tudok lenni......

azért egyhamar még egy ilyet nem láttok tőlem:))
ui: ráférne egy kis fogínykezelés....... :Y -
HaroWerks
senior tag
Ez úton is gratulálok Barinak, egyszer megy jól DC és akkor is kiüti :(
(lehet a kis Sumi bérelte fel a múltkori miatt :D) -
hobizoli
nagyúr
Hazai palya ide, hazai palya oda....a ~960LE erre volt eleg :U?
hobizoli -
most nézem ezt a futamot, istenem, micsoda szerencse, hogy nem keltem fel 6 órakor ! :)
(4-kor feküdtem le)
--------------
viszont végre van Palik! :D
százszor inkább ő, mint az a két majom...
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Az adás elején a beszélgetést néztétek? Ha nem, akkor nézétek meg az ismétlésben Wéber Gábor ruháján a feliratokat -> szegény ''kijukadt'', a háttér látszik rajta. Igazán profi volt, aki kitalálta, hogy ezt vegye fel (az ATV-n szokott ilyen lenni, egyszer a műsorvezetőnek félig fém feje lett...), ha minimálisan is értene hozzá, akor nem adna rá ilyen színeket (pont a key color-t) tartalmazó ruhát.
-
Csepy
őstag
válasz
üzenetére
Hi!
Bocs, de nem megyek el a picsába, ha nem bánod. Igenis olvasom a fórumot (ha te is olvasnád észrevennéd a nevem pár helyen) és olvastam már hozzá''szólásokat'' a nem létező ''elvakultaktól'' (is). Érdekes modat lett ez, na mindegy.
Tény, hogy vannak akik elismerik, mikor a Ferrari versenyzői hibáznak, ennek örülök is. Figyelj, ha nem inged, ne vedd magadra és semmi gond. De vannak olyanok is akik 1-2 éve nézik és azóta elvetemült Ferrari drukkerek lettek, mert ''az a kocsi mindig jó, hát szurkoljunk nekik'' alapon. Én nem vagyok Ferraris, sohasem voltam ,de nem útálom őket egyáltalán.
Regards: Csepy -
törölt tag
Elmész te a picsába, ha olvasnád a fórumot általában mindenki beismeri ha a másik hibázott, idejössz és osztod észt. Nem láttam tehát nem tudok itéletet mondani, a múlt versenyen Coultard volt a lúder most ezekszerint nem, bár én a rohadt Am Micro miatt nem tudtam nézni a németen.:((((
[Szerkesztve] -
Csepy
őstag
Hi!
Na azért megnéztem mi történt (a német RTL-en leadták a jelenetet) és azt kell hogy mondjam, hogy Barrichello mint az őrült próbált előzni és az lett a vége, hogy belerohant Coulthard McLarenjébe. Most Coulthard volt a vétlen.
Regards: Csepy
PS: Most persze jönnek az elvetemült Ferrari-buzik, hogy biztos a Coulthard volt a béna, meg a Ferrarik nem hibázhatnak. Na erre hadd ne kommentáljak majd! :((( -
Spensers
aktív tag
Szasztok
Na nem volt rossz ez a futam semm Bari bárány isméth béna volt hijjába alatta az F-1 legjobb autója! kis Shumi is jól szaladtt nagy Shumi meg mint a golyó a futam feléig aztán sporolósan...
De végre legalábbis szerintem isméth Palik közvetíttet és ez még addott egy kis +-t.
Zsolti isméth béna volt! öööö elnézte a ööö kanyart ööö...:DD -
tkesy
őstag
Végre nem csak elvétve láttunk előzést... :))
És Trulli is megmutatta, hogy mire képes a Toyota....
De Wéber-nek igaza volt, sima MS győzelem lett megint.... :( -
Race-Face
tag
válasz
Joczeek
üzenetére
az a hülye kockafej azért simán verte a hétvégén Barichellot (R.B.-nak még lett volna hátra egy kerékcseréje), és ugyebár nem láttuk, mi történt. De D.C. volt elöl, abszolút nem biztos, hogy ő hibázott. Fordított esetben biztos azt mondanád, hogy a hülye kockafej biztosan lehetetlen helyzetben próbált előzni...
-
Flashy
veterán
a ferrarik má egyszerre két irányba is tudnak kanyarodni... amúgy a futam nemtetszik, a közvetítés minőségében meg szégyellem, de egyet kell értsek Palikkal.
-
Hülye kockafej megint benne volt egy buliban.Nyugdíjba!:O
-
Ahogy számítottam,Trulli meg Penist és Da Gyatrát oktatja a Toyota
vezethetőségéből. -
A két Schumi oktatott a rajtnál.:D
-
Integra
titán
hajnali kettőkor időmérő, német RTL közvetíti
reggel fél hét vagy fél nyolc a futam, de én max kisképen nézem, negyed héttől kezdődik a 125cc-s futam, aztán 250 és GP.
jó ki program:) -
Integra
titán

-
Race-Face
tag
válasz
üzenetére
Igen, erre a Vörös-tengeres sztorira emlékszem. Mózes megállt szintén vörös csapatával a tenger partján. Át akartak menni.
-Híd kő! (''Bridzs sztón!'', akkoriban még nem voltak szinkronstúdiók, mindent eredeti angol szöveggel nyomtak) - kiáltott fel Michael ööö... Mózes.
És Isten elküldé nekik esőgumiját... :DD -
törölt tag
Na itt bizonyíthatnak az esőgumik. Mondjuk ezek annyi vizet paszíroznak ki hogy még a vörös tengeren is átkelnének;]
Ezek a szervezők olyan hülyék, izgalmas futamot akarnak, miért nem teszik be a budapesti futamot márciusra, kis szerencsével frankó havas verseny lenne.:C na ott eldőlne hogy ki a gizda.
''Gyengék elhullanak!'':DDD -
ToBeY
nagyúr
Hallotátok hogy nem lessz szombaton időmérő mert valami tájfun vagy mi van ott?!
Vasárnap délelőtt lessz a kvalifikáció ha arra alkalmas lessz a pálya! -
Spensers
aktív tag
Mellesleg Tobol a Tájfuni lehet hogy elmarad a szombati edzzés...:(((
-
Spensers
aktív tag
HI
Skecok szerintem most Japán GP nagyon elfogja verni Shumi a mezőnyt!!!:DD -
Integra
titán
2005-ös versenynaptár (előzetes):
1. March 6, Australia (Melbourne)
2. March 20, Malaysia (Sepang)
3. April 3, Bahrain
4. April 17, San Marino (Imola)
5. April 24, Europe (Nurburgring)
6. May 8, Spain (Barcelona)
7. May 22, Monaco
8. June 5, Canada (Montreal)
9. June 12, United States (Indianapolis)
10. June 26, France (Magny-Cours)
11. July 3, Britain (Silverstone)
12. July 17, Germany (Hockenheim)
13. July 31, Turkey (Istanbul)
14. August 21, Hungary (Budapest)
15. September 4, Belgium (Spa)
16. September 11, Italy (Monza)
17. September 25, China (Shanghai)
18. October 10, Japan (Suzuka)
19. October 23, Brazil (Sao Paulo) -
Integra
titán
az új török pálya:

-
Integra
titán
na most aztán lesz honda power a javából:))
[L]http://www.origo.hu/auto/sporthirek/f-1/20041007f1ezer.html[/L] -
becso13
aktív tag
Én Suminak drukkolok, mióta nézem ('97). De azt szeretném, ha 2 ponttal nyerné a vb-t valaki előtt, mint tavaly. (a visszatolásba ne menjünk bele!)
-
Yaye
őstag
Régi-új csapat? [L]http://index.hu/sport/forma1/dallara1006/[/L]
Pár ülés nélküli pilótának ez még jól jöhet... És az autóhiány is csökkenne, el lehetne felejteni a háromautós marhaságot.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hálózati / IP kamera
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dell Venue 8 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest