- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Én BMW fan vagyok, most mégis azt kell mondjam, hogy fordult a kocka. A BMW már nem az ami volt. Míg a Williams előrelépett, a BMW stagnál. Sajnos ezt a versenyzők nyilatkozatai is alátámasztják, ahogy JPM is mondta nincs erő a motorban. Az, hogy egy motor mekkora fordulaton megy, az égvilágon semmit nem jelent. A másik, hogy sajnos a BMW motor a mezőny egyik legtöbbet fogyasztó motorja.
A Williams kasztniról meg annyit, hogy az alapján nem lehet megítélni, hogy ''pl. a Williams hogy néz má ki'' ... A szélcsatorna tesztek alapján a kasztni a tavalyi FW25-höz képest aerodinamikailag 10%-kal hatékonyabb. Ez pedig nem kevés.
Egyébként én meg azt gondolom, hogy ha BMW tervezné a kasztnit, akkor lehet, hogy még itt sem tartanának. Lásd Toyota. Egyébként szakértők azt mondják, hogy náluk van a legerősebb motor idén. Tapasztalat nélkül nem megy...
Sajnos szar a csapat, pedig 2-2,5 másodperccel így is gyorsabbak a tavalyi időkhöz képest. A Ferrari meg 3-mal...
Ez van.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest