Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
szvsz Trulli kocsijában van a legkevesebb üzemanyag...
-
Zsiba
senior tag
Én BMW fan vagyok, most mégis azt kell mondjam, hogy fordult a kocka. A BMW már nem az ami volt. Míg a Williams előrelépett, a BMW stagnál. Sajnos ezt a versenyzők nyilatkozatai is alátámasztják, ahogy JPM is mondta nincs erő a motorban. Az, hogy egy motor mekkora fordulaton megy, az égvilágon semmit nem jelent. A másik, hogy sajnos a BMW motor a mezőny egyik legtöbbet fogyasztó motorja.
A Williams kasztniról meg annyit, hogy az alapján nem lehet megítélni, hogy ''pl. a Williams hogy néz má ki'' ... A szélcsatorna tesztek alapján a kasztni a tavalyi FW25-höz képest aerodinamikailag 10%-kal hatékonyabb. Ez pedig nem kevés.
Egyébként én meg azt gondolom, hogy ha BMW tervezné a kasztnit, akkor lehet, hogy még itt sem tartanának. Lásd Toyota. Egyébként szakértők azt mondják, hogy náluk van a legerősebb motor idén. Tapasztalat nélkül nem megy...
Sajnos szar a csapat, pedig 2-2,5 másodperccel így is gyorsabbak a tavalyi időkhöz képest. A Ferrari meg 3-mal...
Ez van. -
Zsiba
senior tag
-
Zsiba
senior tag
Nos a Renault bevallotta, hogy lemásolják és kipróbálják az új Williams orrkúpot :)
-
Zsiba
senior tag
Elsőre megdöbbentem, mert nagyon mondogatták, hogy radikálisan új lesz, de nem tudtam elképzelni mit lehet még dobni... Hát ők dobtak. Egyre jobban tetszik!!! Remélem elég gyors lesz, hogy végre nyerjen a Williams! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest