Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Persze ez igaz Willneuvere is bekrült a F1be megkapta az akkor létező legjobb autót persze hogy világbajnok lett aztán amikor már kellett volna kis plusz hogy a kocsiból ki tudja hozni a maximumot szerzett 20 pontot 4év alatt!!
Egxébként a Ferrari tavalyi ''''gyengébb'''' szerepléséért szerintem 1értelműen a Bridgestone tehető felelőssé! Valjuk be azok a tavalyi B. gumik tényleg nagyon szarok voltak!!
De ezért én is fel vagyok háborodva hogy miért mindíg a Ferrarit teszik felelőssé hogy nyernek! Költségvetésük ugyanakkora vagy kissebb mint a vetélytársaiké, a legjobb tervezőmérnök nem náluk van (Mclarennél Adrian Newey; Toyotánál a Gascoine nem tudom hogy kell írni). 1 dologban van több a Ferrarinál, pilótából!! (tudásra értem) Nem tilos mindenki építhet versenyképes autót de valahogy az utóbbi időben nem jön össze!!Vajon miért??? A nagy német autógyáraknak sem tilos jó motort építeni ami legalább 1 hétvégét kibír!!
Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest