Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Persze ez igaz Willneuvere is bekrült a F1be megkapta az akkor létező legjobb autót persze hogy világbajnok lett aztán amikor már kellett volna kis plusz hogy a kocsiból ki tudja hozni a maximumot szerzett 20 pontot 4év alatt!!
Egxébként a Ferrari tavalyi ''''gyengébb'''' szerepléséért szerintem 1értelműen a Bridgestone tehető felelőssé! Valjuk be azok a tavalyi B. gumik tényleg nagyon szarok voltak!!
De ezért én is fel vagyok háborodva hogy miért mindíg a Ferrarit teszik felelőssé hogy nyernek! Költségvetésük ugyanakkora vagy kissebb mint a vetélytársaiké, a legjobb tervezőmérnök nem náluk van (Mclarennél Adrian Newey; Toyotánál a Gascoine nem tudom hogy kell írni). 1 dologban van több a Ferrarinál, pilótából!! (tudásra értem) Nem tilos mindenki építhet versenyképes autót de valahogy az utóbbi időben nem jön össze!!Vajon miért??? A nagy német autógyáraknak sem tilos jó motort építeni ami legalább 1 hétvégét kibír!!
Aktív témák
Hirdetés
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest