Hirdetés

Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz -=Sawtooth=- #432 üzenetére

off
    Figy ha visszaolvasol én leírtam hogy Schumi tud csak utálom, amit nem értesz mivel neki drukkolsz,ezért lett vita belőle. De Kimi a szegény Davidet nézd már meg hogy elveri! Pedig D. C. sem gyenge pilóta. Montoyát átveszik a Mclarenhez, de egyértelmű hogy másodhegedűs lesz, főleg a mostani teljesítményeit nézve. Arról nem is beszélve hogy Kimi megelőzte őt a gyengébb technikával. NEMTUDOM ki a legjobb pilóta, de Kimi ott van az elsők között, mint ahogy Webber és Alonso. Buttont én még Coultharddal teszem egy szintre. Ezek az emberek közül a legkiegyensúlyozottabb pedig Kimi. Versenyen egyenletes teljesítményt tud. Tavaly volt egy-két hiba még, mivel ki akarta hozni a 110%-ot a kocsiból ami néha sikerült is neki mint most Webbernek. Első versenye előtt meg elaludt, annyira izgult.
    Tehát mivel leírtad hogy te az f1-ről akarsz beszélni, gondoltam leírom ezt és zárjuk le a vitát már végre. Mindig jön egy-két ember aki ír valamit te meg rögtön kezded a provokálást.Pl. én kértem egy linket te meg benyögsz egy semmmi köze hozzá dumát. Aki fikáz valakit ne figyelj rá és kész. De magadra figyelj.
    on

A képeket köszönöm!

Aktív témák

Hirdetés