Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
válasz
_thomas_
üzenetére
alonso,webber lesznek sztem akik vmit fognak a jovoben mutatni...raikonen nem lesz egy nagy asz sztem.o is egy tipikus 'majom' nem tud annyit, mint amennyire tartjak....montoya talan mutat valamit...de ezzel a stilussal inkabb messze el kene kerulnie a forma1et..
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
válasz
_thomas_
üzenetére
igen, kb. pont rájuk gondoltam. szvsz ha bármelyikük ferrariban ülhetne, illetve sumi nem, akkor ms esélytelen lenne. de ez csak feltételezés. sztem az elmult idökben föleg kiminek és alonsonak szép megmozdulásai voltak, és küzdöttek ahogy kell, viszont sumi ha nem jo helyen kezdett, akkor nem nagyon tudott mit kezdeni magával, ez pl. a tavalyi évben jol látszott, hogy ahol feküdt az autojának a pálya, ott nyert, ahol nem, ott tök tré helyeket ért el (ezért tudta Kimi majdnem megfogni, mert kiegyensulyozottabban ment)
Aktív témák
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest