Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Dr_Watson
tag
Itt sok okos F1 szakértő ember tömörült össze szerintem. Magam is már több mint 10 éve lelkes F1 rajongó vagyok és azt hiszem a kérdésemre tudom is a választ, de szeretném látni, hogy ti ezt hogy gondoljátok.
Szóval van nekünk egy Baumgartner Zsolt nevű versenyzőnk, aki most nyit az F1 irányába. Természetesen jó pénzt fizet azért, hogy egy egyszerű teszt pilóta legyen és esetleg majd onnan lépjen elő egy versenyzőnek. A kérdés: reális ez vajon? Az él, vagy középmezőnyben versenyzők elég jó mérleggel és jó eredményekkel rendelkeztek az alacsonyabb kategóriákban és versenyekben. De Baumgartnernek hol vannak ezek az eredményei? Versenyről versenyre az a hír, hogy 9-ik, 12-ik helyen gurul be a célba. Félek, hogy ebből nagy égés lesz és ugyan végre valahára eljön / eljöhet a pillanat, hogy egy Magyar is rajthoz állhat, de ez még nem minden. Egy Katayama típusú versenyzőre is szükséges van, de szerintem van elég a mostani mezőnyben is.
Szerintetek van keresnivalója az F1 aktív versenyzői között?? Kinek mi a véleménye erről?
Aktív témák
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 850W 80+PLAT / 1TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ELADÓ Nvidia Geforce 9800 GX2 /dupla GPU .. nv SLi/ !!!
- Club 3D Radeon 9600XT 128MB 128 bit, AGP grafikus kártya
- Nvidia Geforce 6800 Ultra AGP Eladó !!!
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest