Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
Aktív témák
-
rii
nagyúr
...én most csúnyákat fogok mondani .... :-/
-Schumi-nak nem szurkolok : mer neki asztán nics szüksége erre, inkáb Satonak aki voltm ár a 108%-ON KIVUL.... hülye caps-lock .... Ehhhh
-le kell szögezni: Schumi fantasztikus .... amikor odament a ferrarihoz, akkor az a porba fekütt, shumi odamnet, oszt felpofoszta, nem? tud valamit. monták si többijek, hogy milyen lúzer vagy .... ilyetn trágyá istállóhoz bejállni ...
-nem hiszem, hogy ha valamelyik más versenyző beszállna mongyuk shumi kocsijába, ugyanolyantot tudna menni .... de amugyilag szerintem nem sok különbség van kösztük...
-a ferrari túl profi a többiekhez képest, nem pedig a többiek túl bénaák a ferrarihoz lépest ... a többi csapat képvisel egy szintet, ha csak ök volnának, akkor izgi let volna a 2002-es évad, de ott volt ez a tróger ferrari, túl nagy szerncséjük volt., meg szerintem ez a suhámér mindig jól tutta diagnosztizálni a kocsit .... a többiek pedig emberi módon bénátzgattak... oszt elhúsztak mint a vadlibákok .... szittya népség... de mán az ideit se nézem, mer má megint asszem a ferrari nagyon elöl van, ha ez igy megy tovább becsödöl a szágultó cirkusz...
- palikot ki kéne vágni ....mint a macskát sz*rni,... semmi értelmeset, érdemlegeset, érdekeset, történelmit, hirt nem tud hozzáfüszni, csak löki a baromságokat .... én ö miatta sem nézem ,má a F1-et .. a többiek alig jutnak miatt a szóhoz GRRRR. pedig azok mindig olyan mondanak, hogy tapadok a TV-re...
- nem szeretem a divatdrukkerséget....
- már nem is nézek F1-et, dögunalom lett, reménytelen ... pedig ez az évad jólindul, hogy a ferrarik döglöttek.... .bocs, de én globálisan nézem a F1-et, amuyg semmit nem értek hozzá .... bye - jók legyetek :)
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest