Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rii
nagyúr
...én most csúnyákat fogok mondani .... :-/
-Schumi-nak nem szurkolok : mer neki asztán nics szüksége erre, inkáb Satonak aki voltm ár a 108%-ON KIVUL.... hülye caps-lock .... Ehhhh
-le kell szögezni: Schumi fantasztikus .... amikor odament a ferrarihoz, akkor az a porba fekütt, shumi odamnet, oszt felpofoszta, nem? tud valamit. monták si többijek, hogy milyen lúzer vagy .... ilyetn trágyá istállóhoz bejállni ...
-nem hiszem, hogy ha valamelyik más versenyző beszállna mongyuk shumi kocsijába, ugyanolyantot tudna menni .... de amugyilag szerintem nem sok különbség van kösztük...
-a ferrari túl profi a többiekhez képest, nem pedig a többiek túl bénaák a ferrarihoz lépest ... a többi csapat képvisel egy szintet, ha csak ök volnának, akkor izgi let volna a 2002-es évad, de ott volt ez a tróger ferrari, túl nagy szerncséjük volt., meg szerintem ez a suhámér mindig jól tutta diagnosztizálni a kocsit .... a többiek pedig emberi módon bénátzgattak... oszt elhúsztak mint a vadlibákok .... szittya népség... de mán az ideit se nézem, mer má megint asszem a ferrari nagyon elöl van, ha ez igy megy tovább becsödöl a szágultó cirkusz...
- palikot ki kéne vágni ....mint a macskát sz*rni,... semmi értelmeset, érdemlegeset, érdekeset, történelmit, hirt nem tud hozzáfüszni, csak löki a baromságokat .... én ö miatta sem nézem ,má a F1-et .. a többiek alig jutnak miatt a szóhoz GRRRR. pedig azok mindig olyan mondanak, hogy tapadok a TV-re...
- nem szeretem a divatdrukkerséget....
- már nem is nézek F1-et, dögunalom lett, reménytelen ... pedig ez az évad jólindul, hogy a ferrarik döglöttek.... .bocs, de én globálisan nézem a F1-et, amuyg semmit nem értek hozzá .... bye - jók legyetek :)
Aktív témák
- OLED TV topic
- iOS alkalmazások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest