Hirdetés

Aktív témák

• rii

nagyúr

...én most csúnyákat fogok mondani .... :-/

-Schumi-nak nem szurkolok : mer neki asztán nics szüksége erre, inkáb Satonak aki voltm ár a 108%-ON KIVUL.... hülye caps-lock .... Ehhhh
    -le kell szögezni: Schumi fantasztikus .... amikor odament a ferrarihoz, akkor az a porba fekütt, shumi odamnet, oszt felpofoszta, nem? tud valamit. monták si többijek, hogy milyen lúzer vagy .... ilyetn trágyá istállóhoz bejállni ...
    -nem hiszem, hogy ha valamelyik más versenyző beszállna mongyuk shumi kocsijába, ugyanolyantot tudna menni .... de amugyilag szerintem nem sok különbség van kösztük...
    -a ferrari túl profi a többiekhez képest, nem pedig a többiek túl bénaák a ferrarihoz lépest ... a többi csapat képvisel egy szintet, ha csak ök volnának, akkor izgi let volna a 2002-es évad, de ott volt ez a tróger ferrari, túl nagy szerncséjük volt., meg szerintem ez a suhámér mindig jól tutta diagnosztizálni a kocsit .... a többiek pedig emberi módon bénátzgattak... oszt elhúsztak mint a vadlibákok .... szittya népség... de mán az ideit se nézem, mer má megint asszem a ferrari nagyon elöl van, ha ez igy megy tovább becsödöl a szágultó cirkusz...
    - palikot ki kéne vágni ....mint a macskát sz*rni,... semmi értelmeset, érdemlegeset, érdekeset, történelmit, hirt nem tud hozzáfüszni, csak löki a baromságokat .... én ö miatta sem nézem ,má a F1-et .. a többiek alig jutnak miatt a szóhoz GRRRR. pedig azok mindig olyan mondanak, hogy tapadok a TV-re...
    - nem szeretem a divatdrukkerséget....
    - már nem is nézek F1-et, dögunalom lett, reménytelen ... pedig ez az évad jólindul, hogy a ferrarik döglöttek.... .bocs, de én globálisan nézem a F1-et, amuyg semmit nem értek hozzá .... bye - jók legyetek :)

Aktív témák