Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
rii
nagyúr
IHAJ .... !!!
nemtom mi volt az a szabály .... én is sajnálom, hogy MS visszakerült, az vigasztal csak, hogy kevesbb pontot kapott... :) de ....
de... ha belegondolsz.... nem a legjobb érzés lehet abban a kanyarban tétlenkedni.... ha valaki más is kicsúszik, akkor MS-nek reszeltek..... monyguk ki is szálhatott volna .... a szabályok milrt nem irják elö, hogy a kocsit azonnal el kell hagyni .......? :)
szal a szabály inkább itt nem az emberi életett hivatott védeni.....?
bár nekem se tetszik of korsz, vagy mi .... de e van .... -
rii
nagyúr
''Már 1000 pont fölött a világbajnok
Schumacher arról azonban egy szót sem szólt, hogy az újabb négy pontjával komoly rekordot állított fel a Forma-1-ben: ő az első pilóta, akinek sikerült ezer világbajnoki pontot szereznie. Sőt, a német már 1003-nál tart, így több mint 200 egységgel előzi meg az örökrangsorban második Alain Prostot (798,5) és majdnem 400-zal a fiatalon elhunyt legendát, Ayrton Sennát (614).''
vonujjon má vissza, adjon má másnak is teret....
szal ez a baj, hogy MS már rég senior tag... pölö Alain prost már soha nem léphet ki a fanatikus tagságból .... a mostani versenyzők pedig mind csak ujoncok,... talán 1-2 lelkes ujonc lehet .... Villeneuve pölö, ... meg még ki .... kienk hány pontja lehet össz-vissz .........?
Den:
ennyire figyelmesen nem néztem az eksönt... csak azt láttam, hogy DC még a kavics ágyon is ezerszer gyorsabb volt mint alonso, hát persze, merd a kavics ágy csak dobálta, de nem fékezte, de nekem Alonso tul lassunka tünt, de nem néztem meg annyiszo, hogy érték itéletet hozhatnék....
szoval lehet ugy van, ahogy irtad .... :) -
rii
nagyúr
1. engem is nagyon zavar hogy MS-t visszatolták.... inkább csak azt mondanám, hogy azért, mert igy kapott 5 pontot, vagy mennyit is ......? és távolabb került raikonnentol....
nem vagyok raikonenn fan, nem vagyok semmilyen fan... csak szeretném ha ujra izgalmas tudna lenni a F1, de ha MS megint ellép, akkor oda az igzi.
2. amikkor raikonnen alatt elszállt a moci, akkor kifordultam a konyhába, hogy iljen nincsen ....
3. ha alonso szándékosan csinálta amit csinált, akkor nagyon : :((( , mer igy MS a 6. helyett az 5. helyett szerezte meg, és teljesen szabálytalan volt amit csinált .... szerintem ezerszer : :((( ezzel a mozdulatával még a mercedest is visszavetette a konstruktörök pontjában is ....
ha váltó, akkor van ilyen .... -
rii
nagyúr
a gyözelemhez sokminden kell ja ....
egy jó csapat, jó szerelők, mérnökök, szakmberek, soksoksoksoks pénz a hátuk megett, jó tesztpilóták, jó strastégák.... hát igen és ha ez megvan, akkor lehet hogy mindegy hogy Schummaher vagy mongyuk más ül a ferrariban.... LEHET, lehet, de nem biztos .... nemtom menniy különbség van a pilóték közt ... hakkinen-coultard-Villeneuve-Ralf Suh.-Montoya stb... -
rii
nagyúr
kigészítem az elébbi szólásomat ....
Montoya - Raikonnen - Suhammer estében lehett látni télleg, hogy közelebb van... az elöbb arról szóltam, hogy amikor úgy láccik a képernyőn, mintha közelebb lenne, Palik akkor is aszongya, hogy húúúúúú ...de nagyon jön .... utána meg korrigálhatja saját magát .... -
rii
nagyúr
nemtom, én most önmagam ellensége leszek lehet, ... de nekem egész bejött palik dumája most, talán poénosnak találtam ....? amugy persze, mindig monggya, hogy ''közelebb van, .... mintha közelebb lenne'',... de ezt ilyen 45 fokos rálátásból abszolut nem lehet megállapitnai.... amugy semmi érdekeset, technikait nem mondott, .... de a pályát nagyon tuggya ... :)
-
rii
nagyúr
...én most csúnyákat fogok mondani .... :-/
-Schumi-nak nem szurkolok : mer neki asztán nics szüksége erre, inkáb Satonak aki voltm ár a 108%-ON KIVUL.... hülye caps-lock .... Ehhhh
-le kell szögezni: Schumi fantasztikus .... amikor odament a ferrarihoz, akkor az a porba fekütt, shumi odamnet, oszt felpofoszta, nem? tud valamit. monták si többijek, hogy milyen lúzer vagy .... ilyetn trágyá istállóhoz bejállni ...
-nem hiszem, hogy ha valamelyik más versenyző beszállna mongyuk shumi kocsijába, ugyanolyantot tudna menni .... de amugyilag szerintem nem sok különbség van kösztük...
-a ferrari túl profi a többiekhez képest, nem pedig a többiek túl bénaák a ferrarihoz lépest ... a többi csapat képvisel egy szintet, ha csak ök volnának, akkor izgi let volna a 2002-es évad, de ott volt ez a tróger ferrari, túl nagy szerncséjük volt., meg szerintem ez a suhámér mindig jól tutta diagnosztizálni a kocsit .... a többiek pedig emberi módon bénátzgattak... oszt elhúsztak mint a vadlibákok .... szittya népség... de mán az ideit se nézem, mer má megint asszem a ferrari nagyon elöl van, ha ez igy megy tovább becsödöl a szágultó cirkusz...
- palikot ki kéne vágni ....mint a macskát sz*rni,... semmi értelmeset, érdemlegeset, érdekeset, történelmit, hirt nem tud hozzáfüszni, csak löki a baromságokat .... én ö miatta sem nézem ,má a F1-et .. a többiek alig jutnak miatt a szóhoz GRRRR. pedig azok mindig olyan mondanak, hogy tapadok a TV-re...
- nem szeretem a divatdrukkerséget....
- már nem is nézek F1-et, dögunalom lett, reménytelen ... pedig ez az évad jólindul, hogy a ferrarik döglöttek.... .bocs, de én globálisan nézem a F1-et, amuyg semmit nem értek hozzá .... bye - jók legyetek :)
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest