Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rlazol
veterán
hát értem tisztán a kérdésed és a megelőzőket, de szerintem ez a szabály pont az emberi életet védi. Ha aversenyző kimenekül a kocsiból ő kól van és megúszta. De a többi versenyző, akik beleszállhatnak (pl műszaki okok miatt a sárga zászlótól függetlenül) vagy az autót eltávolító pályabírók élete veszélybe kerül. A leggyorsabb utat kell választani...
de szerintem ez már lerágott csont, inkább térjünk rá a Francia Nagydíjra?
Szerintetek ki lesz a második?
:)) -
Den
veterán
szerintem alonso semmit nem csinált (ezt a részét láttam a versenynek), egyszerűen kulthard benézte, azt hitte távolabb van a kanyar. Ha alonso lassít és kulthard erre reagál, nem kellett volna padlógázzal kivágnia alonso mögül, elég lett volna ha a fékre lép, hiszen az ő autója is lassul úgy mint alonsoé. ő viszont azt hitte itt az alkalom, és előzni akart.
-
rii
nagyúr
kigészítem az elébbi szólásomat ....
Montoya - Raikonnen - Suhammer estében lehett látni télleg, hogy közelebb van... az elöbb arról szóltam, hogy amikor úgy láccik a képernyőn, mintha közelebb lenne, Palik akkor is aszongya, hogy húúúúúú ...de nagyon jön .... utána meg korrigálhatja saját magát .... -
bdav
őstag
'' shumi odamnet, oszt felpofoszta, nem?'' nem. egy pilóta rohadtul keveset tud változtatni egy csapaton szvsz. inkább az a két fejes a Jean Todt, meg a Braun, azok kellettek oda.
''nem hiszem, hogy ha valamelyik más versenyző beszállna mongyuk shumi kocsijába, ugyanolyantot tudna menni'' nem hiszem hogyha sumi beszállna bármelyik másik kocsiba, meg tudná előzni Barichellot pl. ha B ferrarival menne.
''a ferrari túl profi a többiekhez képest, nem pedig a többiek túl bénaák a ferrarihoz lépest'' ténykérdés tavaly jobbak voltak.
'' palikot ki kéne vágni ....mint a macskát sz*rni,...'' na amikor nem ő van, a többi (Czollner Gyula vagyki?) sokkal bénább. Van amikor ki van írva a képre a versenyző neve, erre összekeveri... (jo P. is csinál ilyet, de nem olyan gyakran, ezek állandóan). Paliknak legalább van stílusa.
((A helyesírási hibákat nem javítottam az idézetekben. lett volna mit.))
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest