Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Az miért van, hogy sokan ennyire fikázzák sumahert? Annak idejéán én nem fikáztam annyira Häkkinent. Az tény, hogy nagyon jól vezet, és versenyzik. És nem biztos, hogy Raikkonen ugyanazt tudná a Ferrariban, mint ő. Persze, nagyon ügyes.
bár itt is jókat lehetne azon vitázni, hogy ki a legjobb a mezőnyben, és miért. Én például szeretném, ha Frentzen nyerne már valamit. Egy jobb kocsival neki is menne.
Azonkívül a Ferrari a legszebb az összes kocsi közül. Gyönyörű!
Aktív témák
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Társasjáték topic
- VR topik
- Formula-1
- Megvannak a Forza Horizon 6 gépigényei, a régebbi PC-k is fellélegezhetnek
- Lexus, Toyota topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest