Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Igen, de az öccsét le is előzték páran, és nem lett dobogós. Hidd el, ha ő lett volna az első, róla is ugyanannyit dumáltak volna. A Palik ma még nekem is sok volt, mikor Bárikelló előzött. Most még a szokottnál is jobban ordibált. A másik, ami szintén kedd idegesíteni, az az, amikor arról beszél, hogy de szép is most ez a Forma egy. Erről jó sokat tud beszélni. Néha már nekem is sok.
Schumacher meg tényleg a mezőny egyik legkiválóbb versenyzője, erről vitatkozni is kár. Nem lesz valaki csak a szerencse miatt 5x-ös világbajnok. Szerintem jól versenyzik. Ehhez hozzájön, hogy a kocsija is nagyon megy. Ezenkívül még szeretem is a Ferrarit. Éveken keresztül nem sikerült világbajnoki címet szerezniük, most végre igazán jók. És csak ezért nem fogom őket utálni, mert jók.
Raikkonen is jó. Ilyen fiatalon nem rossz, amit csinál, kultárdot ezerszer veri. Talán neki fogok drukkolni, ha a Schumi ''nyugdíjba'' megy.
:)
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest