Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Igen, de az öccsét le is előzték páran, és nem lett dobogós. Hidd el, ha ő lett volna az első, róla is ugyanannyit dumáltak volna. A Palik ma még nekem is sok volt, mikor Bárikelló előzött. Most még a szokottnál is jobban ordibált. A másik, ami szintén kedd idegesíteni, az az, amikor arról beszél, hogy de szép is most ez a Forma egy. Erről jó sokat tud beszélni. Néha már nekem is sok.
Schumacher meg tényleg a mezőny egyik legkiválóbb versenyzője, erről vitatkozni is kár. Nem lesz valaki csak a szerencse miatt 5x-ös világbajnok. Szerintem jól versenyzik. Ehhez hozzájön, hogy a kocsija is nagyon megy. Ezenkívül még szeretem is a Ferrarit. Éveken keresztül nem sikerült világbajnoki címet szerezniük, most végre igazán jók. És csak ezért nem fogom őket utálni, mert jók.
Raikkonen is jó. Ilyen fiatalon nem rossz, amit csinál, kultárdot ezerszer veri. Talán neki fogok drukkolni, ha a Schumi ''nyugdíjba'' megy.
:)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest