Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Én nem szurkolok senkinek, hanem a szép szituációkért nézem meg a futamokat. És hál' Istennek idén van bőven ilyen.
Az egyetlen szívfájdalmam még mindig a Palik (pedig már azt hittem, hogy nem közvetít többet, hiszen a Brazil futamot nem ő vezette, és most is csak a start után kezdett beszélni). A mai legnagyobb baromsága az volt, amikor Montoya hátulról megközelítette Barichello-t, és P. ezt valahogy így írta le: '' ...közben Montoya hátulról toszogatja...''. No comment. :(
A futam azért izgalmas volt. -
Satan-Claus
senior tag
Nekem még mindig van egy óriási problémám az F1-gyel, és ez a Palik. Tudom, hogy már többször elhangzott, hogy mennyire gyenge a pasi, de amit ma csinált az már komolyan idegesített. Ezt a bődületes inkompetenciát, és a szánalmas poénokat értelmes ember nem hiszem, hogy el tudja viselni. :(
Komolyan gonolkodtam, hogy levegyem a hangot a tévéről. És még ő kritizálta a maláj rendezőt.... -
Satan-Claus
senior tag
Engem nem feltétlenül az zavar, hogy apuci befizette, hanem az, hogy tehetsége az sajna nincs, de emellett baromi büszke magár, hogy ő mekkora hatalmas versenyző. Elgondolkodtató, hogy az előző évi világbajnok csapattal csak sereghajtó tudott lenni, nála pirosbetűs ünnep, ha egy versenyen csak 3-szor pördül meg (természetesen ez mindig az ellenfelek hibájából történik, vagy mert szar volt az autó...), és szánalmas kis vergődése ellenére komolyan elhiszi, hogy van sansza az F1-ben. (Talán mint pályakarbantartó, vagy büfésfiú...)
Igen, picit irigykedem, de nem lenne semmi bajom akkor, ha annak ellenére, hogy a srácot apuci viszi a hátán, bravúros eredményeket érne el. (Vagy legalább néha célba érne, esetleg pontokat is szerezne.)
És ezt már csak halkan jegyzem meg, de szerentem van a fiúnál egy kis mentális defekt is. Talán inkább pszichoterapeutára kellene költeni azt a valag pébzt. :) -
Satan-Claus
senior tag
Valószínűleg az asszony megkövezne, ha leírnám, hogy mi mivel dobtuk fel a tavalyi F1 futamok unalmasabb részeit, de azt garantálom, hogy a Paliknál szánalmas hülyeségeinél lényegesen jobb volt. :D
Az a tag egy balfék, a Baumgartner meg egy nyálcsorgató ficsúr, akit apuci befizetettet a nagyok gokartjára...(Komoly lelki rokonságot fedeztem fel egyébként kettőjük között: Mindketten kizárólag úgy érnek el jobb helyezeést futam közben, ha az előttük levők kiesnek...) Viszont a ''szakértők'' közt van egy srác (a fiatalabbik, nem a kopaszodó) aki tényleg sejt valamit a dolgokról. Kár, hogy nem engedik túl sokat szóhoz jutni.
És vannak nagyon jó sportriportereink. Én nagyon csípem pl. a Faragót. Ha kicsit beletanulna szvsz tízszer érdekesebben közvetítene, mint a Palik. -
Satan-Claus
senior tag
Ha már F1, akkor Palik. Reggel megnéztem a futamot a német RTL-en, aztán délután az RTL Klubon Palik úr vezényletével. Kár volt. :(( Már kezdett elhalványodni a tavalyi baromságai emléke, de most ismét rá kellett eszmélnem, hogy ez a fazon mekkora ökör. A kedvencem az volt, amikor azon örömködött, hogy Baricello Ferrarijának leszakadt bal első kereke egy véletlen csoda folytán ''visszatalált'' a kerékfelfüggesztéshez, és ott gurult tovább ahelyett, hogy elgurult volna. Ez ugye amiatt történt , mivel az kerekeket egy acél sodronnyal is rögzítik az autóhoz, nehogy levigye valaki fejét véletlenül a leszakadó abroncs. (Mint két éve pont ott Ausztráliában.) Az talán még elnézhető lenne, hogy ez a marha nem tud erről a megoldásról, de tökéletesen lehettet látni szabad szemmel is... És ez csak csepp a hülység tengerében. És ez a tag a Hungaroring elnöke, és a Dakar császára...:(
Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest