Hirdetés

Aktív témák

• Dalai Láma

őstag

válasz Den #361 üzenetére

Ja. De az is igaz ( 1-el előtted lévő hozzászólás), hogy Barichello egy nagyon elrontott kerékcsere miatt, és nem tudás miatt ne mtudta megfogni Raikkonent.

Félisteníteni valóban nem kell, de az emberek szeretnek valakit nagyon szeretni. Amúgy megy nem 5 éve ilyen jó folyamatosan a Ferrari. Régebben szarabb volt. Akkor a Williams Renault volt a legjobb kocsi, vele szemben labdába sem rúghattak a többiek. Tavaly ez a ferrarival volt így. Meg volt a McLarennek is szép felvillanása.

Schumacher azóta ilyen félelmetesen jó, amióta eltörte mindkét lábát. Miután visszajött, sorra nyere a futamokat. 2x meg is szerezte a vb címet. Valamit csak tud!

Én csak azt nem szeretem, ha valakit túlságosna lefikáznak. Mert lassan már odáig jutunk, hogy Katayama is jobb Schumachernél, csak neki nem volt jó kocsija, és peche volt. Schumacher nagyon jó. Raikkonen is fog még vb-t nyerni. Kultárd viszont nem. Sumaher meg tényleg nagyon sokat keres. Engem nem zavar. Bill Gates is sokat keres. Azok keresnek sokat, akik tehetségesek.

Újabb kérdés: nektek melyik a kedvenc pályátok?
    -Én szeretem a monacoit, mert nagyon hangulatos. Igaz, versenyezni rohadt nehéz rajta.
    Ezenkívül én az esős versenyeket szeretem. Tavaly egyszer sem esett az eső (már ez nem 100%). Ha eső van, sokkal izgalmasabb.

Aktív témák