Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Ja. De az is igaz ( 1-el előtted lévő hozzászólás), hogy Barichello egy nagyon elrontott kerékcsere miatt, és nem tudás miatt ne mtudta megfogni Raikkonent.
Félisteníteni valóban nem kell, de az emberek szeretnek valakit nagyon szeretni. Amúgy megy nem 5 éve ilyen jó folyamatosan a Ferrari. Régebben szarabb volt. Akkor a Williams Renault volt a legjobb kocsi, vele szemben labdába sem rúghattak a többiek. Tavaly ez a ferrarival volt így. Meg volt a McLarennek is szép felvillanása.
Schumacher azóta ilyen félelmetesen jó, amióta eltörte mindkét lábát. Miután visszajött, sorra nyere a futamokat. 2x meg is szerezte a vb címet. Valamit csak tud!
Én csak azt nem szeretem, ha valakit túlságosna lefikáznak. Mert lassan már odáig jutunk, hogy Katayama is jobb Schumachernél, csak neki nem volt jó kocsija, és peche volt. Schumacher nagyon jó. Raikkonen is fog még vb-t nyerni. Kultárd viszont nem. Sumaher meg tényleg nagyon sokat keres. Engem nem zavar. Bill Gates is sokat keres. Azok keresnek sokat, akik tehetségesek.
Újabb kérdés: nektek melyik a kedvenc pályátok?
-Én szeretem a monacoit, mert nagyon hangulatos. Igaz, versenyezni rohadt nehéz rajta.
Ezenkívül én az esős versenyeket szeretem. Tavaly egyszer sem esett az eső (már ez nem 100%). Ha eső van, sokkal izgalmasabb.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Óra topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen autót vegyek?
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest