Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz NeoPampalini #13255 üzenetére
Ő inkább psa dízeles, nekem jó tapasztalataim voltak vele, de olvastam itt is, hogy nem mindenki volt elégedett. Mondjuk olyan szervizt nem is fogsz találni ahonnan mindenki vigyorogva jön el.
Dabason tudok mondani szerelőt, még a becsületesebb fajtából. Hozott alkatrésszel is dolgoznak, ha érdekel írj privátot. -
molnarpeter
nagyúr
válasz NeoPampalini #52047 üzenetére
Általános nyűg: korai évjáratokban szervó hiba, bontottat kell venni újabb autóból. Tipikus utak hossza és gyakorisága kb határeset, ha jellemzően közelebb van a szám a 20 km-hez (és egy huzamban, nem összesen az oda-vissza út ennyi), akkor dízel is lehet - amennyivel olcsóbbak benzineshez képest, még így is megérheti... 1.6 benzin 125 LE és alatta kb ugyanaz a motor, azt hiszem át is lehet állítani a gyengébbet erősebbre, szóval csak felső határt húznék (bővebb kínálat). 150 LE-től kezdődő turbó benzineseket nem ajánlanám, 1.0-t sem. 1.6 szívóhoz viszont amúgy kiválóan lehet LPG szettet társítani - kisebb kockázat dízelhez képest, és hasonlóan kedvező km költség, gondolom nem havonta cserélgeted az autókat az előző kora alapján
-
ricsi8800gt
addikt
válasz NeoPampalini #52173 üzenetére
,azért a legolcsóbbat nem kapja meg
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
kcsa
veterán
válasz NeoPampalini #53186 üzenetére
Ugyanez van szerintem minden típussal, de más gyártóknál is. Szerintem nálam is csuklott Jürgen a junior diákmunkás (és az anyukája is), akire rábízták ennek a tervezését. Kis erővel kijött, utána kézi hajlítgatás, és ment vissza.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
tKb.
tag
válasz NeoPampalini #53186 üzenetére
Rendszámtábla nincs útban, megpróbálkoztam a dologgal, de hamarabb reped el a műanyag, minthogy kipattanna arról az oldalról. Még 1-2 próbálkozást adok neki, aztán elviszem valami szerelőhöz aztán szenvedjen vele Ő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- SörcsaPH!
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest