- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
valamelyikőtök szerelt már mk4 mondiba gerinctámaszt? a jelenlegi eltört, most szereztem egy hibátlan darabot, csak gondoltam ha valaki már csinált ilyent akkor kicsit rátámaszkodom.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Real_Necro #3858 üzenetére
Nem néztem utána, de olyasmi áron lenne természetesen átírás, egyebek kellenek még.
Én ezt simán bevállalnám 5 hengeres szívó benzin motor örök darab kb csak sokat eszik.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Real_Necro #3856 üzenetére
Dehogy, lengyel rendszam van rajta tehát eus országból kerülne ide reg adó kell rá mint bármelyik masik behozott autóra.
Akkor lenne érdekes, ha egyenesen amcsibol akarná vki behozni.
-
SzlobiG
félisten
Ennyiért komolyan el is gondolkodnék egy ilyenen csak kár hogy amcsi modell.
-
kcsa
veterán
válasz
balazs1022 #3851 üzenetére
1.5 dci már csak ilyen büntető. Szinte kivétel nélkül. (lásd: Mondeo mk3 tdci
)
Benzines Fiestám volt, szintén mk6 1.4, de ezzel kapcsolatban klasszikus értelemben vett típushibát nem igazán tudok, de ha van, biztos lesz aki leírja.
-
balazs1022
őstag
Sziasztok! Autó vásárlása előtt állok. Egy dci Clio ii-est váltanek. A fiesta mk6-ot néztem ki, 1.4_es motorral ghia felszereltdeggel. Egy 2006-os modell milyen áron mozog? Mi szokott ezeken tonkre menni? A másik választás egy póló IV-es lenne (a merci kereklampas). Esetleg miket tudtok még ajánlani ebben. Méretben?
Sajnos a clio-ra nem vigyázott az előző tulaj igyícsak folyton szivok vele.. Clo ii benzinesre még egy autokereskedes se fogja becserélni..
Várom a tapasztalatokat! -
Batman2
őstag
válasz
szabog74 #3847 üzenetére
A 18-as helyére betettem a 7,5-ös helyett egy 15-öset, de így is semmi.
A nagy 20-ast is kiszedtem az alsó sorból, az sem látszik szakadtnak, most nem tudtam megmérni, nem volt nálam műszer, de még egy drótszál és ízzó sem.
Majd otthon megint mérek.A csatlakozó aljzatot is megnéztem a váltó felől, a csatlakozó rendben rajta, vezetékek nincsenek leszakadva.
Ezek a fiesták is CAN buszosak?
Ha egyszer pl. zárlat volt az aljzatban, vajon nem lehetséges hogy az elektronika érzékelte és hiába cserélek biztositékot, amig a hibakód ki nincs "ütve" addig nem jön áram a csatlakozóban ??Ha ez a helyzet, akkor nem úszom meg a szervizet.
A hülye dolog az, hogy múlt héten voltam szervízben, olaj és szűrők cseréjével, mondtam, hogy nézzék meg a szivargyújtó csatlakozót, de nem csináltak vele semmit.Üdv.
-
Poultier
tag
Urak!
1-es Fókámban szeretnék üzemanyagszűrőt(benya) cserélni itthon. Hol találom az üzemanyagszűrőt? Van valami egyéb praktika a cseréhez?
-
Batman2
őstag
válasz
radi8tor #3845 üzenetére
Természetesen.
Sőt Meg is mértem az érntkezők között a feszültséget multiméterrel, mivel kaptam olyan infót is, hogy egyes aljazatokban egyes dugók nem érik el valamelyik pólust.
De nem mértem benne feszültséget, ezért nyomozok a biztosítéka után.
Ha nem ott van a gond, akkor marad a szerelő.Üdv.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Batman2 #3844 üzenetére
Bele néztél már a szivargyújtóba? Én úgy vettem az autót, hogy valami papírgalacsin volt bele tuszkolva azért nem érintkezett a középső érintkezője. Már azt terveztem újra kábelezem a kocsit mikor bele néztem egy elemlámpával és láttam a papírt benne.
Ez a hátsó szivargyújtó volt, ami lábmagasságban van (Focus) - ezért nem láttam bele könnyen. -
-
Batman2
őstag
válasz
szabog74 #3840 üzenetére
No, meg leltem végre a megfelelő biztosítéktábla verziót és a leírását. E szerint valóban a 18-as számú a csatlakozó aljzaté, és az ábra alapján már szám nélkül is azonosítható a helye, viszont az egyik alsó, nagy házas biztosítékot, a 30-ast is az aljzathoz írja, azonos áramerő értékkel!
Fotót is akartam feltenni előzőleg, csak elfelejtettem:Ezeket a kövér verziókat hogyan lehet kivenni, és hol lehet ilyet szerezni, ha cserélni kéne?
Még sehol sem láttam boltban!Üdv. Pali
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Politika
- További aktív témák...
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest