Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz
Tothgera30 #11246 üzenetére
Ennyiért, hasonló évjáratot és futott km-t lehet venni 1.0 ecoboostal is, én inkább azzal nézném. Bizonyított már, tartós motor, fogyasztásban is jobb és megy is az 1.6 szívóhoz képest.
-
válasz
TigerCat #11205 üzenetére
GE Megalight Ultra, Osram Night Breaker. Amúgy ebben milyen led helyzetjelző van (kép alapján)?
Ui: Erről a 2012-es Focus 1.6 Ti-Vct-ről mi lenne a vélemény?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Real_Necro #11243 üzenetére
Tél kapitány lecsapott?
-
Lomha 8V
addikt
válasz
AxBattler #11242 üzenetére
Az első sárvédő alja kezd el először rozsdásodni, azt érdemes alaposan szemügyre venni. Utána az ajtók alja, aztán a hátsó ívek. Amúgy a rozsda nem jellemző, ha sok van, akkor nagyon elhanyagolták. Amennyiben a Ti-VCT motorost nézed, ha világít a check engine lámpa, de amúgy szépen megy az autó, akkor tönkrement a szelepállító mechanizmus. Cseréje olyan 70-100ezer forint közé tehető, munkadíjjal együtt, de utána sokáig nem kell vele törődni. Ha a váltó kettőből háromba kicsit akad, az nem nagy gond, javítása nem fáj, de jelzi, hogy az autó biztosan túl van a 200.000- km.-en. Ez akkor lehet ugye érdekes, ha 80-at mutat az óra. Az enyémben 230.000- km. van, a kormányon van észrevehető kopás, de a váltógomb és váltószoknya hibátlan, a pedálgumik is szépek, ez is akkor lehet fontos, ha esetleg tekergetett órás. Sokat hirdetnek GHIA felszereltséggel, holott nem azok. Legkönnyebben abból ismered fel, hogy hátul is van mennyezeti lámpa. Ha nincs, akkor az nem GHIA és nem is a csúcs Titanium. A benzinesek motortere beázhat az ablakmosó fúvókáknál, húzd ki a gyertyapipákat és keress rajtuk víznyomokat, esetleg rozsdaszerű lerakódást. Ha találsz, akkor alkudj belőle, de ettől nem kell megijedni, hisz szinte mind ilyen. Kell egy gyertya-gyújtókábel-trafó készlet, meg szigetelt fúvókák és utána örökös. Ha a szervó visít, akadozik akkor ott kell hagyni, annak tényleg drága a javítása. A klímát mindenképp próbáld ki és ne hallgass a "csak gáz kell bele" dumára, ha nem működik. A klímacsövek érzékenyek, könnyen repednek-törnek ha el vannak hanyagolva. Kb. ennyi, szerintem; ezeken kívül a szokásos dolgokat nézd át.
-
Real_Necro
veterán
Ma Maglod hataraban lattam egy arokba borult feher uj Focust. Teteje, oldala szanaszet torve. Az utasok szerintem az ut tuloldalan vartak a trailert, ahigy lattam nem volt serules. A latvany azert nem volt szep...
-
Üdv!
10 éves, 2-es Focus (1.6 benzin) vásárlásakor mire kell figyelni a rozsdásodáson kívül?
Vannak típushibák / figyelmeztető jelek?Köszi!
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #11225 üzenetére
Most meg a szomszédom adja el a Fiestáját, külföldre költözés miatt. Közben a fenti Mondeo már el is kelt, de a Fusion még megvan.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Alacsony fordulaton csinálja. Vagy üresben is ha lepadlózom alapjáraton.
Ja már írtam Ess-nek hogy adjanak időpontot December elejére.
Goose-T: nem hatott mert nyáron sosem csinálta (és bevallom elfelejtettem augusztusban ezt is mondani a szervizben). Most a nyirkos időben rájött nagyon.
-
Goose-T
veterán
válasz
DeFranco #11233 üzenetére
Írtam én már fél éve ugyanezt, de nem hatott.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
radi8tor #11229 üzenetére
nekem eddig háromszor rángatott összesen a kocsi, mindháromszor kánikulában kétszer olyan 2-3 éve, egyszer meg most nyáron.
amikor a kuplungcsere volt, megnézettem a gyújtásrendszert is, tropa volt a gyertya is a gyújtáskábel is, utóbbiból már hiányzott is egy darab a pipából mert az áthúzás kimarta belőle.
érdemes megnézetni mert nem drága a csere de ahhoz hogy elkerüld a nagyobb bajt, ezt karban kell tartani.
-
-
Goose-T
veterán
Megint van ismerősi körben eladó Ford, most egy benzines Mondeo MK3, a múltkori Fusion után. Ha érdekel valakit, privátban tudok több infóval szolgálni! Közvetlenül hirdetni nem lehet ugye itt, ezért csak utalgatok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem meg megint előjött 4-esben 1500-as fordulat környékén hogy berángat egyet-egyet. Korábban sosem csinált ilyet, mintha be akarna fulladozni, de azért ilyen fordulatnál ez sosem volt gond.
Van valakinek tippje mitől lehet ez?Focus MK1 (2002) 1.6 benzines
-
ReFleXx
addikt
válasz
pet007 #11216 üzenetére
Amugy nincs baj az autoval, huz is rendesen, de szerintem valami nem 100%.
Szerintem engedd el, nincs baja, csak az agyad akarja bebeszelni a hulyeseget
De ha minden kotel szakad, vigyel el egy proba korre egy masik 2literes benzines mondit, vagy ismeroset vagy elmesz egy nepperhez -
pet007
aktív tag
válasz
ReFleXx #11215 üzenetére
Most lesz olajcsere, de eddig castrol 5w30-al toltottem utana (szelepfedeltomitest most csereltem mert eddig folyott belole az olaj). Hetvegen csinalok egy kicsit komplettebb videot, odb olvasoval egyutt, remelem az majd tobbet mond. Amugy nincs baj az autoval, huz is rendesen, de szerintem valami nem 100%.
-
-
pet007
aktív tag
Van itt valakinel mk4 mondeoja (2000res duratec-he motorral)?
-
Dorien
veterán
válasz
lotuska #11196 üzenetére
"1.)a valto 2-esbol 3-asba nehezen megy be, vezetni kell, a tobbi fokozatba siman megy, ez tipus hiba vagy szamitani lehet egy valto problemara?"
Ha csak a váltókart kell középre mozgatni és úgy gond nélkül bemegy, akkor valószínű, hogy csak a visszahúzó rugó vagy a tenyérnyi műanyag lap, aminek nekifeszül tört el. Előbbi egy ezres a Cromaxtól, utóbbi viszont 17k, érdemesebb bontóból szerezni.
-
ReFleXx
addikt
ma lemuszakizott a verda, emisszió mérést csak alapjaraton vizsgalnak mar?
egy orat mondtak a vizsgara, visszamegyek 1 ora mulva meg elsem kezdtek, igy vegig neztem a procedurat.
megneztek aljat, elso hatseo fekek, razopad, fenyszoro. feltetelezem emisszio meres is volt, de akkor azt nagyon szolidan csinaltak meg mert nem vettem eszre
40perc volt aminek a fele papriozas meg szamitogepen pötyöges. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest