Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Szerintem is ez lehet a háttérben, de az a baj, hogy visz a lendület, mert jobban érzem magam. De meglátjuk. Elfelejtettem említeni, hogy ez a hónap nem teljesen reprezentatív, mert hónap elején voltam otthon egy hetet, ahol mindent ettem csak nem zsírszegény dolgokat, ezért lehetne ez jobb is, de az igazi kontroll hónap az most lesz, mert most nem lesz semmi ebben a hónapban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest