Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most találtam ezt a topicot, de már késő
, mert lement 4 hónap alatt 18 kiló 
(103,5 kg-ról, 176 cm magassághoz)Persze van még a testsúly táblázat szerint egy tizes rajtam, de szerintem az már túl sovány lenne, 80 kg alá szeretnék lemenni, de több izommal. Jó úton vagyok, még pár hónap és meglesz.
-
-
rwin5
őstag
Az a bajom pont, hogyha alszok du egy kicsit este nem tudok már, régen is ilyen voltam, hogy suli után kidőltem, most ugyanez van, bár most új melót keresek hátha összejön valami könnyebb. Tesóm pl, orvos most a sürgősségin 12 órázik + még 1-1 órát utazik melóba, és haza fogalmam sincs, hogy bírja valahogy nem ütöttünk egymásra

-
rwin5
őstag
Nagyon kevés alvás mellett van valami csoda módszer, a felpörgéshez? Hiába iszom kávét, én ugyanúgy el tudok aludni 5 perc múlva, ha visszadőlök az ágyba. Vizet is szoktam inni, tornázni is egy 4-5 percet de az sem segít, van valami csoda étek? Koffein tablettát próbálta már valaki?
-
woodworm
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem lehetetlen!
Te biztos bodybuildinges kultúrkörben mozogsz, én meg eddig orvosokkal találkoztam. Tapasztalatom szerint egész mást értenek sokszor az anyagcsere sebességén. Testépítő fáma szerint a gyors anyagcsere azt jelenti, hogy ugyanazt mennyiséget gyorsabban égeti el. Nekem a dokik, ha eddig jól értettem, azt magyarázták, hogy ilyenkor a feldolgozás hatékonysága változik. -
woodworm
veterán
Hogy ne legyen senkinek igaza!
Amikor megváltoztattam az étrendemet és több alkalomra osztottam szét, átmenetileg mintha felgyorsult volna az anyagcserém, de ez később visszarázódott a régi kerékvágásba. A többszöri étkezés azért maradt, de nagyon kényes a csúszásokra. Ha valami okból nem tudok a megszokott időpontban enni, akkor jön a korgó gyomor. -
törölt tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Külföldi tanulmányokról pl: Puzsér műsorát hallgatva most azt mutatták ki,hogy a holokauszt trauma genetikailag öröklődik.Most akkor mi van fizessünk nekik még sok ezer évig?
Nekem bejött a többszöri étkezés nem terhelem le a gyomrom jobb a közérzetem akinek meg az jön be,hogy bezabál mint a varacskos disznó majd el is dől az maradjon meg annál igazad van. -
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
[link] de it egy link hogy ne blogokat idézgessek be.
1. Increasing meal frequency does not appear to favorably change body composition in sedentary populations.
4. Increased meal frequency does not appear to significantly enhance diet induced thermogenesis, total energy expenditure or resting metabolic rate.
a többi pontban vannak pozitív hatásai az étkezési gyakoriságnak de itt most nem erről volt szó.
de abban természetesen igazad van hogy a cáfolatot is lehet cáfolni tudományos kutatással, ezért mondtam hogy mindenki csinálja ami bejön, ha valami nagyon nem működik és van módja ereje változtatni akkor tegye meg hátha. De ha valaki jól elvan napi 3 kajával, akkor ne egyen 6x mert valaki azt mondja/olvasta hogy akkor majd jól begyorsul az anyagcsere... (sztem) Na részemről ennyi
-
Woodslave
félisten
válasz
üzenetére
dehogy. Nyilván nem érdekel téged a téma annyira mert ha beírod a google-ba a "metabolism eating frequency" szavakat 768.000 találat van és biztos jó része az én jó része valszeg azt támasztja alá amit te gondolsz. Szóval nem tudnám hogy mivel kéne meggyőzzelek.
De inkább irigyellek hogy valamit elhiszel nem akarlak meggyőzni semmiről nekem se jobb se rosszabb

-
boost
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Én amit tapasztalok, és ami miatt bejött nekem a "madáradagos" étrend az az, hogy jobb a közérzetem, nincs ebéd utáni kajakóma, étkezések közti éhség és változatosabban eszem.
Most épp 1800-on vagyok, de többnyire nem töltöm ki, ezért én úgy csinálom, hogy 8kor reggeli kb 350kcal-ban(1 kifli, 10dkg szárnyassonka, kevés cottage cheese vagy ezek helyett tojás), 10kor egy joghurt 150kcal, délben ebéd, kb 450-kcal, 3 körül megint egy joghurt vagy 1dkg pulykasonka kb 150kcal-ban, majd vacsi ami vagy az ebéd másodikja vagy pulykasonka, cottage chese, tojás, ezekből valami, megint olyan 400kcal -ban. Még mindig marad 300-abból néha elsétálok egy gombóc fagyira, vagy kicsivel több pulykasonkát eszem, vagy délután nem egy joghurt, hanem 2. Természetesen az összetevők (szénhidrát, zsír, fehérje) határait is betartom.
Így mennyiségileg nem eszem sokat, de mégis kb mindig eszem.
-
-
Woodslave
félisten
ja mondjuk annyi különbség van a 2 meg mondjuk a 6 étkezés közt, hogy van 4 étkezésed ahol megvan az esélye a túlevésnek...
Persze ha kottára kiszámolt előre elkészített étrenden vagy és nem zavar hogy madáradagot eszel, akkor bizonyos embereknél lehet előnyös, de ha kottára kiszámolt kaján vagy és van önuralmad akkor tök mindegy, legalább eszel két normális kaját.
De egyébként az a lényeg hogy megtaláld ami működik, csak érdekelt mert a szokásos bodys meg nőimagazinos mantrán kívül már egyértelműen tudományosan igazolt hogy az étkezések száma és az anyagcsere sebessége, így a fogyás üteme között nincs összefüggés.
-
-
törölt tag
-
boost
veterán
válasz
üzenetére
Betesznek a cikkbe egy alapból is tökéletes alakú csajt, és olyan kalóriamennyiséget, ami még egy filigrán csajnak is túl kevés, ráadáasul úgy, hogy alig van tartalékja, persze, hogy a szervezet nekiáll védekezni, és nem enged semmit fogyni. Ráaadásul hiába edzett eddig, nem rakódott rá semmi izom, mert nem volt tartalék. Utána megemelik a kalóriaadagot, méghozzá nem fehérkenyérrel, hanem nem részletezett minőségi cuccokkal, majd látszólag edzeni küldik a csajt, persze, hogy eltűnik a zsírpárna, és izmosodni is kezd mellette.
Tettek volna beegy 75-80kg-os nőt, mint az olvasóik többsége, kb, normális, 1100-1200 kcal napi mennyiséggel, neki lett volna annyi tartalékja, hogy a szervezete vígan nekiállt volna fogyni, és heti fél-1kg-ot sport nélkül lefogyott volna. De ezzel megint el lehet butítani a kövé rnőket, hogy nem is olyan fontos figyeni arra, hogy miből mennyit, elég ha minőségi, spéci kajákat eszünk, amit a magyarok többsége úgy se, mert drága, macerás, és a pörkölt nincs közte.
-
törölt tag
Nem mond hülyeséget csak nem jól mondja vagy inkább csak egy részét.
Sokan csak a kalória számolgatással vannak elfoglalva meg ezt se egyél meg azt se egyél dolgokkal.
Létezik olyan,hogy lassú és gyors anyagcsere.A lassú anyagcserénél 70-75% használja fel a szervezet akinek pedig gyors az anyagcseréje annak 30-35% körül.
pl:
Lassú anyagcsere 1000kcal=750 felhasznált
Gyors anyagcsere 1500kcal=525 felhasznált -
bullseye
addikt
Ez a híres "citrommal a rák ellen", mert csak, és Norbi is megmondta oldal. Most így akarnak hálát adni neki a megnövekedett látogatószámért. Mellesleg az oldal góréja asszem Norbi PR-ese is. Tuti az én érdekeimet nézik...
-
woodworm
veterán
Akkor az emelés után hogyan tudta tartani a beállított keretet? Megint bumburnyák az újságíró, csak az a kérdés így született vagy szándékos.
A cikkből világosan kiderült, hogy alapanyagcsere szint alatt vitt be csaj napi szinten, a második kép alapján mintha egy kis edzést is tett volna mellé. Az edző másképpen minek pofázott volna bele. -
-
-
A chia mag por ízben nem tesz hozzá (inkább állagban), a goji is csak minimálisan. De azt mondják az okosok, hogy nagyon jó vitaminforrások.
woodworm: ésszerűen elosztva jó lehet éhségre pl lidlben kapható magmix. Kesudió, török mogyoró, mandula, brazil dió. 200g ~1200 ft.
-
woodworm
veterán
bullseye
koxxKöszönöm a tippeket, lehet kipróbálom.
Indulás előtt eszek, a műszak kb. 10 órás, ebben van szétosztva az étkezésem, hogy kb. 3 óránként legyen egy. -
-
-
woodworm
veterán
Tudna valaki ajánlani valami kompakt reggeli/uzsonát? Autóban, volán mögött, vezetés közbeni használatra. Három étkezést kellene így megoldanom, jelenleg préselős szendvicset készítek, saját húskrémmel, sajttal. Körülbelül 250kcal (fehérje: 22.19, szénhidrát: 22.9, zsír: 9.43) egy étkezés, ezt kellene pótolni, ill. változatosabbá tenni, amíg teljesen rá nem unok.
-
boost
veterán
Andris837 már 30kg-t fogyott, woodworm meg én 16-17kg-t. Meg a többiek, akik még nem írták ide be. Azért ez nem semmi, megérdemlünk egy vállveregetést.
Így tovább mindenkinek!
-
rwin5
őstag
Tükörbe jobban megnézve a 20-hoz közelítek inkább, mint 25-höz de ez átmeneti mert most ment a diéta az esküvő miatt. Nincs az 12 szerintem itt jobban látszik, hogy azért annyira ő sem szálka, ezt a szintet még lehetne hozni szerintem.
Én voltam már sokkal "izmosabb" és erősebb 70 körüli testsúllyal, mint 78-cal. Most az asszony is megjegyezte, hogy jól befogytam, úgyhogy kezdek is kicsit vissza tömegelni, valami értelmesebb étrenddel aztán majd látom hogyan alakulok
-
boost
veterán
, ez a kép körül kb 12-15% zsírszázalék között lehet valahol.Meg vagy +10 kiló izom rajt az átlaghoz képest. Ezzel én is megelégednék...
Zsírszázalékra is vannak egész pontos kalkulátorok, ott kicsit több mindent kell mérni mint a BMI-nél. http://fitness.bizcalcs.com/Calculator.asp?Calc=Body-Fat-NavyEzek a kalkulátorok alapján, meg a gyógyszertári gép alapján sikerült tartanom egész évben a 65-66kg zsírnélküli alapsúlyt. Türkör alapján a lábom erősödött, a felsőtestemben viszont akkor csökkennie kellett az izomnak a nyáron, amit meg is értek.
-
woodworm
veterán
válasz
Zolee_70
üzenetére
Kisváros, amikor ráérnék zárva van(nak) általában. Lenne a közvetlen rokonságban edző és terem is, de ott meg a távolság a problémás, segíteni mindenesetre tud.
Nincs olyan, hogy megunom, elhatároztam magam, le kell fogyni! Hogy most a hosszú folyamat közben egy állandó költséggel kalkulálok vagy egyszeri nagyobbal, ami esetleg a nyakamon marad, szerintem mindegy. -
Az első két képen lévő állapot csak napokig/pár hétig tartható fenn.
"Arról nem vagyok meggyőzve, hogy az erősítés a legjobb módszer a fogyásra" pedig de. Nagyobb izomtömeggel könnyebb a diéta is. Az izom adja a test formáját. Persze most nem kell a hardkór testépítő szörnyekre gondolni, vmilyen normál súlyzós edzés heti 3-4 alkalommal vagy saját testsúlyos/trx/kettlebell kinek mi tetszik.
-
boost
veterán
Találtam egy jó képet a neten. Nem tudom, hogy mennyire igaz, de a férfi 25, 30, 35%-ot meg tudom erősíteni. Remélem hamarosan még idén a 20%-ot is, és egyszer a 15%-öt, ha erőt veszek magamon.
Észrevettétek, hogy látszólag nincs nő, lány, csaj a topikban? Érdekes.
Andris837: gratula, ahogy látod én is tervezgetem, hogy mi lesz ha jön a rossz idő. Arról nem vagyok meggyőzve, hogy az erősítés a legjobb módszer a fogyásra. Annak ellenére, hogy alapfokon, itthon, kézisúlyzokkal én is próbálkozom. Mert ha belegondolsz a zsírégetés és az izomépítés két ellentétes folyamat. Egyiknél éhezel, éhezteted a szervezeted, a másiknál meg a felesleges szénhidrátot és fehérjét használod fel az izom építésre, raktárak növelésére. Sokat olvasgatok erről, de úgy tűnik elég sokat kell menedzselni a kaját, hogy jól jöjjek ki belőle, azaz erősödjek is és mellette az izom is kevesebb legyen. Majd kiderül.
-
Andris837
senior tag
XXXL ruhákat hordtam, meg XXL-est. Most már az XL-es is jó rám. El kell adnom a tavasszal vett farmerokat mert nagyok rám és voltak rajtam kb 2 alkalommal.

Kicsit megrekedtem a sporttal, most hónap elején kezdtem el újra aktívan futni. Itt a felújítás és örülök, ha nap végére be tudok állni a zuhany alá.
106,3 kg vagyok jelenleg.
Lassan jönnek a rosszabb idők, így arra gondoltam, hogy lejárok majd konditerembe edzeni, mellette pedig csinálom a futást amikor az idő is engedi. A felújítási munkákban is lehet dobni a kalóriát rendesen, főleg ha az ezer éves lemezradiátorokat kell cincálni ide-oda.
-
-
woodworm
veterán
Sajnos nincs reggelem és ritka az ébredés utáni éhgyomor is, nem sokkal alszom többet, mint a két étkezés közötti időszak. Teljesen fordított életmódom van, ezért volt kihívás már az étrend beállítása is.
Éjszaka dolgozom este 21-22-től reggel 08-09-ig, egy héten egyszer még erre plusz rámegy 1-2 óra. Sajnos nem tudok egyhuzamban 6-8 órát pihenni, mert amint kialszom a nagyja fáradtságot felébredek (3-3,5 óra), de ez így kevés, ezért műszak előtt még alszok kb. 2 órát.
Nappal a megszokott séta útvonalaim zsúfoltak, arra alkalmas terepre kerülni pedig idő, amiből amúgy sem sok van.
Nem panaszkodom a fogyás miatt, kb. tartom a heti 1 kg-ot diétával is. Ha folyamatosan tudom majd használni a trénert, akkor a fogyás mellett is maradhat a most belőtt mennyiség. -
boost
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
Ha esetleg bírsz, akkor a sétát javaslom. Egyrészt elég könnyű tartani a zsírégétő pulzust, és nem felmenni magasabbra, másrészt aránylag kíméli az izületeket. Mondjuk ekkora súlynál azért egy futócipő ajánlott a sétához is. Heti háromszor egy óra, reggel, éhgyomorral és biztos, hogy folyik majd le a zsír.
-
woodworm
veterán
Gratulálok!
Valahol itt tartok én is. Igaz én csak nyár elején kezdtem és sokkal nagyobb súlyról (140 >> 122). Az elején rengeteg vizet vesztettem és az igazi fogyás később indult be. Közben bejelentkeztem a háziorvoshoz is a regisztrálás és a nyomkövetés végett.
Kerékpározni kezdtem, de egy betegség hátráltatott benne. Lassan bejön az esős időszak, egy ellipszis trénert nézegetek, közben súlyzók beszerzése és egy fekpad a tervben. -
boost
veterán
Egy kis állapotfrissítés. Közben újra beindult a fogyás, ahogy abbahagytam a kerékpározást. 86kg az aktuális testsúlyom, és mivel eredetileg 103 körülről indultam januárban, ez már 17kg fogyás.
Már a 25%-os BMI index és testzsírszázalék alatt vagyok. A tükörben már hozom a magyar átlagot, de azért még van rajtam súlyfelesleg, zsír. Most a 82-t céloztam meg az év végéig, azaz a kb 20% testzsírszázalékot.
Kerékpározás helyett most heti 3, hajnali, éhgyomros futásra váltottam. Úgy érzem ezzel ismét sikerült lökni egyet a zsírégetésen. Vagy csak szimplán motíválnom magam.
Mellette heti 2-3 alkalommal otthon, kézisúlyzokkal edzem a felső testem, kb 50-60 percet (váll elől, oldalt, tricepsz, bicepsz, alkar), úgy, hogy az étkezést is arra időzítem, amikor a legjobb az izomépítésnek. Azt érzem, hogy izomlázam van, meg mindha kicsit izmosodnék így két hét után, de lehet, hogy csak beképzelem. Mindenesetre remek elfoglaltság.
Szerencsére a párom támogat mindebben, rendületlen süti a csirkemelleket, főzi a rizst, és mossa állandóan a sportcuccaim. Ez máshogy nem is működne.Szóval most úgy érzem megint pályán vagyok.
Az egyetlen negatívum, hogy a nyár elején beszerzett 92-93kg-os ruhatáram is vállalhatatlan lett, már amit lehetett a nadrágokon bevett a párom, de van amin hülyén áll a minusz 6-7 kg így is, és újat kellene venni, miközben tudom, hogy még tervezek lefogyni 4-5kg-ot.
Az eddigi XXL ruhákról már határozottan XL-re váltottam, pont a hétvégén dobozoltuk be, és feliratoztuk az XXL-es ingjeim (43-44, 45-46), pólóim, nadrágjaim, és előkerestük a 10-12 évvel ezelőtt vásárolt, még vállalható ingjeim. Ja és a 11 éves, diplomázós öltönyöm pont most jó rám.Ja, és beszereztem a múlt héten egy XL SlimFit inget, ami az én motívációs ingem. Sima szabású XL tökéletes lenne, de ez mivel Slim szabás, ezért a hasban mégnem tökéletes. Ha lefogyok, pont jó lesz. Mindig is irigyeltem azokat, akik SlimFit ruhákat tudtak hordani.
Hát így, kezdődjön a szeptember, fogyjunk le, mielőtt jön a karácsony!
-
törölt tag
válasz
TheProb
üzenetére
Különösebb edzéstervre nincs szükséged de kellene,hogy tudj pulzust mérni.Ha nincs pulzusmérő órád a telefonodhoz tudsz venni egy mellkasövet(olcsóbb megoldás mint egy óra ha az a szempont) olcsóbb drágább.
A max pulzusod 60-70% tartományában kellene tekerni.Ebben a zónában mondják,hogy leghatékonyabb a fogyás és a legkevesebb izomvesztéssel jár. -
TheProb
veterán
Hali!
Biciklis fogyáshoz van valami edzésterv szerűsége valakinek? Hogyan érdemes kezdeni? Mennyit tekerni, mennyire gyorsan, HIIT-et milyen kondinál érdemes elkezdeni, stb.
-
Andris837
senior tag
válasz
takacsbotond
üzenetére
A tojásos lecsó az best!
Én is nyomom most a szezonban rendesen, a feleségem meg rak is el üvegbe amit csak készre kell párolni. 
-
woodworm
veterán
válasz
takacsbotond
üzenetére
Ezért nem értem, hogy az ilyen alacsony ajánlott energiakeret és az ajánlott heti fogyás hogy nem üti egymást. Mondjuk, ha emiatt megreked a fogyás, akkor biztosan tartható.
-
takacsbotond
őstag
Én 90kg vagyok, és nekem 1200kcal-t ajánlott a diabetikus, de csak 1500kcal-t tudtam tartani, de az is elég volt a fogyáshoz (mondjuk én jóval alacsonyabb vagyok /175cm/).
Más: nálunk ma tojásos lecsó lesz, az is kiválló étel diétázáshoz!
-
batai15
félisten
-
boost
veterán
válasz
batai15
üzenetére
"Testsúlyt kell szorozni 20-25el"
20-al,vagy 25-vel?
Mert ha 20-val akkor 1760 kcal jön ki, ha 25-vel akkor 2200. A különbség közel 500kcal / nap, ami a hét végén fél kiló fogyást jelent. Ha 25, akkor lényegébe nem is fogynék. Ha 20, akkor hozzávetőleg hetente fél kilót. Mire is jó ez a 20-25? Súlytartásra vagy fogyásra?
-
Andris837
senior tag
Régen jelentkeztem már, egy kis helyzetjelentés:
107,5 kg vagyok. Most volt egy időszak, amikor stagnáltam, volt amikor kicsit feljebb ment a súlyom, de most ismét beindult a fogyás. Mozgásban most egy kicsit változott a helyzet. A futás egy kicsit "hanyagolva" van, bicikliből több van, mellette pedig itthon van fizikai munka a családi ház felújítása miatt. Szigetelés - sitt hordás - pakolászás és minden ami ezzel jár. Haladok a cél felé rendesen.
Kitartást és további jó fogyást mindenkinek!

-
-
batai15
félisten
Milyen beállítással ? Nekem heti 0.5kg dieta melett, könnyű aktivitással (járok edzeni, de azon kívül kemény fizikai meló nincs) 2100kcal kell ... És fogyok így is.. 84.4 voltam tegnap . Szal ez kevés .
1250 melett hízni fogol mert raktaroz a szervezeted .
Ha zsírt akarsz veszteni , akkor max 3-500kcal deficit lehet, amit mozgással kell el érni.
Valamit nagyon nem jól csinálsz szerintem.. -
-
woodworm
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
Gyorsan összedobtunk egy barna rizses, zöldséges köretet. Most már le lehet szakadni végleg a tasakosról, szép benne nagyon a barna.
Elmennek a francba az 1500-1600-as ajánlott napi kerettel, 2200 körül fogyasztok, és még mindig heti 1 kg feletti fogyást produkálok (120+ kg). Az étrend és az időpontok átvariálásával rengeteget értem el, gyakorlatilag kalóriában nem is sokkal fogyasztok kevesebbet, mint előtte. A mennyiséget meg így 2,5-3 óránként majdnem sokallom sokszor.
-
boost
veterán
én csak ritkán eszem tojást, de alkalmanként jó. Pl tegnap mentem volna boltba reggeliért, de folyt az eső, kocsit ha előveszem is megáztam volna, tojás meg mindig van a hűtőben. Nem túl magas a kalóriatartalma, fehérje, nincs benne szénhidrát... Teljesen jó alternatíva.
-
-
rwin5
őstag
válasz
üzenetére
Ennyiért korrekt, itt a mediamarktban nálunk 10e ft körül láttam. Szerintem beszerzek egy ilyen megoldást.
(#7302) szgergely: Én régen pont a tömegelés céljából ettem nagyon sok tojást naponta. Szerintem nagyon jó fehérjeforrás, plusz nálunk rokonság miatt tele van a hűtő vele. Most nagyon lefogytam 76kgról kb 71-2-re, eléggé meglátszik belaposodtam
Szépen lepucolódott az izom
2 hét múlva nővérem esküvője, remélem beleférek a nadrágba, elég slim fit szabású. Utána jöhet vissza kicsit a súlyom megint, meglátjuk mit alkotok 
-
bullseye
addikt
Azt hiszem nagyon itt az ideje, hogy széket és matracot/ágyat cseréljek.
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra (100 kg felett
), kinek mi jött be, mit ajánl és miért. -
törölt tag
Jobban megérné egy pároló edény abban mindent megcsinálsz rizs,tojás,burgonya,zöldségfélék.[link]
Ebben is olcsón! -
Dorien
veterán
A tojás szerintem is jó cucc. Olcsó, egészséges, könnyű elkészíteni. [link]
-
boost
veterán
Én is tojást reggeliztem ma. Tefal serpenyőbe mutatóba egy kis olaj, majd vertem bele 2 tojást. Meghagytam, hogy omlettként (azaz nem törtem össze a serpenyőben, mert a teflon nem szereti a villát) megszilárduljon kb 3 perc alatt, és megfordítottam lapos fakanállal. Még 1 percet sült és kész volt. Kiöntöttem tányérba, szórtam rá piros paprikát és paradicsommal megettem. 5 perc és a legjobb reggeli.
-
Lacee1986
senior tag
Vegyél egy jó serpenyőt, és akkor 5 perc alatt kész a tükörtojás. Én mindig úgy szoktam, hogy nyomok bele 3-4 fújás oliva olajat, beleütöm a tojást és lefedem. 5 perc után pedig kiveszem, addig legalább megcsinálom a teám vagy kávém.
A másik gyors reggeli a mikrós buggyantott tojás. Egy kis műanyag tárolóba öntessz vizet, beleütsz annyi tojást amennyit megeszel. Rárakod a tetejét félig, majd berakod a mikróba 2-3 percre. Ennyi

Az egyik legjobb reggeli szerintem a tojás, nagyon gyorsan kész van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mert lement 4 hónap alatt 18 kiló 
Aludni kell. Valahogy 

Zsírszázalékra is vannak egész pontos kalkulátorok, ott kicsit több mindent kell mérni mint a BMI-nél.

Barátnőm ~60kg, neki kell/kéne 1400 körül ennie.
Majd utánanézek pontosan a tápértékének, hogy legyen róla valami sejtelmem, hogy mennyit kéne enni.