Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Na..
először is, mi az, hogy nem tudod lenyelni a szilárd táplálékot?
koplalással a hozzáértők szerint az izmaid csoffadnak le, a zsír meg fennmarad. egyél..
40 kiló felesleg van rajtad szerinted? mennyi vagy?
ha 40 kilót felszedtél, akkor tényleg gyökeres változás kell az életmódodban, hogy lemenjen..
(mondom ezt én, aki szintén nem egy schobert norbi, de én legalább már valamire jutottam) -
_Volkovy_
nagyúr
szerintem ennek a fogyás-dolognak nem hangulatfüggőnek kell lennie.
magadtól rá kell jönnöd, hogy ha nem akarsz 40 évesen belefulladni a saját zsírodba, akkor cselekedni kell.
az egészség és a megjelenés amellett szól, hogy szedd gatyába az étrended, és ahogy elkezdesz fogyni, a hangulatod is drámaian javul majd.
nem az a cél, hogy ne egyél, hanem hogy napi öt-hat alkalommal egyél, és összesen feleannyit, mint előtte.
a topikban lentebb le van írva jópár diéta, ezeket nézd át, ami tarthatónak tűnik, kezdd el, és vagy vegyél mellé egy szobabiciklit, vagy kezdj el kocogni.. ennyit tudsz tenni, de ez elég lesz..
ha nem mondod meg, hány kiló vagy, nehezebb bármit is tanácsolni.. -
-
Moddingfan
senior tag
Ismerős az érzés, én is bánatomban nem tudtam enni hetekig (még most is alig megy le valami), de szerencsére nem látszólag nem sok izom ment le, a hasam viszont már tényleg egész jó, mondhatni teljesen lapos lett (volt homorú is, de szerencsére időben észbe kaptam). Nekem hetek óta alig megy le a szilárd táplálék, szinte csak zabkaját eszek tejjel, joghutot nyámogok, meg mindent összeturmixolok, hogy le tudjam nyelni. Nem lesz gond abból, hogy sokáig nem ettél, elég sok idő kell ám a szervezetnek, hogy beálljon a drasztikus raktározásra (tapasztalat). Enni azonban kell, ha mást nem ilyen gabonapelyheket, azok ha sokáig áznak, akkor le fognak menni és azért azok elég táplálóak és van köztük oylan is, amiben ch is alig van, ha már diétázni akarsz. Egyelőre azonban kezd el enni, mielőtt baj lesz, én már az ájulás határáról léptem vissza, sőt, néha nem is sikerült visszalépnem, ezért is vettem erőt magamon, mert ez így nem mehetett tovább. Sok kitartást kívánok!
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
nyávogi
tag
Nyina, nagyon át tudom érezni a helyzeted, mert dettó ugyan ebben a szituban voltam. Csak én 7 hónapig nem tudtam kajálni majdnem sehogy sem. Eleinte a leerőltetett falatkák is postafordultával jöttek vissza..a végére úgy néztem ki, mint egy csontfogas. Nekem az jött be, hogy eleinte rostos gyümölcsleveket ittam és mindig egy-egy falat gyümölcsöt, vagy müzliszeletet,korpovitot, esetleg egy-két kocka keserűcsokit nyeltem le mellé, aztán fokozatosan joghurtokat, kefírt, salátákat, egyre több falatnyit, mire visszanyertem az evőképességem, meg a versenysúlyom
Sztem a leves is jó módszer
És a sok mozgás is cool
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...
-
nyávogi
tag
-
tildy
nagyúr
Ritkán eszek főzeléket, ha igen, akkor lencsét, vag ykrumplit, de inkább utóbbit. NEm próbáltam még tönkölybúza-liszttel, hiszen kb havonta 2szer van főzelék.
Általában rizs+ csirke (ananásszal, kukoricával, emg ilyesmi)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Csepy
őstag
Érdekes, de ahol a legtöbbet fogytam (fenék, comb), ott teljesen feszesre ''fogyott'' velem a bőröm is Korábban 38/33-as gatyák kellettek, a mostani gatyáim 31/33-asok, de ezek is bőek derékban (mivel uyge sok az izom a combomon, ezért nem jön rám a derékban passzoló 28/33-as), így kicsit lógnak, de ez most úgyis divat.
Más kérdés a hastájék, itt is sokat fogytam, egy nem kicsi úszógumi tűnt el, és ha egyenesen állok/ülök/fekszem, akkor minden tök ok, szép feszes, izomos a hasdam, de ha begörnyedek, akkor visszaköszön egy kevés bőr abból az időből, amikor még volt miért ott lennie. Ez am úgy az egy év alatt drasztikusan csökkent, de én még tudom, hogy miért olyan, amilyen. Mondjuk, szőrös annyira a hasam, amolyan férfiasan tökéletes , hogy ne zavarjon nagyon.
Regards: Csepy
[Szerkesztve]Regards: Csepy
-
tütüke
tag
Nem szabad türelmetlennek lenni. Az eredmény mindig csak később jön. Hosszú hónapok kemény munkájába kerül, mig látványossá válik az eredmény, és Te magad is teljesen elégedett leszel. Éppen ezért nem szabad drasztikus diétákba kezdeni, hanem egy uj életmódot kell kialakitani, amit könnyedén tudsz tartani, aminek szerves része a sport, a mozgás, és egy ujfajta táplálkozásmód (Ezalatt azt értem, hogy a bevitt étel mennyiségileg és minőségileg is megfelelő legyen.) Én amióta igy élek, nem tartom tehernek a fogyókúrát, mert tulajdonképpen nem is fogyókúra, hanem egy másfajta életciklust alakitottam ki magamnak, amiben nagyon sokat segitettek a fórumtársak, és természetesen a párom is .
[Szerkesztve]Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
Moddingfan
senior tag
Mitől vagy kétségbe esve? Ha ismernél, tudnád, hogy az én helyzetem sem könnyű, sőt, huh, na mindegy, most nem ez a fontos, hanem az, hogy erősnek kell lenned és kitartani, még ha nehéz is. Én is magánéleti válság miatt majdnem feladtam az egész kondit és diétát, de sokan segítettek, főleg tütüke, akit már jóideje a barátomnak tartok Azt mondta, hogy ne dobjam el sok év munkáját és igaza volt. Azóta még keményebben nyomom, hogy bebizonyítsam magamnak, hogy igenis, képes vagyok elérni a céljaimat az életmód terén, még ha az életem nem is egészen úgy alakult, mint ahogy terveztem
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Moddingfan
senior tag
-
-
Moddingfan
senior tag
'' Majd ha lement az első 15-20 akkor váltok normál módszerre.'' - megértelek és bár ezért most sokaktól kapni fogog megmondom őszintén: egyetértek Veled, anno én is így tettem és nem bántam meg, csak óvatosan, vigyázz magadra.
u.i.: Most, életemben először érzem azt, hogy jó tükörbe nézni, mert tetszik, ami visszanéz Talán ez az első lépés az új élet felé.Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
LOTR
addikt
mi, a 40? -hát abból azért elég komoly biciklit lehet venni, már amihez neked kell
nekem van otthon egy 20ezres, évekig azzal jártam horgászni, meg minden hova, több, mint 10 éves, de még mindig gurul, tehát mivel gondolom te még vigyáznál is rá, így felesleges annyi pénzt kidobni, bár te tudod milyet akarszOne Ring to rule them all
-
tildy
nagyúr
nekem 10 éve vásárolt 20 ezres cangám van, a pedál még nem esett le, igza hugi rakott egy 8ast már az elsőbe... Mondjuk utóbbi időben nem is használtam..
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Moddingfan
senior tag
-
LOTR
addikt
pénteken lementem terembe csak hasazni, meg vádlizni -volt egy kis időm, és elütöttem vmivel , legalább nem unatkoztam-, na lényeg a lényeg, hogy hasazás után az övem egy lyukkal szűkebbre tudtam fogni, és akkor is ugyan olyan szorosan(vagy inkább lazán) áll rajtam a farmer, mint hasazás előtt volt
na ezt csak azért írtam, hogy bár semi jelentősége nincs, de ha vkinek nagyon elmegy a kedve mindentől, és egy kis sikerélményre vágyik, talán érdemes kipróbálni
mondjuk az is igaz, hogy nem csak 200 hasprést csinálok, dehát vmit vmiértOne Ring to rule them all
-
-
LOTR
addikt
mindenre kell edzeni szerintem, nem csak a problémás helyekre, mivel te fogyni szeretnél ezért kb legutoljára fog onnan lemenni a felesleg ahonnan a legjobban szeretnéd -általában így van , persze vannak kivételek
kezdésnek mindenből csinálj egy keveset, majd pár hét múlva kezd el a testrészekre való lebontást
de itt elég jól le van írva, ezt átnézed, és tudni fogod
[link]One Ring to rule them all
-
tildy
nagyúr
Gratua, remélem nálam is beválik a dolog Nálam eddig kb. 1.5 hét alatt 2-3 kg mínusz
Na jó, inkább csak 2
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Moddingfan
senior tag
Heti 4-5 arra elég, hogy csak úgy peregjenek Rólad a kilók Ha még a teremig is sétálsz, akkor meg pláne jó. Mega Carni X+Alpha Burn javasolt, mi is azt toltuk anno attilammal (akit ezer éve nem láttam erre) és nagyon meg voltunk vele elégedve.
-
Moddingfan
senior tag
Nem hogy akadájoz, segíti a fogyást. Az egyik legjibb kombó szálkásításhoz, sok gyúrós használja. Nincs semmi mellékhatásuk, csak al Alpha Burnnel kell vigyázni, mert ha többet szedsz az ajánlottnál, akkor nagyon megpörgeti a szívet, de nem kell többet szedni és akkor nem lesz baj. Én is mindketőtt szedtem hetekig, semmi mellékhatást nem tapasztaltam, a kezdeti remegés és hidegérzet a ch megvonás elkerülhetetlen ''mellékhatása'', ez sajna benne van a pakliban. Hogy mire jó, az itt elolvashatod, pontosabb, mint az én elmondásom: [link] és [link]. Mindezek mellett a koffein is fogyaszt, ha reggel éhgyomorra fogyasztod, de ebben az esetben is jobb a tabli, mert az nem bántja a gyomrodat, és ráadásul olcsóbb és egyszerűbb is. Ha viszont szeretsz kávézni, akkor már is összekötötted a kellemest a hasznossal.
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
tildy
nagyúr
A legjobb lenne természetesen a 60at, de igazándiból én már 65-70el is nagyon nagyon elégedett lennék.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tütüke
tag
Köszönöm szépen, igazán kedvesek vagytok
Hogy milyen pozitivumok vannak? fel sem tudom sorolni az összeset, olyan sok van
amit a legfontosabbnak tartok, hogy sokkal egészségesebbnek érzem magam: nincs nap végére fájó láb, könnyedén feljutok a harmadikra, nem jár extra lihegéssel, ha a busz után kell futni, könnyedén megy az esti 1-1.5 órás séta....
És persze a pozitiv visszajelzések is nagyon jól esnek, meg az elismerő tekintetek.
Ami a legfontosabb, hogy boldog és kiegyensúlyozott vagyok.
De egy dolgot nem szabad elfelejteni: a mozgás, és az egészséges táplálkozás most is ugyanolyan fontos, mint az elmúlt 8 hónapban, hiszen, ha visszaállnék a kényelmes, lusta, mindent felzabáló életvitelre, akkor a régi formám kb 2 hónap alatt visszatérne. Akkor hiába szenvedtem le magamról a zsirpárnákat, ugyanugy visszajönnének rám.
De ettől egyátalán nem tartokEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
fLeSs
nagyúr
arra készülj fel, hogy ha abbahagyod majd vmikor a fogyókúrát, akkor vissza fog jönni a nagyrésze (kivéve ha 500 kcalt fogsz enni/nap).
ezen gondolkozzál el, hogy van-e így értelme annak amit csinálsz."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Boglya
senior tag
Ilyet ne csinálj, nekem is voltak ilyen napjaim amikor fogyóztam és közben gyúrtam h izmosodjak. A kettő együtt érdekes kombináció, de aztán rájöttem, h úgy kell adagolni, h annyit egyél amennyit sport közben elégetsz, így nem fogsz úgy kinézni mint egy zombi, és még fogyni is kezdesz, bár lassan. (és még az izmaim is nőttek )
-
sakeee82
aktív tag
Szia!
25 kg??? az nem kevés, gratulálok.
A bőröd sztem mindenképpen megsínyli...de minnél lassabban fogysz, annál kevésbé, sztem!
Nekem is van mit leadnom, és hát a bőröm már most sem olyan, mint kellene. Én is parázok, de ez van, viselnem kell a következményeket...
Hogyan csinálod a fogyi-kúrát???
[Szerkesztve] -
sakeee82
aktív tag
Ha szép a bőröd akkor everything is ok!!! Maradjon is az!!!
Akkor a recept a minnél lassab súlyvesztés!!!
Idegölő, de ez van!!!
A görény pasid akkor ebből a szempontból még kapóra is jött!!! Tudom nem ilyen egyszerű, de...Volt hatása...
Alacsony kalóriás ételeket nekem is kellene ennem, de sajnos anyum így is eleget dolgozik, nemhogy még külön főzzön nekem is..Így inkább keveset eszem és megválogatom, hogy mit!
Most amúgy is vese és pajzsmirigy problémám van ,uhogy enni nemigen eszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest