- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Ugyanezen elvet (illetve nagyon hasonlót) követve fogytam le anno én is 2,5 évvel ezelőtt. 137 kiló voltam és 195 centi körül. Tegyük hozzá hogy azért volt rajtam izomból is szerencsére, mert mindig sokat edzettem, csak elkényelmesedtem és kezdett meglátszani.
Szóval drasztikusan megváltoztattam az étrendem (én pl. szénhidrátot nem ajánlom hús mellé, inkább zöldséggel v. ananásszal ettem a csirkét/halat), + én is csak ásványvizet/citromos vizet ittam, ill. ilyen nagyon low-calorie drink-eket és gyógyteákat. A lényeg: egy év alatt 30 kiló mínusz, azóta is tartom és mellé elég sok izmot felszedtem. Visszahízni egyébként azóta se tudok, pedig próbáltam már.
Néha egy +-4-5 kiló felcsúszik, de aztán utána egyből megy is le. 
Gratulálok HiperGé kollégának is a remek eredményhez, ugye, nem is olyan nehéz? ;) Persze, én könnyen beszélek, első hónapban vért pisáltam, de utána már nem hiányoztak a régi kaják és életstílusom...
Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval drasztikusan megváltoztattam az étrendem (én pl. szénhidrátot nem ajánlom hús mellé, inkább zöldséggel v. ananásszal ettem a csirkét/halat), + én is csak ásványvizet/citromos vizet ittam, ill. ilyen nagyon low-calorie drink-eket és gyógyteákat. A lényeg: egy év alatt 30 kiló mínusz, azóta is tartom és mellé elég sok izmot felszedtem. Visszahízni egyébként azóta se tudok, pedig próbáltam már.
Néha egy +-4-5 kiló felcsúszik, de aztán utána egyből megy is le.