- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Ugyanezen elvet (illetve nagyon hasonlót) követve fogytam le anno én is 2,5 évvel ezelőtt. 137 kiló voltam és 195 centi körül. Tegyük hozzá hogy azért volt rajtam izomból is szerencsére, mert mindig sokat edzettem, csak elkényelmesedtem és kezdett meglátszani.
Szóval drasztikusan megváltoztattam az étrendem (én pl. szénhidrátot nem ajánlom hús mellé, inkább zöldséggel v. ananásszal ettem a csirkét/halat), + én is csak ásványvizet/citromos vizet ittam, ill. ilyen nagyon low-calorie drink-eket és gyógyteákat. A lényeg: egy év alatt 30 kiló mínusz, azóta is tartom és mellé elég sok izmot felszedtem. Visszahízni egyébként azóta se tudok, pedig próbáltam már.
Néha egy +-4-5 kiló felcsúszik, de aztán utána egyből megy is le. 
Gratulálok HiperGé kollégának is a remek eredményhez, ugye, nem is olyan nehéz? ;) Persze, én könnyen beszélek, első hónapban vért pisáltam, de utána már nem hiányoztak a régi kaják és életstílusom...
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Lian Li TL Led 120 fehér eladó
- Thinkpad X13 Gen2 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval drasztikusan megváltoztattam az étrendem (én pl. szénhidrátot nem ajánlom hús mellé, inkább zöldséggel v. ananásszal ettem a csirkét/halat), + én is csak ásványvizet/citromos vizet ittam, ill. ilyen nagyon low-calorie drink-eket és gyógyteákat. A lényeg: egy év alatt 30 kiló mínusz, azóta is tartom és mellé elég sok izmot felszedtem. Visszahízni egyébként azóta se tudok, pedig próbáltam már.
Néha egy +-4-5 kiló felcsúszik, de aztán utána egyből megy is le.