Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
Doviziozo
aktív tag
Lehet benne valami. Biztos az a gond, hogy nyarant inzenziven sportolok, a többi hónapban meg a gép előtt ülök.

Már egy ideje én sem eszem este 5-6 után, remélem kialakul majd a dolog.
Nálad ez a paprikáskrumpli volt úgy látom a fő gond. Kenyérrel megspékelve nem is maradt el a hatás.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Doviziozo
üzenetére
Neked valszeg az anyagcseréddel van gond, ezért van ez a hízásos-fogyásos dolog. Amúgy ha csak fele annyi kenyeret eszik egy kenyeres ember, mint amennyit megszokott, már attól fogyni fog egy ideig, amíg nem talál mást a kenyér helyett.
Jut eszembe, a lenti felsorolásomhoz még hozzájön, hogy leszoktam a nagy paprikáskrumplizabálásokról (azt rengeteget ettem régen, természetesen egy tonna kenyérrel
), és az esti kajálásokról is, este 6 után már nem szoktam enni, és ezt meg lehet szokni, a szervezet rááll, nem vagyok éhes este. -
Doviziozo
aktív tag
Eszek én ,csak ritkán. Nem sok olyan hús van ,amit szeretek.
A kenyérrel meg én is így vagyok, elég sokmindenhez eszek. Az a gond, hogy nélküle más az íze az egyes kajáknak, így fura egy kicsit.
Mondjuk azt nem bírom felfogni még, hogy annyit, vagy gyakran kevesebbet eszek, mint a csajom, és ő 48 kg-on stagnál, én meg hízok-fogyok periodikusan.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Doviziozo
üzenetére
Sztem húst mindenképpen egyél, mert a fehérje az egyik legfontosabb tápanyag a szervezeted számára, és a dióval/mogyoróval/olajos magvakkal bevitt növényi fehérje kicsit más, mint az állati eredetű.
Amúgy a kenyér helyett nem eszek semmit. Ez a poén. Régen szó szerint mindenhez kenyeret ettem, szó szerint mindenhez
. Mostanra az van, hogy nem is gondolok arra, hogy kenyeret egyek, amúgymeg Graham-kenyeret eszek (a dietetikus javasolta nekem), ha olyasmit eszek, amihez azért jól esik. Régen megettem napi fél kilót simán, mostmeg kitart egy hétig a fél kiló Graham (2x250 grammos csomag). 
-
Doviziozo
aktív tag
-
törölt tag
-
fLeSs
nagyúr
Jut eszembe, én kb. 1,5 kilóra vagyok az álomsúlyomtól, a 76 kilótól.

Ha ez meglesz, akkor kb. 40-et fogytam le.
Elég szakaszosan, a feléig rosszul is csináltam, de csak sikerült.
Mostanra az életem annyira átalakult a diéta előttihez képest, hogy az hihetetlen, az étrendemből szinte teljesen elhagytam a kenyeret, a tejet, a zsíros kajákat, a disznóhúst, ezek nem is hiányoznak, nem is gondolok rájuk, napi szinten mozgok, és hiányzik ha nem csinálom, nem tudok zabálni (egyszerűen problémát jelent sokat enni
), és rohadtnagy lett az önfegyelmem minden téren.
Kb. ez vár mindenkire, aki végigcsinálja.
-
-
törölt tag
komoly uszogumi-ellenseg vagyok. a sajatome, ugy ertem. o viszont csip engem, marad. a felulesek nem segitettek (he, azert 2-300 mar nekem durvanak tunik, foleg 'bemelegitesnek'. a ferdepadon sztem elhalaloznek 300-tol)
a fogyokuras etrend sem gyilkolta le. fogytam 3 kilot anelkul h az uszogumi a legkisebb karosodast is szenvedte volna. marpedig a 178 centimhez 70kg-rol 67-re mar kellett volna
most jon a seprunyeles forgasos gyakorlatok kiprobalasa (jah, tudja vki hol lehet jominosegu klasszikus fa seprunyelet venni kicsiny fovarosunkban?
) -
rii
nagyúr
válasz
Blackmate
üzenetére
mivel én most nem hasizmot akarok növelni hanem a tévénézőizmomat(1-2 cm) akarom leapasztani, (TV nincs ugyan ... ) ezért én
fekve, behajlított térdekkel,
kezem a hasamon,
vagy mellettem a földön,
vagy mellettem a levegőben,
vagy a hasam fölött a levegőben,
szóval nem a tarkómnál, hogy ne keljen ezzel is több erőtt kifejtenem, tehát az ellensúlyt nem akarom növelni.
Ez amolyan kardio jelleg, ha jól tévedek.
Én azt kérdezném, hogy az un. ''úszógumival'' mi a helyzet?
Ugye nem,olyan felülés, hogy
bal térdemmel megérintem a jobb könyökömet, majd a
bal könyökömmel a jobb térdemet? -
Judyt
tag
Szeretnék érdeklődni hogy mi jót tudtok a következőkről ajánlani diéta idejére:köles,búzadara,kukoricadara.
Pl:mi eszünk rendszeresen kölest,általába összekeverjük egy lightos besameles mártásba és a tököt megtöltjük vele majd be a sütőbe.
Tejbegrízt lehet e enni?Kukoricadarát is úgy ettük hogy leöntöttük tejjel.
Lehet e ezidő alatt enni vagy inkább hanyagoljuk?
Várom mindenkinek a tapasztalatát,jótanácsát!
Köszi előre is
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Hogyan érdemes felüléseket csinálni? Értem ezalatt az alábbiakat:
- egyenes törzs vagy behajtott
- kéz a tarkón, vagy a törzs mellett
- láb egyenes, vagy nyújtott
- teljesen felülni, vagy csak félig
Hm? -
lol
senior tag
nah érdekes vlmit én is elkezdek a jövő hétén, de csak szépen fokozatosan.
eddig pár hónap alatt átszoktam az ásványvízre, most meg abbahagyom a nasst meg egyéb cukros sz@rok fogyasztását
-
törölt tag
Módszer:
Saláták, napi max 2-3 db zsömle (suliba), attól függ mennyi órám van. 18:00 után nem eszek, ha nagyon éhes vagyok, akkor sali, vagy műzli (ez a magvas cucc). 6-8x eszek, de akkor is kevesebbet, már kevesebbtől is jóllakom.
Elkezdtem kondizni, heti 2x-3x és focizk is, mikor időm engedi / vagy van kedvem. Kevesebbet használom a liftet
-
HaroWerks
senior tag
Márciusban leszek 21 éves.
Kondizok, járok futni, néha uszodába is szoktam menni.
Aztán tavasztól a futás helyett megint elkezdek bringázni (általában majdnem minden nap, 15-90km-t, mikor mennyit
) amit ősszel ha már hideg van szépen befejezek (hidegben, nagykabátban én nem szeretek bringázni, éppen ezért nem is szoktam) és télen jön helyette a futás 
-
Drótszamár
őstag
Bár ne lenne igazad

Nagyon sok rossz beidegződésem van. Most azokat próbálom elhagyni. Éppen a feltérképezés fázisban vagyok. Próbálok rájönni mikor, és mitől leszek hirtelen éhes.
Ha ez megvan akkor jön leküzdés + elkerülés.
Néha azon gondolkodom, hogy eccerűbb lenne egy reset. -
HaroWerks
senior tag
Ezt a Norbi féle update-et én is csinálom kb 3 hete.
Nekem ez idő alatt lement 3 kiló (185cm/86kg, tehát már eleve sem volt sok felesleg) és még csak nem is éheztem
-
törölt tag
20 nap alatt lement 7 kiló....
Emellett elkezdtem kondizni... -
DigitXT
félisten
én se vettem meg.
Amúgy az se lenne ciki, ha megvetted volna. (Nekem barátnőm révén van meg a Fitness Kickbox 1, névnapomra kaptam a 2-t, aztán közösen vettük a 3-at, stb. Végül majdnem minden kazi megvan, és jó rájuk mozogni, de önmagában abszolút nem voltak elegek! Augusztusban pl. elég keményen nyúztam magam velük, de mivel a kajára nem figyeltem, ezért nem is sikerült fogynom: ami kicsi lement az elején, rögtön visszajött a végére. Aztán szeptemberben találkoztam Norbival - dedikálta a könyvet -, és ezt írta bele: ''Ne csak próbáld, csináld is!''. Azóta betartottam az Update-et*, és látványos változáson mentem át, pozitív értelemben természetesen (-10-11kg, jobb közérzet, stb.). És voltam olyan disznófülű, hogy emelett az edzést totál elhanyagoltam - sajnos -: de így is működik a fogyás, ahhoz tehát nem követelmény de az egészség szempontjából, mindenképpen fontos.
* amikor elértem a -10kg-t, kezdtem lazábban venni, ezért nagyjából stagnálok mostanában, de azért a Karácsonykor rámugrott 1,5kg-tól már megszabadultam. Egy kicsit tömegmániás vagyok, de ha 0 körülire csökkenne a testzsírszázalékom, akkor valószínűleg már egyáltalán nem zavarna.
-
DigitXT
félisten
válasz
radirpetya
üzenetére
Vannak rosszabb és jobb kazik (ezt maga Norbi is megmondta: ő is sokat fejlődött ám az idők során), de ha esetleg kipróbálnál egy igazán kiforrott/profi/kemény Norbi edzést, akkor javaslom a Kiképzés DVD-t. Ebben nincs semmi ugrabugra. De 60 perc, és lefáraszt... Jól.
(És nem is drágább, mint a könyv, vagy mi.
Nekem pl. megérte megvenni, kár, hogy mostanában nem edzek, de ha túl leszek a vizsgaidőszakon...
) Hozzáteszem, azt is maga Norbi mondta, hogy egyáltalán nem kötelező a kazijait használni, sőt!
Bármi más, ami jólesik neked mehet, ha már végre mozogsz, a mozgás öröme a lényeg.
És ezúton is gratulálok az eredményedhez! Csak így tovább!
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
radirpetya
üzenetére

-
radirpetya
tag
Pontosan, az update lényege, hogy mindent lehet enni csak nem mindegy mikor. Jó azért nem fogsz eredményt elérni ha egész délelőtt csokit meg chipset zabálsz mint egyismerősöm tette és csak délután figyelt oda a kajálásra. Mindent ehetsz csak mértékkel. Én is eszem csokit meg túró rudit igaz egyre ritkábban mert átálltam a gyümölcsjoghurtra. Pl most is azt eszem. Én ezt a 22kgt szeptember eleje óta értem el. Egy a lényeg, hogy legyen benned kitartás. Ja amúgy nagyvonalakban a könyv leírja, hogy mit mikor tanácsos enni és tanácsokat ad az étkezéssel kapcsolatban. Olvasd el, érdemes.
[Szerkesztve] -
lol
senior tag
válasz
radirpetya
üzenetére
nagy vonalakban mi van ebbe a könyve? ugye az update lényege > hogy mindent lehet enni csak időrendi beosztás van? bejött, mi volt a tapsztalatod?
-
Judyt
tag
válasz
radirpetya
üzenetére
Na ez a lényeg.És még jól is érzed magad mellette.
-
-
Judyt
tag
válasz
radirpetya
üzenetére
én se vettem meg.anno a TV-be leadtak belőle 25-30 percet én meg szépen felvettem videókazira.
az úszás tényleg nagyon jó,meg a kosarazás is.Jól megmozgatja az embert -
Judyt
tag
válasz
radirpetya
üzenetére
Na ez szép teljesítmény.Gratula!
Nekem ebből a Norbis sorozatból a fitness kickbox hozott csodálatos és akkor tartós eredményt.1 hónap alatt -6kg+izom mindenütt
és nagyon tetszettek a gyakorlatok is -
radirpetya
tag
-
Judyt
tag
válasz
radirpetya
üzenetére
Gratu az eredményeidhez!
Kérdés:milyen módszerrel sikerült ennyit leadnod?(ha szabad érdeklődni) -
Judyt
tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Belém is folyamatosan akarták tömni a szaloncukrot de megálltam minden édességet.
Mondjuk ha már megvan a kívánt súlyom arra az esetre egy kis zacsiba tettem félre szaloncukit,jól fog jönni(csak muszáj apum elől elrejetni mert ami édesség az mind az ő szájába landol)
Akaraterő és kitartás kell csak!
Remélem sikeres lesz mindenkinek a diétája!!! -
fLeSs
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Te most fogyózol vagy csak úgy benéztél ebbe a topikba?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Drótszamár
üzenetére
Egyél farkast!

-
Agyzuzo
addikt
válasz
Drótszamár
üzenetére
9-kor kenyeret? Az meg milyen diéta?

Legalább zöldségekkel pakolnád tele magad ilyenkor... Az a baj, hogy ez nálad kényszercselekvés. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Mikor ettél utoljára, és miket ettél ma?
-
Drótszamár
őstag
A farkaséhséggel mit lehet kezdeni? Úgy érzem mindjárt megőrülök. Qrva éhes vagyok. Még a tapétát is leenném a falról

Ez gyakran előjön, és nem tudok mit kezdeni vele. Ma már megittam vagy 5 liter vizet, hátha jóllakok vele. Kajálni is sokat ettem, mégis éhes vagyok. Sztem ez nem ''fizikai'' éhség. -
DigitXT
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
mi van az esti alkoholfogyasztással?
Száraz vörösbor mehet, minden mennyiségben...
Nem tudom, hogy lájtkólával lehet-e, vagy eretnekség, de akár csinálhatsz belőle Leonardót is...
A sör 2-es Update kódú, tehát ha fogyni akarsz, este nem ajánlott, de délután 2-3-ig minden további nélkül belefér egy-egy pohár, viszont az Unicum, és a tortillachips határozottan 3-as, tehát hízlalnak, így délelőttre érdemes korlátozni.
-
God Vazzeg
veterán
Ha kivetetem a mandulámat jobban tudok tömegezni?

(Jó-jó csak vicc
)
Úgy tudom h bizonyos kor felett komplikációval járhat a mandula műtét. Vagy nem? -
DaSilva
senior tag
'Egy olyan enzim ami elősegíti a zsírlebontást'
majdnem talált
Bővebben: link -
Loretto
veterán
Azt hiszem én is megpróbálok egy kicsit faragni, mert sajna nem az igazi.Most 71-73 kg körül vagyok a 172 cm-hez, ami első hallásra nem lenne sok, csak mióta 5 éve nem sportolok jöttek fel a kilók.
Akkor 63-65kb voltam de ekkor, nem kellett figyelni mikor mit mennyit, mert a heti 5-6 (olykor 7) edzés+meccsek lemozgatták. ja igen röplabdáztam 10-től 18 éves koromig Kaposváron---> kajak erős volt az edzés és nemzetközi minőségű.
Most igyexem 18:00 után nem enni gyümölcsöt enni. De sajna hatalmas kenyérpusztító vagyok+ apám egymagas velem és 90kg, ergo a hajlam megvan bennem
Nyáron pl 68lg vaoltam, sokat strandröpizünk+ nyáron könnyebb leadni, de jött a tél és ''visszanőtt'' a gyuha. -
Blackmate
őstag
Szerintetek 187 cm-rel 85 kg lenni tulsulyossagra utal? Szerintem nem, de szeretnek leadni 5-8 kg-t. Olvastam egesz sok jo ötletet, valamelyiket ki is probalom. A toast kenyer mennyire jo alternativa a ''normal'' kenyer helyett? Jobb v. rosszabb? Ja es gyümölcsök teren mi a helyzet? En speciel imadom a banant, vagy inkabb ha fogyni akarok hanyagoljam?
-
süti5
őstag
Most álltam rá a mérlegre, nem szoktam minden héten, és tök jó!

Karácsonykor ténylegesen 124 voltam, most meg 115 vagyok
Jó, ebben most ez a hasmenéses betegség is nagyon közrejátszott, bár -6kg akkor is normálisan jött le, a többi egy-két nap alatt. De nagyon örülök, és folytatom a dolgot, egyszerűen figyelek arra, hogy ne ZABÁLJAK, hanem egyek, meg arra is, hogy mit. Mivel főzelékes vagyok, meg gyümölcsöket is szeretem, erre helyezem a hangsúlyt.
Múltkor volt szó a tejről. Én egyszer voltam még régen ilyen táplákozási szakemberkénél, és igenis nagyon javasolta. Sokszor iszom meg egy-egy pohárral, és nagyon egészséges. Aki meg azért vesz ebből is 0%-osat, hogy ne hízzon, azt tudom sajnálni, mert nehogymá a tejtől hízzon el valaki... Ezt utálom a nagy diéta mániában. Egyik nap duplapofára tömi a franciakrémest, másnap csak 0%-os tejet hajlandó csak venni, ami mű, csak hogy ne hízzon el... -
-
Judyt
tag
és olyat prószáltatok már hogy alma+lightos kockasajt?4-5 órára tuti nem leszel éhes és nagyon finom
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Hozzáteszem, azt is maga Norbi mondta, hogy egyáltalán nem kötelező a kazijait használni, sőt!

)