Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
-
Sianis
addikt
Mesterek!
Lehetséges, hogy a diéátázástól van bennem egy általános szédülés? Nem olyan túl vészes, viszont mindíg megan... -
Hellas
senior tag
Na az utóbbi 3 napban megint fogytam!

Már csak 70 vagyok.
És olyan lett a hasam,mint egy éve.
Úgyhogy még 1-2 kiló le és teljesen elégedett leszek!
Hú de örülök!
-
tildy
nagyúr
Általában mindig reggel mérickéltem magam. Csak most kiváncsi voltam, akjával együtt mennyi lehetek. Egyébként látványos is a dolog, mintha a pocim kisebb lenne

Amit hoznak ebédre, azt nem tudom megenni így marad belőle vacsira is (nem kell nagy dologra gondolni egy szelet hús + rizs van hozza szokásos, ételfutáros dobozban).Szal ennyi a napi összvissz kajám, plusz néha alma, vagy müzli, ma reggel épp mondjuk csak egy pohár tej.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Én reggelente méreckedek ébredés után pisi, aztán mérleg és mérőszalag elő, aztán méregetés. Sztem ne a kilókat nézd, hanem a méreteket, ott mérd magad, ahol a legtöbb zsír van (has, popsi
, derék, comb), sokkal nagyobb öröm látni a centik fogyását, mint a kilókét.
szerk: azé reggel méreckedek, mert akkor nincs semmi a beleinkben, ami befolyásolhatná a mérést, a nap bármely más napszakában már nem összehasonlítható eredményeket fox kapni. -
tildy
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Mindig a visszaütéssel jöttök, meg a jójóval. Holott , aki keveset eszik (több mint egy hónapig), annak annyira összeszűkül a gyomra és a belei, , hogy egyszerűen fizikai fájdalmat okoz több kaja bevitele. Tudom, mert régebben , mikor 10 kilót ledobtam, nekem is ez volt...
-
tildy
nagyúr
Jahm nem is meséltem. Kb 1 hónapja rendelt kaja van , egész nap, és azóta fogytam 3.5 kilót

Ma mérekeztem, pont ebéd után. (hogy még az is beleszámítson, főa biztonság)
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Szó sincs róla.
Tegnap vettem egy csomag Nestlé akvarell (vagymi) ásványvizet, és a hatodik üveg helyett egy ajándék (?) literes cola light volt csomagolva.
Nosza gondoltam, hamár ajándékló, nemnézem a fogát. csak aztán mingyár rátok gondoltam, és visszacsavartam a kupakot.
De akkor havi 1 liter még belefér?
(rakott zöldbabot ebédeltem
) -
szancsika
tag
Nah reggelt!
Olvasgattam egy kicsit, es ez a kola-fogas dolog nagyon tuti. en meg azt hallottam h amerikaban ha van valami baleset akkor az utrol kolaval mossak le a vert, mert attol tokjol eltunik.
Zoldtea - zoldteaban amugy mindegyik jo fogyokuras cellal? ugy hallottam h segiti a fogyast kicsit, de ez a pikvik fele is jo, vagy inkabb valami masfele?
Holnap megyunk videkre, lesz rantothus toltottkaposzta meg sutik... fincsa... fog lesni a nagymamam h nem eszek semmit
Majd a levesbol kihalaszok valami fottcsirkemellet... amugy a csirke ha igy levesben van megfozve akkor is jo?
Jajj megvalami... vannak ezek a Bolero cuccok amiket vizben kell oldani. Ra van irva h cukormentes, ezekrol velemeny?
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Mondom mi van a kólában: foszforsav. Ez kivonja a kalciumot még a csontokból is. Ha beledobsz egy fogat egy pohár kólába akkor egy hét után fel is oldja teljesen. Állítólag az USA-ban tisztítószerként is használják, de veszélyességi feliratot kell tenni a kólaszállító autóra elsősorban a foszforsavtartalma miatt. Pl. ezért sem iszom kólát, meg nem is szeretem.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Sztem a kóla egy teljesen szükségtelen rossz dolog, én régen egy csomót ittam, volt is gyomorsavam meg refluxom, stb.
Bár heti 1x belefér, de ha már csak heti 1x iszol, akkor azt meg már minek?
olyan mint a kocadohányos, napi 1x gyújt rá, csak nem értem, hogy minek?
na mind1, nem kötözködöm. másfél éve nem ittam kólát. -
Agyzuzo
addikt
A gyümölcslevek még rosszabbak, mint a cola!
Inkább nyomasd akkor a lájt kólát, belehalni nem fosz, csak számolj azzal, hogy a kóla felzabálja az összes bevitt vitamint a kajádban, főleg a kalciumot és a C-vitamint, szóval nem ártana egy komplex vitamin-tabit szedned extra C-vitaminnal és kalcium-magnéziummal. -
Andie
őstag
válasz
attilam
üzenetére
1. Basszus, pedig még elolvastam volna párszor!!

2. Nemis azért iszom, hogy érjen valamit, hanem hogy a szomjamat oltsa, és ne csak vizet igyak állandóan. Vagy úgy egyébként a szénsavval is gond van? (mintha a szénsavmentes ásványvizet preferálták volna páran itt a topicban)
2+ : egyéb, szénsavmentes löttyök? HohesC ? 100%os gyümölcslevek? -
Andie
őstag
Sziasztok!
Haladok az olvasással, már 500 fele járok.
Két kérdésem lenne.
1. Kb 1 hete nem volt rajtam egy bizonyos fekete farmerem. Most megint felvettem, és mintha jobban beleférnék, ''lötyög'' rajtam. Lehetséges ez? Vagy csak önámitás?
2. Cukormentes Cola Light-ot szabad inni? -
attilam
őstag
válasz
attilam
üzenetére
Na sikerült találnom update táblázatot. Csak ha érdekel valakit: Bővebben: link
-
fLeSs
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Itt a 9 órai kajám (a reggeli 7-kor volt), épp most eszem.

Bővebben: link
alapanyagok: 1 adag whey pro (vagy vmilyen fehérje), és 1,5 wheypro-adagolókanál (ez 50 gramm) gyümölcsös müzli, ki nem állhatom a zabpelyhet, szal inkább ezt eszem. 7 és 9 között (8 körül, hogy a magas inzulinszint még véletlenül se raktározza be zsírnak) még benyomok 2 kiskanál lenmagolajat.
Aztán amikor már beszívta a lét a pehely: Bővebben: link
Amúgy számításaim szerint május 11 óta 23-ról (elég magas volt) már 17 % a testzsírom, sztem elég jó eredmény. -
Agyzuzo
addikt
-
Sianis
addikt
válasz
attilam
üzenetére
Tesóm benyomta a másik részét. Ebédre halat sütünk...meg szerintem főzök magamnak barna riszt. Vacsorára, meg szerintem megint halacska lesz, mondjuk valami paradicsomos lében...inni meg nem tudom,hogy mit fogok, mert a túl sok ásványvíz sem tuti, vagy csapvíz, vagy egy kis cukor mentes tea.
-
fLeSs
nagyúr
Szevasztok fogyósok.
Íme egy kis képgallery, épp diétázok, lássátok mit kéne enni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
reggeli
puffasztott rizs, csomó zöldség (ennél többet szoktam enni reggelire, de most nem vágtam retket meg hagymát), tojás (4 fehérje, 1 sárgája) és egy fehérjekoncentrátum.
Íme, itt éppen fő napi 3 étkezésem (a rizst képzeljétek mellé
)
Csirkemell 1 kanál olivaolajban, vöröshagymán, fokhagymán sülve-főve fűszerezve.
Itt már kész is van
És íme körettel együtt. A kis dobozkákat viszem magammal, és ha idő van, akkor eszek (2 óránként).
Nemsokára benyomom a 9 órai kajálásomat is.
Naszal, ezt minden nap eljátszom. Rizst du. 3-kor eszek utoljára, ezután már csak húst vagy fehérjét kajálok, semmi mást!
szerk: ja igen, előtte minden reggel 1 óra tekerés 120-as pulzustartományban. -
Sianis
addikt
Jó reggelt! Most reggeliztem...3 tojás + újhagyma = hagymás tojás. Ezt lehet nyomni? Ugyanis eddig paradicsom, paprika, minendről volt szó, de hagymáról nem hallottam. Ez a kedvenc zöldségem. Mondjuk nem is bírtam megenni csak 1,5 tojásnyi adagot, meg egy kis szelet kenyeret(félbarna
) Most megyek beszerzem a teljes kiörlésűhöz a dolgokat. -
A régi kúrám:Bővebben: link
Április 10-én punnyadék 94,5kg voltam,most jó kondiban lévő 81 vagyok,pedig néha nem tartottam be mindent.
Tapasztalataim:
- csak az eleje nehéz,akkor sokszor gyenge vagy,nem tudsz koncentrálni,de ez az állapot nem tart sokáig.
- az alkohol nagyon ártalmas a súlyodra nézve,én minden hétvégi bulizás után felszedek legalább fél kilót a táncolás ellenére is,ami után gürcölhetek plusszba.Sajnos szeretek inni.Másnak ez talán nem lenne gond.
- a 2 utáni nemevés egy idő után lehetetlenné teszi a komolyabb sportolást,mert nem fogod bírni.Én úgy 1 hónap után feladtam a kettőt,lett belőle három,hogy tudjak este futni.(Nem is hinné az ember,hogy +1 óra alatt mennyit lehet még tápolni.
)
- lelkileg ennél jobb kúrám sose volt,mert engem mindig az viselt meg,ha nem ehettem azt,amit szeretek.Itt ilyen nincs.Tegnap példul krumplit sütöttem,s megettem két tányérral is,na ?!
Szerintem ezért bírtam ki,s most ezért örülhetek a súlyomnak,ami persze még több a kívánt 75-nél,de el fog jönni az én időm hamarosan... (YEAH) 
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Amúgy volt ilyen ''Ki a legirritálóbb magyar'' szavazás az indexen, vagy mi. Természetesen Norbi is jelölt volt, és Réka is, talán együtt, erre nem emléxem pontosan (nem szoktam olvasni indexet, meg van a véleményem róla).
Szóval a magyaroknak úgy néz ki minden ''irritáló'', ami vmiért nem tetszik, esetleg épp nem az ő pénztárcájukba folyik be kemény összegek formájában...
Szvsz meg minden relatív.
(Olyat is írtak pl., hogy Réka szilikonbaba, meg minden, holott inkább keményen edz az alakjáért. Gondolom ezt még Agyzúzó is alátámasztja, ha már majdnem ő a személyi edzője.
)
[Szerkesztve] -
Musztáng
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ha jól emlékszem ezt nem neked írtam, hanem DigitXT-nek!

Szóval a véleményed máskor tartsd meg magadnak, ha nem téged kérdezlek, mert nem vagyok rá kiváncsi!
És nekem ez a stílus nem jön be: máskor fogalmazz cizelláltabban és szofisztikáltabban!
Arra bezzeg még mindig nem válaszoltál, hogy miért nem jó a vajas krumpli!
Látod, erről érdekel a véleményed!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Éhes vagyok.Ilyenkor mti ehet, egyen az ember.(Ubi még van
) (Utoljára 3kor ettem meg egy pogit.)
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Persze. Én is gyúrok, de ettől függetlenül is jobb a napi 5-6 étkezés. Amit leírtam azok tények, és segítenek a hatékony fogyásban. Aki csak egy részét tartja be, az nyilván nem fog olyan minőségben fogyni, de attól még lehet sikeres. Sok múlik a genetikán is. Nem mindenkinek jön be az esti gyümölcsevés, az éhezés pedig a lehető legrosszabb. De ha visszaolvasol egy kicsit akkor erről magad is meggyőzödhetsz, nem csak én állítom ezt.

-
Zoty@
aktív tag
válasz
attilam
üzenetére
Figyu, én csak azért írtam, mivel nekem ez bevált és a csümölcs a cukortartalma miatt nálam nem rakódott le ( ilyenkor volt a kardió jellegű edzés, még véletlenül sem)
De azt próbál ki amit akar, és ami bevált azt használja!
Nekem ez tökéletes volt!
Most már régen nem ilyen táplálkozáson vagyok, mivel Gyúrunk vazze!!!
Vágod tesó?
Én is napi 4-5 étkezésen vaok!
De azt kell nézni, ki mit akar elérni!
Csak tanácsot próbáltam mondani, de kérdezen meg okosabbakat!!!
MAjd eldönti, hogy mit akar magával kezdeni!!! -
fLeSs
nagyúr
A dohány legjelentősebb káros összetevője a nikotin, mely az ember számára egyike a legerősebb mérgeknek. Azonnali hatásként emeli a pulzusszámot, a vérnyomást, szűkíti a bőr ereit, negatívan befolyásolja az anyagcsere- folyamatokat, a hormonok és vitaminok (C, B1, B6) hatásait. Számos, akár halálos kimenetű betegség kiváltója a dohányzás.
-
szancsika
tag
jajh meg egy kerdes ami eszembe jutott igy furdes kozben...
Infraszauna, egyik koleganom jar es azt mondja, h 600 v 900kcalt eget /fel ora, amit nehezen hiszek el, mert en ugy tudom a szauna csak a vizet parologtatja ki beloled, es igy persze h utanna kevesebbet mutat a merleg. erre azt mongya az infra az mas... megis miben?
-
fLeSs
nagyúr
A nikotintól való teljes tartózkodás - beleértve a passzív dohányzást is- szükséges ahhoz, hogy megerősítsük szervezetünket és minimálisra csökkentsük a betegségek kockázatát. Az eredményes leszokási kísérletek csak jó néhány év múlva javíthatnak jelentősen az egészségi állapotunkon. Az utolsó cigaretta után 20 perccel a vérnyomás és a szívfrekvencia eléri a normális értékeket, 12 órán belül a nikotin és a szén-monoxid szintje a vérben a felére csökken, és az oxigén mennyisége a normálisra térhet vissza. Ha egy napig nem dohányzunk, a szén-monoxid távozik a testből, a tüdő pedig az első reggel megtisztul a nyáktól és más füstös váladéktól.
Ha két napig is bírjuk, már nem lesz nikotin a szervezetben, meglepődve érzékeljük majd a világ ízeit és illatait. A légzés-, a keringés és az energiánk 2-8 hét alatt tér vissza a normális szintre, de legalább fél év kell a krónikus köhögések, hurutok gyógyulásához. Ezalatt a légzés kapacitása tovább nő. 5 dohánymentes év szükséges ahhoz, hogy a szívinfarktus kockázata felére csökkenjen, és 10 (!) év ahhoz, hogy a nemdohányzókkal ''rughassunk labdába''. -
Hellas
senior tag
Én is nagy cigis vagyok sajnos.De ez mért hátráltatja a fogyást?
-
szancsika
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
de pocakra is, és nagyon cuki, nem bannám, ha a bordái helyett némi puha pocira is szert tenne, a szép nagy hát, és kar mellé, valahogy a kockás hasat nem bírom, és sakkozni sem szeretek.
Ezeket az erősítős dolgokat nem szeretem, nem bírom, inkabb ugrálok, pedig dohányzom és a tüdőm nem nagyon szereti, de mégis jobban megy.
Ha valami ismerősömnek megvan a Kiképzés kipróbálom igérem, kiváncsi vagyok rá
-
DigitXT
félisten
válasz
szancsika
üzenetére
a kedvedért ékezettel, és helyesen fogok írni.
Nem gondoltam volna, hogy ilyesmire ''vetemedsz'', de nagyon köszi!
Norbi kick-box
Az egy jó kis kemény edzés: a Barátnőm első kazija, amivel megismertette velem a Norbit...
Tényleg jól megmozgat!
(Elsőre is becsülettel végignyomtam, de vmi brutálisan leizzadtam, hiába no, kondim nem nagyon volt.
Hozzáteszem, nagyon most sincs, mert baromi lusta alkat vagyok, de tegnap legalább ismét súlyzóztam egyet.
) Azért a Kiképzést még mindig ajánlom, ha teheted próbáld ki, szvsz nagyon profi cucc: szintén jól megmozgat, és a végén az erősítős résznél még ki is dögleszt rendesen.
(Amúgy még a Gladiátor tréning is jó, stb..
Igazából az Aerobic Norbival 1-2, ami felejtős - Norbi szerint is, ''buziruha'', ''ugrabugra'', stb. -, és mitadisten az pont nincs is meg nekünk.
)
de még terhes nem vagyok
Amit én mondok, az nem a terhes torna, hanem egy sima, de kemény edzés!
Most hízott 3kg, és nagyon büszke vagyok rá.
De ezt nyilván nem pocakra hízta, hanem izomra.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Leptin lecke
Mit tesz minden diétázó, ha holtpontra jut és a zsírleadás leáll? A tipikus reakció további kalóriamegvonás és az edzés mennyiségének megnövelése. Elsőre ez okos lépésnek tűnhet, pedig egyáltalán nem az! Valójában, ha egyre kevésbé szívesen ugranak le a kilók, pontosan az ellenkezője a teendő - többet kell enned! Ez nem tűnhet igazán logikusnak, de ha a leptint is bevonjuk a képbe, egyből értelmet nyer a dolog.
Haladó testépítők már tisztában vannak azzal, hogy ha csaló napokat iktatnak a diétájukba, az serkenti az anyagcserét. Ennek okát természetesen csak találgatták, de ebben az esetben a testépítők jóval a tudomány előtt jártak - megint. Ma már tudjuk, miért serkenti a csaló nap az anyagcserét, a válasz pedig igen egyszerű: a leptin miatt. Mivel ez a hormon felelős a koplalás elkerüléséért, amint csökken a kalóriabeviteled és összemennek a zsírsejtjeid, a leptin termelése is visszaesik. Ez lelassítja az anyagcserét, hogy energiát takarítson meg, és megnöveli az étvágyat, hogy több energia jusson a szervezetedbe. Ha egyszerre sokat eszel diétázás után, a leptin szintje az egekbe szökik, ezzel serkentve az anyagcserét és csökkentve az étvágyat.
A csaló napok száma a testzsírszázalék alapján
20% testzsír felett Nem sokat profitálsz csaló napokból, ha testzsírszázalékod 20% fölött van. A leptin szintedet valószínűleg nem fenyegeti mélyrepülés. Túl gyakori csaló napok ehelyett csak gátolnák a zsírleadást, és valószínűleg csökkentenék a leptin érzékenységedet is. Mindemellett kb. 10 naponként tarthatsz egy kisebb csaló napot, nehogy véletlenül mégis leessen a leptin szinted! Ezeken a napokon a szintentartó szükségletednél 50%-kal több kalóriát vigyél be. Ez egy 80 kilós férfi számára 1500 extra kalóriát jelent (főleg szénhidrátokból), vagyis összesen napi 4500 kalóriát.
15-20% testzsír 7-10 naponként beiktatott csaló nap helyén tartja a leptin szinted. A napi szükségletednél 50%-kal több energiát vigyél be.
12-15% testzsír 5-7 naponta van szükséged csaló napra, ilyenkor a szükségletednél 50%-kal több kalóriát fogyassz.
10-12% testzsír 3-4 naponta iktass be csaló napot. Ismét 50% kalória többletet célozz meg!
10% testzsír alatt Kb. minden harmadik nap szükséged van csaló napra, megint csak 50% többletkalóriával. -
attilam
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Csalónapokról minden, nem csak testépítőknek: Bővebben: link

[Szerkesztve] -
Kaoru
senior tag
válasz
attilam
üzenetére
és az alacsony zsírtartalmúak is?
Anyám midnig azt vesz (me az occsó'). Mondjuk, kicsit furcsálom, h a tejen meg a joghurton próbálunk spórolni a zsírokkal (persze csak furcsálom, aztán lehet h tényleg sokat számít).
tejre hál' égnek nem vagyok érzékeny, de mondjuk engem a biffidusz meg a laktobacilusz bulgariksu az ami kikészít. Kaukázusi kefirtől olyan morgásokat hallatott a gyomrom 1 óra múlva, h nem tudtam hova bújak munkahelyemen, h ne hallják a szomszédszobában. -
szancsika
tag
-
szancsika
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ok. Akkor múltat a fátyolra, és a kedvedért ékezettel, és helyesen fogok írni.

Amúgy nekem a Norbi kick-box van meg nekem az is nagyon tetszik, szerintem elég jó, bár az van ráírva, hogy 1000kcalt éget... nem tudom mennyire igaz ez, ezt nem tudom mérni, minden esetre jól megmozgat. A Rékát annyira nem csípem, neki az a terhes tornája tetszik, de még terhes nem vagyok.
Szoktam átnézni a gyúrósba, de csak amiket az uram mutogat, amúgy a gyúrás annyira nem köt le annyira, az nekem túl monoton. Ezt meghagyom a páromnak, aki velem ellentétben hízókúrázik. Most hízott 3kg, és nagyon büszke vagyok rá.
-
attilam
őstag
''Ha nem teheted meg akkor azt ajánlom, hogy 16:00-ig egyél minden nap (akár 3x), utánna NEM (max gyümölcsöt), és mozogj mellette.''
Ez így teljesen rossz. Szénhidrátokat egyen csak addig. Ha utána nem eszik semmit akkor annak éhezés lesz a vége, ami ugye nem túl szerencsés mert utána aztán raktározza is a zsírt a szervezet rendesen. Ráadásul a gyümölcsöket is pont 16:00 előtt kellene fogyasztani a cukortartalmuk miatt. Én pl. most fejeztem be a vacsorámat: csirkemell + paprika + paradicsom.
Amúgy az ajánlott 5-6 étkezést (naponta) is nehéz belesűríteni úgy, hogy 16:00 után már nem eszel semmit.
Ja és még egy javaslat szancsikának: Ha elértél már (és minden bizonnyal igen) egy viszonylag alacsony testzsírszázalékot, akkor csalónapok nélkül szinte lehetetlen lesz tovább fogyni. -
DigitXT
félisten
Akkor most melyik az igaz?
Nincs igazság.
A gyúrósok (főleg Agyzúzó) szídják a tejet, mások meg isszák. Én inni pl. nem szeretem, de müzlihez frankó. Tapasztalat szerint nem hízok tőle. A reggeli joghurt dologhoz meg annyit, hogy persze, hogy ehetsz reggel, sőt light-ot este is.
De én pl. nem kívánom a cukrozott joghurtot, ha vmit eszek, az light, és reggel nem is szoktam joghurtozni.
-
Hellas
senior tag
''Amúgy mint írtam korábban: nem tartom szigorúan be az Update rendszert''
Azért anyira én sem!
Vannak benne számomra nem tetsző dolgok.
Pl ez a gyümölcshoghurt mizéria is.Nem hinném,hogyha megeszek napi egyet reggel,akor attól híznék.
Amúgy azt se értem,hogy Norbi szerint pl a tej 1-es,de itt a fórumon mindenki tiltakozik ellene.Akkor most melyik az igaz?
-
Zoty@
aktív tag
válasz
szancsika
üzenetére
Szvsz ha súlyt szeretnél leadni akkor kardió jellegű edzést kellene csinálnod!
-Ha megteheted és lemész egy terembe ''edzeni'' akkor szépen +kéred az ott dolgozókat, hogy segítsenek! elmondod mi a ''problémád'' (mit szeretnél alakítani).Szerintem segítenek!( ha nem akkor menjél más helyre
-Ha nem teheted meg akkor azt ajánlom, hogy 16:00-ig egyél minden nap (akár 3x), utánna NEM (max gyümölcsöt), és mozogj mellette. Ez a mozgás lehet felülés+futás, akár helyben futás is.
Nekem ezek beváltak, míg nem volt pénzem edzőteremre. ( 15 kg jelentett 3 hónap alatt)!!!
Nagyon sok akarat kell, ha méred magad a mérlegen akkor ne sűrűn mérd, elég 3 naponta, meglátod egyre jobban ösztönöz amit tapasztalsz!!!
Remélem sikerül!!! SOK SIKERT!!!
-
DigitXT
félisten
válasz
szancsika
üzenetére
Eszem gallyában sincs zsörtölődni.
De ez is annak fog tűnni, de remélem az egész HSZ fényében nem gáz...
Szóval ez ugye fórum, nem IRC, ergo itt semmi szükség rá, hogy egymillió WPM-mel told, és van lehetőség az igényes megfogalmazásra is.
Ennek pedig ott látom értelmét, hogy amíg a fórum él, és mondjuk a szerver sem dob egy hatalmas hátast, addig amit leírtál, az itt olvasható marad a jövőben is, ergo te döntöd el, hogy milyen képet festettél magadról a múltban. Amúgy én is viszonylag gyorsan gépelek, de általában elég sokat szerkesztgetem a HSZ-eimet az elküldés előtt, hogy biztosan az menjen át, amit mondani akartam.
Na de hogy ON is legyen: írtad, hogy a Norbi-féle ''ugrabugra''...
Van ám más is, pl. a Kiképzés: szerintem nagyon ott van, próbáld ki nyugodtan!
Ja és amit a Barátnőm tol: Rubint Réka, Add önmagad 3 (DVD). Lehet, hogy a Réka hangja idegesítő rajta néha
, de az a tény, hogy a Kedvesem nagyon jól - és egyre jobban
- néz ki tőle feledteti ezt, szóval ezt is csak ajánlani tudom.
sztem, ha pozitivan kozeledunk a masikhoz sokkal tobbmindent el lehet erni es meg normalis kellemes beszelgetes is lehet a vege...
Én is így gondolkodom, sorry, hogy egy kicsit túlreagáltam.
A zsírégető cucc, meg a többi marhaság egy kicsit azért felidegesített.
Pl. miért ne ehetnék csokit, ha épp akarok?
Max. nem lefekvés előtt teszem!
Nekem ne vegye el az étvágyam holmi metabol, meg ilyenek... Amúgy mint írtam korábban: nem tartom szigorúan be az Update rendszert, ennek ellenére ma reggel pl. simán 69-en belül voltam, ami - számomra - nagyon is jó eredmény.
nem ugy gondoltam es elnezest kerek
Részemről peace: elég sokat vitatkoztunk korábban is az Update-ről, de mára úgy néz ki beállt az egyensúlyi állapot: jó az!
(Azért át lehet nézni a gyúrós topikba, fLeSs épp most írta meg, hogy miket nyomat: nem semmi.
Egyszerűen más életvitel.
) -
Hellas
senior tag
Nekem ez a joghurt vs. kefír dolog nem világos kissé.Tehát,pl a gyümölcs joghurt,ami 0.1%-os tejből van,az nem jó?Ha nem jó,akkor azért mert van benne cukor?A magasabb zsírtartalmú joghurtok esetén vágom mért nem jó,mert ugye ott a zsír.De ahogy én most elnézegettem az itthon található joghurtok mindegyike kisebb zsírtartalmú,mint a kefíré.Vagy más a magyarázat arra,h miért jó a kefír és mért nem a joghurt?

[Szerkesztve] -
szancsika
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Arrol szol h vannak olyan etelek amiket ebben az idoben lehet enni a masikat abban a harmadikat egesz nap... 1,2,3...stb Ismerem a lenyeget, es tudom h ennel bonyolultabb, beleolvastam a konyvbe enis, es a baratnom masrol sem beszel ha talalkozunk.
Mellesleg nem nezem le a Norbit, nekem semmi bajom nincs vele, sot tobbe kevesbe birom a fejet, nemtom miert ertesz felre allandoan, beszeld mar belem h bantani akarom
Jo penze lesz belole, teny, nem?
En csak annyit mondtam nekem nem teccik, ez miert baj?? Nem kell mingyart belem allitani a szamurajkardot...
A helyesirasomrol annyit h eleg reg ota ulok a gep elott (8eve) es sokat IRC-zek, gyorsan kell irni, annak idejen mikor kezdtem nem lattak az ekezetes betuket es nem irhattunk, igy szoktam meg, szerintem ha rosszul irom is megerted h mit akarok irni, nem? Egyebkent nemtom minek ez zsortolodes szurkalodas, sztem, ha pozitivan kozeledunk a masikhoz sokkal tobbmindent el lehet erni es meg normalis kellemes beszelgetes is lehet a vege... hmm vagy lehet h en vagyok tul baratsagos hangulatban?
Szanom banaom bunom h azt mondtam h az U D szornyu, nem ugy gondoltam es elnezest kerek
-
DigitXT
félisten
válasz
szancsika
üzenetére
En ugy gondolom h norbikanknak azer eleg jo penze lesz belole
És azért, mert az életcéljából meg is tud élni, már le kell nézni?
Ha hiszed, ha nem, megint annak esete áll fent, hogy olyanról mondasz véleményt, amit nem ismersz... Nem a ''Norbi-kaják'' vásárlása az Update lényege, és nem is azzal fogytam, elhiheted...
És nem, nem taposol a lelkembe, ne aggódj...
Az egy dolog, hogy nem használsz ékezeteket, de a helyesírásra egy kicsit jobban figyelhetnél, mert bár írod, hogy bocsi, hogy nem tudsz jól fogalmazni, engem mégsem ez zavar a HSZ-eidben, hanem az előbbi.
-
szancsika
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
nem fikazasnak gondoltam... a azt mondtam ''szerintem''
nem reklamfogas?...jo... en elfogadom a te velemenyed, nem vitatkozom, es nem tartom fontosnak h ezen veszekedjunk... szerintem, mindenki azt gondol amit akar. En ugy gondolom h norbikanknak azer eleg jo penze lesz belole, de meg mindig nem a hatasarol beszelek.
Es isten mencs h valakit megbancsak ezzel, ne haragudj ha a lelkebe tapostam.
Nem mondtam h nincs a Norbi fejebe semmi, mer ez az egyetlen dolog amihez ert, de ehhez igazan ert.... hat kb ennyi.
Igen elrettento peldanak irtam, es segiseget nem kaptam, mindig csak hujezest, kiabalast, es bantast... ezutan ki mit vart? de mind1 ez van/volt. mar vege -
szancsika
tag
hmm... koszi a tippet alkalom adtan kiprobalom bar nekem budaors kisse messze van, en a 7.kerbe jartam valami lady fitnes vagy mi a nevem de nem jott be.
Amugy a stepp aerobik az nagyon bejon bar kikopom a tudomet a vegere, de jonak es hatasosnak tunik nagyon
158cm vagyok es 53 kg... valoban a 48 a celom, hat nem hiaba, amikor annyi voltam (mert annyi szoktam lenni altalaban csak most elengettem magam kisse) nagyon jol ereztem magam, es meg strandra is kimentem
szal az a 5-7kg ami zavar 
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
szancsika
üzenetére
Átjött, amit akartál mondani, nyugi, olvastam én mindent, és szvsz nem is ''lehülyéztelek'', csak utálom, ha fikáznak valamit, amit ki se próbáltak.

nem mondtam h nem jo
Valóban nem: azt mondtad, hogy szörnyű...
de leginkabb reklamfogas szerintem
Na ez az amiben rohadtul nincs igazad.
megprobalni segiteni
Amúgy sajnálom, hogy 18 éves korodban nem volt senki, aki segített volna, mert az tényleg szörnyű amit csináltál, és elrettentő példának okés, hogy beírtad...
-
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Bocs de szvsz 50 kilóval vagy nem tudom msot mennyi vagy abszolút nem vagy kövér. Nem tudom mennyire általános vagy nem, általános a dolog, de felénk azt szokták mondani, hogy magasság -110 a kb. a jó súly (nem túl vékony, de nem túl kerek)egy nőnek.
Ha 158CM vagy, akkor kb 48 kg, viszont ha 180, akkor kb 70. Persze mondják itt ezt a másik számolási módot is, de az meg nem tesz köülönbséget nő meg férfi közt. Férfiaknál kb magasság -100 a megfelelő súly.
-------------------------------------------------------------
kalandor:dinnye mennyire hizlaló?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Nem tudom hova jártál, én mikor budaörsön dolgoztam , volt ingyen belépőnk az alexandra fitnessbe. Ott elmentem párszor ilyen hcf (has comb fenék) trainingre, és ott biza pont az ilyen magamfajta súlyfelesleges csajok voltak. Senki nem nézte ki a másikat, nekem tetszett.Egyszer próbáld ki.
-
Kaoru
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Hm nekem az örökfavorit a körte, nyáron dinnye, meg alma (savanykásabb fajta), meg szeretem a savanyúságokat is, zöldséget sajnos csak kenyérrel szeretek enni. Meg ha jól olvastam a tej sem valami jó dolog, pedig azt is szeretem (cola vs tej esetben mindig a tej szokott nyerni), úgy látszik átszokás lesz natur teára és ásványvízre.
-
szancsika
tag
En most elterveztem h kimegyek a strandra csak talalnom kell egy keloen takaro furdoruhat
Bar mongyuk a bikini a meno 
Bemegyek a vizbe es ki se jovok mig be nem sotetedik, vagy nemtom..
(mellesleg nemtok uszni)
Enis most azon gondolkozom h erdemes lenni sujzozni kicsit... de nemtom eldonteni h az aerob tipusu a jobb vagy a sujzozas... vagy esteleg mindketto?? dillemmak dillemak hatan...
Orommel hallom h nem a deszka lanyok a menok, de akkor nem ertem miert mi fogyokurazunk es miert nem a deszkak hizokuraznak??
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Gyúrósok ide!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Annyit próbálj meg.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a Te érdekedben remélem, hogy a dolog nem üt vissza...
Tapasztalataim:
)