Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
én sovány voltam, csak 178/65 kg, de punnyadtnak éreztem magam, és mivel egész nap a gép előtt döglöttem, azt éreztem, hogy ez nem túl egészséges.
kb 3 hónapja elkezdtem gyúrni, most ott tartok, hogy 65kg-vel szériázok, és 75-öt kinyomom 2x.
az elején nagyon fárasztó volt, soxor szédültem, aztán később megszokta a szervezetem. próbálkoztam még kűzdő sporttal, de nem igazán jött be, hogy a comberősítő abból állt, hogy 2-en egymással szembe álltunk, és addig rúgtuk egymás lábát amíg bírtuk, aztán 1 hétig alig tudtunk járni
én az étkezésemmel csak olyan mértékben törődöm, hogy minnél több fehérje kerüljön a szervezetmbe, zsírra is csak-csak figyelek, de a napi 2 liter kóla az megmaradt
evvel ellentétben most 70kg-t nyomok, és végre erősnek, és nem punnyadtnak érzem magam.
u.i.: próbálkoztam még mindenféle sporttal, foci, kézilabda, atlétika, de az állóképességem sajnos öröklődésből nagyon gyenge(400m a max amit 1 huzamban akármilyen formában le tudok futni, ellentétben 100m-t 16mp alatt futok), és fejleszteni nem nagyon tudom. ezért döntöttem a testépítés mellett, mert itt nem kell kifutni a tüdőm.
remélem még sok reggeltől estig a pc elött ülő ember dönt inkább a heti 3-4 óra sport mellett!
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Adóbevallás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest