Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
én sovány voltam, csak 178/65 kg, de punnyadtnak éreztem magam, és mivel egész nap a gép előtt döglöttem, azt éreztem, hogy ez nem túl egészséges.
kb 3 hónapja elkezdtem gyúrni, most ott tartok, hogy 65kg-vel szériázok, és 75-öt kinyomom 2x.
az elején nagyon fárasztó volt, soxor szédültem, aztán később megszokta a szervezetem. próbálkoztam még kűzdő sporttal, de nem igazán jött be, hogy a comberősítő abból állt, hogy 2-en egymással szembe álltunk, és addig rúgtuk egymás lábát amíg bírtuk, aztán 1 hétig alig tudtunk járni
én az étkezésemmel csak olyan mértékben törődöm, hogy minnél több fehérje kerüljön a szervezetmbe, zsírra is csak-csak figyelek, de a napi 2 liter kóla az megmaradt
evvel ellentétben most 70kg-t nyomok, és végre erősnek, és nem punnyadtnak érzem magam.
u.i.: próbálkoztam még mindenféle sporttal, foci, kézilabda, atlétika, de az állóképességem sajnos öröklődésből nagyon gyenge(400m a max amit 1 huzamban akármilyen formában le tudok futni, ellentétben 100m-t 16mp alatt futok), és fejleszteni nem nagyon tudom. ezért döntöttem a testépítés mellett, mert itt nem kell kifutni a tüdőm.
remélem még sok reggeltől estig a pc elött ülő ember dönt inkább a heti 3-4 óra sport mellett!
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest