Hirdetés

Aktív témák

• Mosqu!to

addikt

én sovány voltam, csak 178/65 kg, de punnyadtnak éreztem magam, és mivel egész nap a gép előtt döglöttem, azt éreztem, hogy ez nem túl egészséges.
    kb 3 hónapja elkezdtem gyúrni, most ott tartok, hogy 65kg-vel szériázok, és 75-öt kinyomom 2x.
    az elején nagyon fárasztó volt, soxor szédültem, aztán később megszokta a szervezetem. próbálkoztam még kűzdő sporttal, de nem igazán jött be, hogy a comberősítő abból állt, hogy 2-en egymással szembe álltunk, és addig rúgtuk egymás lábát amíg bírtuk, aztán 1 hétig alig tudtunk járni:D
    én az étkezésemmel csak olyan mértékben törődöm, hogy minnél több fehérje kerüljön a szervezetmbe, zsírra is csak-csak figyelek, de a napi 2 liter kóla az megmaradt:)
    evvel ellentétben most 70kg-t nyomok, és végre erősnek, és nem punnyadtnak érzem magam.

u.i.: próbálkoztam még mindenféle sporttal, foci, kézilabda, atlétika, de az állóképességem sajnos öröklődésből nagyon gyenge(400m a max amit 1 huzamban akármilyen formában le tudok futni, ellentétben 100m-t 16mp alatt futok), és fejleszteni nem nagyon tudom. ezért döntöttem a testépítés mellett, mert itt nem kell kifutni a tüdőm.

remélem még sok reggeltől estig a pc elött ülő ember dönt inkább a heti 3-4 óra sport mellett!:)

Aktív témák