Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádika86
aktív tag
írom: nem sikerül működésre bírni ezt a shader3-at. gondoltam, hogy a waterconstants.xml-t visszacserélem a régire. így megmarad a shader viszont a vízzel nem csinál semmit. ennek az lett az eredménye, hogy a hullámzás fénysebességű lett
próbálkoztam az animáció sebességét állítani az xml-ben, de 2-3 sikertelen beállítás után elegem lett. pedig tapasztaltam javulást. lhbp airbus x-el viharos időben traffic-kel rex stb. eddig 8-10 fps volt. shader3-mal 14-15. viszont a víz nekem fontos, hogy jól nézzen ki. ha a water effects értékét 1-re rakom a cfg-ben, akkor gyakorlatilag a víz egy sötét textúra
semmilyen effekt nincs rajta, tehát nincs hullámzás, nincs fényvisszaverődés semmi. ennyit nem ér az fps 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbálkoztam az animáció sebességét állítani az xml-ben, de 2-3 sikertelen beállítás után elegem lett. pedig tapasztaltam javulást. lhbp airbus x-el viharos időben traffic-kel rex stb. eddig 8-10 fps volt. shader3-mal 14-15. viszont a víz nekem fontos, hogy jól nézzen ki. ha a water effects értékét 1-re rakom a cfg-ben, akkor gyakorlatilag a víz egy sötét textúra
semmilyen effekt nincs rajta, tehát nincs hullámzás, nincs fényvisszaverődés semmi. ennyit nem ér az fps