Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Ja, valóban. A mindenféle kiegészítő az FSPassengers és egy FSINN. Az az igazság, hogy amióta az eszemet tudom ezeket használom, FSX-el így 3 éve repülök és soha nem volt ilyen grafikai gondom. Most kaptam egy tippet, repülök is, úgyhogy estére, pontosabban amikor beesteledik, akkor megtudom, hogy bejött-e. Ha igen, akkor le is írom.
Ami viszont tuti, hogy a gépem húzását tök felesleges volt visszavennem és tragikusan alacsony is így az FPS-em, pedig még jobban visszavettem a grafikát. Nem tudjátok véletlenül, hogy az, hogy VC-s géppel megyek, az nem veszi vissza az FPS-t? Én 2D-ben repülök és valami install gond miatt nem is volt VC-m. Most van és ha azt használom, akkor nem is értem, hogy miért, de jobb az FPS.
Mondjuk tetszeni nem tesztik, úgyhogy nem fogok azzal repülni, de lehet az oka az alacsony FPS-nek a háttérben futó VC?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk tetszeni nem tesztik, úgyhogy nem fogok azzal repülni, de lehet az oka az alacsony FPS-nek a háttérben futó VC?