Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nymus
csendes tag
Üdv Urak.
Jó pár évvel ezelőtt próbálgattam a repülést kezdőként, egy régebbi FS változattal. A vágy, megtanulni és élvezni a gép előtt a repülést azóta is élt bennem, minek következtében kaptam családomtól egy FSX-et (+ Acceleration). Nemrég összerakott gépem (3GH dual core,4GB RAM, HD-s videokártya, stb kellemesen elég - úgy gondolom - a futtatásához, melyet a mai telepítés után boldogan nyugtáztam. Szép a grafika, és az előkeresett usb-s joyst.is remekül mükszik.
Most jön a gond. Semmire nem emlékezem az irányítást illetően, szóval kérlek Benneteket ne hajtsatok el, tudom, vissza kell olvasni, meg is teszem, csak honnan? Hol lelek vmi segítséget, mi, hol, hogyan műkszik, az alapoktól kezdve, fék, gáz, stb... Bocs a lámaságért, de nagyon szeretném az alapoktól úgy kezdeni újra a tanulást, hogy hosszú távon sikeresen repkedhessek a különböző gépekkel.
Ha lehet, magyarul, vagy németül fellelhető tudnivalókat mondjatok, mert az angolom nem a legjobb.
Köszönettel és üdvözlettel: Nimusz Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robot fűnyírók
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest