Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
Hali. Te sem tudsz segíteni ifly 737 ügyben? A helyzet az, hogy egyszerűen nem tudok magasságot állítani, mármint a robot magasságát,szóval hiába szeretnék én 18.000 lábon repülni, nem tudok neki betekerni semmit. Mikor legelőször felraktam, tök patent volt, elvittem a gépet Bécsbe. (Vagy inkább ő engem?
) Aztán leállítottam a gépet, najó nem szokásos módszerrel, csak hajtóművek off, és battery
Nem volt már vele kedvem éjjel kettőkor annyit tökölni. És akkor úgy volt beállítva, hogy úgy induljon, ahogy legutoljára hagytam. És Azóta nem tudok neki magasságot sem állítani, sőt a v/s sem jó, ami a süllyedéshez/emelkedéshez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hardcore café
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Aztán leállítottam a gépet, najó nem szokásos módszerrel, csak hajtóművek off, és battery