- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
Hali. Te sem tudsz segíteni ifly 737 ügyben? A helyzet az, hogy egyszerűen nem tudok magasságot állítani, mármint a robot magasságát,szóval hiába szeretnék én 18.000 lábon repülni, nem tudok neki betekerni semmit. Mikor legelőször felraktam, tök patent volt, elvittem a gépet Bécsbe. (Vagy inkább ő engem?
) Aztán leállítottam a gépet, najó nem szokásos módszerrel, csak hajtóművek off, és battery
Nem volt már vele kedvem éjjel kettőkor annyit tökölni. És akkor úgy volt beállítva, hogy úgy induljon, ahogy legutoljára hagytam. És Azóta nem tudok neki magasságot sem állítani, sőt a v/s sem jó, ami a süllyedéshez/emelkedéshez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Aztán leállítottam a gépet, najó nem szokásos módszerrel, csak hajtóművek off, és battery