Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
*sírvaröhög*
te, VOMM-EGSS környéki út jövőhéten?
vagy lehet lesz még egy VHHH-VGZR-VIDP-EGSS, és akkor kb pont meglenne az 500 órám, és a 2 éves BAV évfordulómat már senior captainként ünnepelhetném júni 9-én
hunfatal:
én repülök, de csak ha nagyon muszáj (ergo pl közbülső megálló egy több legből álló úton)... szerencsére avsim-en fent van egy csomó, amiből fizetős sincs, bár Ázsia/Afrika ilyen téren kicsit gyenge...GrooveHero:
Kozma féle leírásban 33. oldaltól... de az angoloknál is van róla leírás valahol (vagy under construction, és törölték a régit?)egyébként meg hallgatózni kell, figyelni a text üziket, így lehet igazán belejönni egy idő után... kezdetben persze sok... (advanched érdeklődésnél: realworld rádióforgalmazások hallgatása)
az ATC-nek pedig tényleg mindig igaza van, nem érdemes vele vitatkozni... ő ismeri a környéket, te általában nem, neki van radarja, neked nincs... ő vizsgázik, neked nem kell (még)... 747/md11/767 meg általában heavy, ami igaz, hogy főleg a keltett turbulenciára vonatkozik, de kis repterek azért felejtősek vele... kitérőreptér tervezésnél erre is külön figyelni szoktam, hogy azért legyen elég hosszú kifutó neki (meg ne dzsundzsa legyen, hanem beton
)amúgy ha tökéletes látványt akarsz, akkor szerintem mindig szedd le azt a gépet, amivel a másik repül, és valahogy tuszkold bele... FSInn-nel type-airline páronként be lehet állítani akár, hogy mi jelenjen meg... SB-ről nincs infóm, nem próbáltam még

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- sh4d0w: Van-e még?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)