- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudi
tag
sziasztok!
az én kis GTX970 videokártyám várakozáson felül teljesít! próbaképpen átváltottam a médium beállításról high-re és képzeljétek el, egy igazán részletes scenery felett sem csökken 24-25 alá, ami már élvezhető szerintem
Bizonyításul felteszek egy képet..
Tudom, tudom, ez kis gép, nincs felhő stb.. de akkor is..
Viszont lenne egy kérésem, segítsetek légyszi nekem abban hogy hol találom azt a beállítását a joystick tetején lévő Hat switch gombbal a külső nézetben körbeforgatni a látványt, mint ahogy azt az FSX-ben megszoktam. Az Istennek sem találom a sok beállítás közül... a videón az egér jobb gombot használtam, de ez nagyon kényelmetlen, mivel a joy-t is jobb kézzel kezelem.
A másik gondom illetve kérdésem, hogy az, hogy a cockpit panel zavaróan sötét nappal is, alig találom meg a repülés közben a gombokat amiket ugyebár kezelni kell. Ha közelebb hozom az egér görgetőjével, akkor normális világosságú, de akkor csak azt látom, a tájat nem...A panel világítás meg nappal nem működik. Szóval van még mit tanulnom, de ezzel együtt kezdem megszeretni..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- EAFC 26
- Trollok komolyan
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bizonyításul felteszek egy képet..